9:47 μ.μ.

Η διαφήμιση της ΝΔ, ο ΠΙΝΟΚΙΟ και τα ζάρια

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



 Το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας είναι «Αλήθεια». Διαμαρτυρήθηκε για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας ο Πινόκιο.
♦ Εβγαλαν και διαφήμιση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα ζάρια την τύχη της Ελλάδας. Πρέπει να βγει απάντηση από την άλλη πλευρά, ότι δυόμισι χρόνια στην κυβέρνηση έπαιζαν το πουλί τους.
♦ Καθοριστική είναι η κίνηση Σαμαρά να βάλει εκπρόσωπο Τύπου τη Μαρία Σπυράκη. Ο πρωθυπουργός έβαλε τη Σπυράκη με το μαξιλάρι, σαν μαξιλαράκι στα θέματα ενημέρωσης.
♦ Χθες το βράδυ υποχρεώθηκε η Κοσιώνη να την σπρώξει για να σταματήσει το παραλήρημά της. Μπορεί να ’φαγε και καμία με το πόδι κάτω από το τραπέζι.
♦ Το ’παμε. Κουλαμάρα εντελώς να γίνουν εκλογές στο καταχείμωνο και λογικά έπρεπε να συλληφθούν όποιοι και όσοι το αποφάσισαν. Μια ματιά να έριχναν στην πρόγνωση του καιρού της 25ης Ιανουαρίου θα καταλάβαιναν:
♦ «Ισχυρές χιονοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα. Το ύψος του χιονιού θα φτάσει από ένα έως τέσσερα μέτρα. Θυελλώδεις βοριάδες 9-15 Μποφόρ και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Η υψηλότερη θα είναι -5 βαθμοί και η χαμηλότερη -32. Θα πέσουν ρωσικές αρκούδες και ο Σαμαράς».
♦ Αν επιβεβαιωθεί όμως αυτή η πρόγνωση το πολύ πολύ να ψηφίσουν μέχρι 14 άτομα και το ποσοστό της Ν.Δ. να φτάσει 100%.
♦ Εκεί έχουν φτάσει τη χώρα. Το αλάτι που ρίχνουν στους χιονισμένους δρόμους το τρώμε. Λόγω χρεοκοπίας όμως έχουμε προμηθευτεί λιγοστό. Δεν φτάνει ούτε για το μεσημεριανό μιας οικογένειας.
♦ Δεν έχει κλείσει μάτι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόσες μέρες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα από την απουσία του.
♦ Στο μεταξύ στις διάφορες τηλεοπτικές του εμφανίσεις όλα τα συνδέει με τη Μύκονο. Δήλωσε μάλιστα ότι το πρώτο δυστύχημα ήταν 342 μοίρες ανατολικά της Ψαρούς και το δεύτερο 282 μοίρες βόρεια του Ορνού. Πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και κρατήθηκαν ρεζερβέ 384 ξαπλώστρες για τους ναυαγούς.
♦ Οι τηλεθεατές όμως παρακαλούν πότε να βγει, γιατί λέει φοβερές ελληνικούρες. Είπε ότι «ώς τώρα έχουμε περισυνελέξει» και ότι ο αριθμός των θυμάτων που δίνουν οι Ιταλοί δεν είναι «ακριβείας».
♦ Το ατού του Βαρβιτσιώτη για υπουργός Ναυτιλίας ήταν ότι το σπίτι του στα Νότια Προάστια έχει θέα θάλασσα.
♦ Ο Δένδιας έστειλε 1.200 κιβώτια χειροβομβίδες κρότου - λάμψης να φωτίσουν την περιοχή τη νύχτα. Παραλίγο να καθαρίσει 32 επιβάτες.
♦ Είχαμε και το επεισόδιο του αρχηγού της «Τελείας» Απόστολου Γκλέτσου με οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα. Μόνος του έδειρε πέντε συνιστώσες. Ο Απόστολος ενισχύει το κόμμα του. Πήρε ήδη τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και συγχωνεύονται σε ένα κόμμα που ονομάστηκε «Τελεία και Καύλα».
♦ Οι έτοιμες διαφημίσεις της Ν.Δ. δείχνουν και ποιος προκάλεσε τις εκλογές. Είναι όμως σαν να έχει γράψει ο νεκρός τον επικήδειο που θα του εκφωνήσουν.
♦ Στον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα κάνουν κάποια διαφήμιση με την όμορφη Θεσσαλονίκη, γιατί επικαλούνται συνέχεια το πρόγραμμα που αναγγέλθηκε εκεί. Οπως επικαλούνταν δηλαδή η Ν.Δ. τα Ζάππεια.
♦ Ετοιμη και η επόμενη διαφήμιση Ν.Δ. Είναι το πρώτο κόμμα παγκοσμίως που κάνει αρνητική διαφήμιση για τον εαυτό του. Εχουν μαζέψει σε ένα βιντεάκι όλες τις μπιπ που έχουν κάνει και τελειώνει με το σλόγκαν: «Ψηφίστε μας. Αποκλείεται να κάνουμε χειρότερα από αυτά».
Αναδημοσίευση efzyn

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου