Τι θα λέγατε να παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων; Εμείς να ρωτάμε και οι υποψήφιοι να απαντάνε ! 43 υποψηφίους έχουμε! Μπορούν άραγε να μας λύσουν τις απορίες μας! 

Δοκιμάστε! Στείλτε μας σε σχόλιο την ερώτησή σας και σημειώστε το όνομα του υποψηφίου στον οποίον απευθύνεστε.
Στη συνέχεια θα αναρτηθούν όλες οι ερωτήσεις σας και οι υποψήφιοι μπορούν να απαντούν είτε στην εφημερίδα απ ευθείας ή σε επικοινωνία που θα έχουμε μαζί τους!

Γιατί να τους αφήνουμε να μας λένε μόνο τα δικά τους! Ας μιλήσουμε επιτέλους! 

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Ο αρχηγός σας γύριζε ανα την Ευρώπη , το 2010 και έλεγε ότι κυβερνάει ένα διεφθαρμένο λαό. Δηλαδή το κ'ομμα σας αποτελείται από διεφθαρμένους πολίτες????
Μας θεωρεί όλους τους υπόλοιπους Έλληνες διεφθαρμένους???

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κ. Αντωνιάδη:

Διάβασα στο φυλλάδιο σας τις εξαγγελίες σας.
Για ποιόν λόγο κ.Αντωνιάδη εξαιρείτε από την παροχή δωρεάν ρεύματος τους ελεύθερους επαγγελματίες; Γιατί μόνο νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες;

Ανώνυμος είπε...

Προς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ:
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ του ΧΡΕΟΥΣ θα γίνει ποτέ; Ή μήπως θα συνεχίσετε κι εσείς να μας δουλεύετε με "διαπραγματεύσεις" και να εγκληματείτε εις βάρος του λαού και προς όφελος των γνωστών-αγνώστων, με "κουρέματα" σε ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μικροομολογιούχους κλπ;
Διογένης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ-2?


-ΠΩΣ ΝΑ ΕΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 26% ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 23% ΦΠΑ? ΠΟΣΟ Μ@@@@@Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ 8-10% ΦΟΡΟ. ΠΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 770.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ? ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ?

-Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΝΕ ΕΞΕΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ (με πτυχια και μεταπτυχιακα).

Ανώνυμος είπε...

πλησιαζει το τελος για σαμαρομπενηγιωργο.καλη αγραναπαυση για τα επομενα 4 η 8 χρονια.10 και σημερα οπως λεγαν στο στρατο.ερε γλεντια που ερχονται.θα γελασει και ο καθε πικραμενος.μας καταστρεψατε με την πολιτικη σας ηρθε η ωρα να πληρωσετε αγαπητοι εθνοπατερες της συμφορας.θα γινει της καλπης το καγκελο.σοδες ξερετε που θα βρειτε.τρεξτε να προλαβετε γιατι στις 25 θα γινουν αναρπαστες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΠΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

TH ΔΕΥΤΕΡΑ 19 Ιανουαρίου 2015 θα ζητήσουμε από τους υποψηφίους να απαντήσουν. Να δούμε ποιοί από αυτούς, αν και τι θα απαντήσουν. Συνεχίστε να κάνετε ερωτήσεις

Δημοσίευση σχολίου