10:51 μ.μ.

Εσείς κύριε Βοσκόπουλε ξέρετε κάτι;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Λένε πως αιρετός στο δήμο Φλώρινας σε θέση κλειδί, διατηρεί παρανόμως φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο όνομα συγγενικού του προσώπου το οποίο έχει αποβιώσει.
Αληθεύει; 
Είναι δυνατόν οι αιρετοί που θα πρέπει να είναι παράδειγμα για τους πολίτες, να μας απασχολούν μονίμως με τέτοιου είδους υπερβάσεις;
Από που αντλούν αυτό το θράσος; Από τις θέσεις εξουσίας που κατέχουν;
Μήπως τους προστατεύει και κανένας παπάς;
Ο δήμαρχος Φλώρινας αν θέλει να μάθει περισσότερα να επικοινωνήσει μαζί μας.



12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο αιρετός σχετίζεται με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την Εκκλησία;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήρθε η ώρα ο κ. Πανούσης να περάσει από τη θεωρία στη πράξη; Καλό το καθηγητηλίκι κύριε Πανούση αλλά τώρα κάντε πράξη αυτά που πολύ ωραία λέτε.

Ανώνυμος είπε...

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λέγεται και όχι Υπουργείο Δημόσιας Τάξης! Ένας λόγος παραπάνω για να δούμε ποιά είναι η προστασία του πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε τη πρόθεση να φωτογραφίσουμε κανέναν και δεν υποστηρίζουμε με το δημοσίευμα κανένα γεγονός. Ως μέσον επικοινωνίας σας μεταφέρουμε αυτά που λέει η κοινή γνώμη.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

και για να είμαστε πιό σαφείς, σας μεταφέρουμε αυτά που φημολογούνται. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποια περίπτωση αιρετού που μπορεί να έχει δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Αν είναι έτσι, αυτός ο αιρετός δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οι αιρετοί και οι άνθρωποι της εξουσίας πρώτα να μάθουν να μην είναι προκλητικοί. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα για μη δίνουν λαβές για σχόλια. Η κοινή γνώμη βλέπει αυτό που φαίνεται. Ας προσέχουν λοιπόν οι αιρετοί επιβεβαιώνουν με τη συμπεριφορά τους πως και φαίνονται και είναι άμεμπτοι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αντιδρούν οι άλλοι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξένων γλωσσών; Μήπως κι' αυτοί είναι βουτηγμένοι στην παρανομία; Ή φοβούνται;

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή Φλώρινας: 1) Απ' ότι διαβάζεις εδώ στα σχόλια, πρόκειται για αστυνομικό. 2) Αν δεν ενεργήσεις, κι εσύ θα έχεις πρόβλημα. 3) Αν αφήσεις ορισμένους δεν θα έχουν ενδοιασμούς να πουλάνε ηρωΐνη μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση. Κάνε κάτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για ποιν λόγο δεν τον κατονομάζεις.Φοβάσαι μήπως τις κυρώσεις για τα ψέμματα σου ή φοβάσαι το ρεζιλίκι σου που προσβάλεις με ψέμματα ζωντανούς και νεκρούς.Αλλά που να βρεθεί ντροπή...

Ανώνυμος είπε...

afti i fasistes mia xara ta katafernoun....

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Eσύ 9.53 ξέρεις κάτι ;Αν ξέρεις κάτι γιατί δεν το λες; Φοβάσαι, ή λυπάσαι; ή μήπως ντρέπεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ακουγετε οτι η συζυγος του διδασκει στο φροντιστηριο χωρις πτυχια...χωρις αδειες εξασκησεως??????
Λοιπον...ενα δημοσιο προσωπο εχει υποχρεωση σαν καλο παραδειγμα να αποκαταστησει την αξιοπρεπεια του...
Ας δηλωσει δημοσια την κατασταση του ....ας αποδειξη οτι ολα αυτα που λεγονται ειναι ψευδη.

Δημοσίευση σχολίου