ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

 Στην εποχή μας, είναι αδιανόητο το έλλειμμα  επικοινωνίας των αιρετών με τους πολίτες και της διαχείρισης των προβλημάτων με σύγχρονους τρόπους.
Στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε, η δημιουργία μία ιστοσελίδας στην οποία όλοι οι πολίτες της Π.Ε.  Φλώρινας θα έχουν λόγο και θα εκφράζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, είναι κάτι απλό και εφικτό.
 Όλα τα προβλήματα, από τα πιο μικρά έως και τα πιο μεγάλα μπορούν να βρούν διέξοδο σε έναν ιστότοπο  και οι πολίτες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στη συνέχεια, προτεινόμενες λύσεις, προτάσεις  και  ιδέες μπορούν  να τίθενται σε ψηφοφορία, ώστε η επιλογή να είναι των πολιτών και να μη καπελώνονται οι πολίτες αυθαίρετα από τους αιρετούς και τα κόμματα.
Για όσους πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανάλογες υποδομές στα βουλευτικά γραφεία, μπορούν να εξυπηρετούν του πολίτες.

Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος.                                          Δεν φοβάμαι τον κόπο και γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο να είμαι δημιουργικός και  αποτελεσματικός, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ηλίας Ευαγγέλου 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου