1:06 μ.μ.

AYTON ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ;- Άρης Αριστείδου

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Πολλές φορές σκέπτομαι πως, ο Άρης Αριστείδου ή αλλιώς «ο κοντός», έχει λόγο να κάνει υπερβάσεις! Βλέπετε, όλοι οι κοντοί θέλουν να ψηλώσουν!
Η τελευταία του όμως υπέρβαση, δείχνει πως «ο κοντός», έχει χάσει κάθε μέτρο!

Ανερυθρίαστα, μέσα από ένα εξοργιστικό σκεπτικό, βγήκε σε ένα από τα τελευταία δημοτικά συμβούλια  να υποστηρίξει την εισήγηση για την μεταφορά σύμβασης της Ζέτας Ρίζου από την     ΑΝ ΦΛΩ στον Δήμο Φλώρινας, προκειμένου η μανταμίτσα να γίνει Γενική Δ/ντρια του Δήμου, σε θέση μάλιστα που δεν υπάρχει.

Ο Άρης λοιπόν, φαίνεται πως  μετά από πολύ “σκέψη”, απευθύνθηκε στους συναδέλφους του, τους είπε πως «δεν πρέπει να μας απασχολεί η νομιμότητα της εισήγησης για να αποφασίσουμε, με αυτό ας ασχοληθεί η Επιτροπή Ελέγχου».                                                                                  
Σε ολόκληρο δημοτικό Συμβούλιο, απαξίωσε ακόμα την αρμόδια υπηρεσία του δήμου για προσλήψεις, και τους παρότρυνε να ψηφίσουν θετικά για τη δημιουργία νέας θέσης!

Ποιος νομίζει πως είναι ο κ. Αριστείδου;
 Μάλλον ποιος νομίζει πως έγινε ο κ. Αριστείδου, ο οποίος μπορεί να προσβάλλει έναν θεσμό όπως είναι το δημοτικό συμβούλιο με τις ανοησίες του;
                                                                                                                                            
Ποιος είστε κύριε Αριστείδου εσείς που δεν σας ενδιαφέρει η νομιμότητα;                                  
  Δεν μάθατε ακόμα πως οι δημοτικοί σύμβουλοι ελέγχονται και για τη νομιμότητα και για τη σκοπιμότητα των αποφάσεων;  
                                                                                                      
 Γνωρίζετε κύριε Αριστείδου ποιος ο ρόλος του δημοτικού συμβουλίου και ποιο το αντικείμενο των υπηρεσιών του δήμου;  
                                                                                         
Ποιος σας είπε πως το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να διορίζει χωρίς εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.

Ο δοκησίσοφος Αριστείδου- που όλα τα ξέρει ή τα έμαθε- αγνοεί το πιο σημαντικό.
Ο ίδιος δεν σέβεται τον εαυτό του και ξεστομίζει ότι του κατέβει.                                                      
“Ψηλωμένος¨ ο κοντός από κάτι προεδριλίκια και κάτι αντιδημαρχιλίκια, αναρριχήθηκε σαν τον κισό, σε κάθε ντουβάρι -τοίχο που του παρείχε στήριξη, ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

Μου ψιθυρίζουν πως στη περίπτωση Ρίζου, έλεγε και ξαναέλεγε εκτός δημοτικού Συμβουλίου «τους τα έλεγα εγώ να μη το προχωρήσουν» και στο δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίστηκε με σφοδρότητα την εισήγηση και μάλιστα ήταν και παρωθητικός προς τους συναδέλφους του!

Τέτοιες περιπτώσεις συμεριφοράς Αριστείδου, υπάρχουν άπειρες και ο ίδιος δείχνει να καμαρώνει για τους ελιγμούς του!

Το να μην έχει κάποιος μπόι, δεν είναι τόσο τραγικό. Το να μην μπορεί όμως κάποιος  να σταθεί στο «ύψος του» είναι θλιβερό!

Nτόρη Κουτουράτσα  9-9-2013

33 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αφησε το επιμελητήριο με ελάχιστα χρήματα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Ταξίδια ταξίδια ταξίδια μια χαρά την έβγαλε στο επιμελητήριο.

Ανώνυμος είπε...

Μην λέτε κακά λόγια για τον επόμενο δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

....τους αμολαμε πρωτα και μετα ψαχνουμε τροπο να τους μαζεψουμε... απλο ειναι.. μαυρο στον μαυρογιαρουρο... εκλογες ερχονται πρεπει επιτελους να παρουν ολοι αυτο που τους αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Επόμενος Δήμαρχος?????
Θεός να μας φυλάει βρε παιδιά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιον επόμενο δήμαρχο μας λες 1.29; Έβαλε υποψήφιος για να κάνει κατάσταση με τον Βοσκόπουλο και να δείξει πως είναι κάτι για να μην βγει εκτός παιχνιδιού. Να πουλήσει και στη ΝΔ μούρη. Σιγά να μην το εννοούσε το δημρχιλίκι. Από πονηριές ο Άρης είναι πρώτος.

1.16 μη ξεχνάς πως τη πέρασε ζάχαρη και ως αντιδήμαρχος- όλες τις καλές ιδεες ταχα αυτός τις είχε- και τώρα καθότι άνεργος βρήκε πάλι τοίχο να ξυθεί στην ΑΝ ΦΛΩ με τα προγράμματα του Ζωολογικού και των ποδηλάτων . Μην εκπλαγείς αν τον δεις αυριο Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.Αιλουροειδές ο Άρης ή κισος κατα την κρουά - αυτό το τελευταίο μου άρεσε και του ταιριάζει καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ή Δήμαρχος η Βουλευτής

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ <> ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλο έργο στο Επιμελητήριο οφείλουμε να ομολογήσουμε. Αφού σε έλεγχο των οικονομικών ο Σαπαλίδης τον βρήκε άψογο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Λες Κρουά:" “Ψηλωμένος¨ ο κοντός από κάτι προεδριλίκια και κάτι αντιδημαρχιλίκια, αναρριχήθηκε σαν τον κισό, σε κάθε ντουβάρι -τοίχο που του παρείχε στήριξη, ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ." Εγω΄θα προσθέσω, γιατί κάτι ξέρω, και με την @ΥΠ και με την Ε@Π ο "κοντός"!!!!
9 Σεπτεμβρίου 2013 - 2:49 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αναρριχηθεις σαν τον κισσο Αρης χωρις να ασκει επαγγεμα εξελεγη, λογω συγκυριων. προεδροςτου Επιμελητηριου.Ακουσον-ακουσον ενας ανεπαγγελτος στην κορυφη του τοπικου Επιμελητηριου.Δεν φερουν καμμια ευθυνη αυτοι που τον στηριζαν?Τι προσεφερε στο Επιμελητηριο?Τιποτα απολυτως εξασφαλιζοντας επι σειρα ετων παχυλη αποζημιωση.Μη σας φανει παραξενο αν τον δειτε και υποψηφιο Δημαρχο.Εχει εμπειρια ο ανθρωπος.Υπηρξε αντιδημαρχος.Τετοιους τυπους δεν ψηφιζουμε?Ας τους φαμε λοιπον στα μουτρα και να σιωπαμε.Φταιει ο κακος μας εαυτος και κανεις αλλος.Συγχαρητηρια Ντορη.

Ανώνυμος είπε...


Και καλά. Αυτή η παρομοίωση με τον κισσό σπάει κόκκαλα. Καλύτερη δεν γίνονταν. Τι είναι ο κισσός; Ένας θάμνος αναρριχώμενος ή έρπων. Γειά σου ρε Άρη, κισσέ!

Ανώνυμος είπε...

O Βοσκόπουλος το ξέρει πως ο Άρης άλλα λέει και άλλα κάνει ;

Ανώνυμος είπε...

χρονια παει ερποντας. και αλλοι απο πισω του τον μιμουνται. ειναι πετυχημενη συνταγη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΑΡΗΣ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ@@@@ , ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΥΚ@@@@@, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΕΊ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ.

9 Σεπτεμβρίου 2013 - 7:57 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μέχρι και τον Σαπαλίδη τούμπαρε να κάνει γαργάρα τα οικονομικά του Επιμελητηρίου. Εκτός κι αν ήταν μπαρουφες του Σάββα, τις οποίες τις συνηθίζει ο χοντρός.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν εξασφαλίζει μόνο τον ευατό του, αλλά και το αδελφάκι του τον τυπογράφο. Περίπου μισό εκαττομύριο ευρώ είχε πάρει ο αδελφός του για εκτυπώσεις από τη νομαρχία Βοσκόπουλου.Τι χρήμα έχει μπεί ρε παιδί μου σε αυτή την οικογένεια!

Ανώνυμος είπε...

αληθεια τι παιζει εκει στο επιμελητηριο? το ξεχασαμε αυτο. μεγαλη γαργαρα αραγε υπαρχει κατι πισω απο τις γαργαρες? γιατι ουτε φωνη ουτε ακροαση ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ .

Ανώνυμος είπε...

έρποντες και γλείφοντες τελικά όλα τα παλληκάρια του Βοσκόπουλου

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
MIΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΙΣ

ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ @ΥΠ ΤΗΝ ΣΠΙΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ΑΦΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΣΟΥΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ....ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ@@@@@ ΚΑΙ Β@@@@ ΚΑ. ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΕΕ ΑΦΘΟΝΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΝΤΟΡΙΣ ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΕΛΤΑΣ ΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ? ΓΙΑ ΒΛΑΞ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ? ΚΙΣΣΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΙΣΣΟΣ! ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΤΥΛΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΥΚΟ ΚΙΣΣΟ Η ΔΕΝΔΡΟ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.. ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΛΤΟΣ ΣΕ ΛΕΩ ΝΤΟΡΙΣ..

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΣΚΩΛΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Αναδείχθηκε από σοβαρή κάστα νοικοκυραίων αλλά δεν δείχνει ότι το εκτίμησε ποτέ ή του άρεσε.
Του αρέσει πιο πολύ το λαμογιέ στυλ αυτών που κάνει παρέα;
Επαψε να είναι επαγγελματίας και περιμένει από ποιούς;
Ο Αρης έχασε την επαφή με τις ρίζες, χάλασε και αυτός ή βολεύτηκε κι έμαθε στα εύκολα.
Από την άλλη δεν έχει συναίσθηση ότι είναι κι αυτός περιορισμένων δυνατοτήτων.
Τοτε που το κράτος είχε χρήμα ίσως κάτι κάπως κάποτε άντε κι όπως όλοι...
Τώρα που το κράτος δεν έχει χρήμα άει για βρούβες όπως ολοι...

Ανώνυμος είπε...

Βρε ψάχνει πάλι για τοίχο ο κισσός.. Καλά τα ρίχνει η κρουά. Κοίτα να μην τον δούμε αύριο Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου! Πάντως στην Ανφλω κάπου θα τρουπώσει, δεν μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρης ειναι προσκοπος ... και προσκοπος θα πει γενναιος ...

Ανώνυμος είπε...

TON ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟ ΣΙΠΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Aληθεύει ότι ο Σαπαλίδης ήταν υπεύθυνος οικονομικών επί προεδρίας Αρη Αριστείδου;

Ανώνυμος είπε...

για τον 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:28 μ.μ.

ετσι λενε. θελει ερευνα το θεμα απο οτι φαινεται ειναι βαθειες οι ριζες . που ειναι ο ελεγχος απο ορκωτους λογιστες που ελεγε ο Σαπαλιδης? ολα γαργαρες τα κανουμε?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝΝΝΝΝΝ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΣ. ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ . ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ Κ. ΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

O KΥΡΙΟΣ ΕΥΝΟΥΧΟΣ ΣΟΥΜΟΥΛ ΤΟΥ ΧΑΡΕΜΙΟΥ!!!!!!!!
Η ΣΚΛΑΒΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΠΩΣ??? ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ!!!!!!! ΜΕ ΠΤΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η <> ΤΟΥ ΧΑΡΕΜΙΟΥ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ Κ. ΑΡΧΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Υ Π Η Ρ Ε Τ Ε Ι Σ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΡΕΔΕΨΕΣ Κ. ΜΕΓΑΛΕ ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ...ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ-ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΟΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ,ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

NTΟΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ....ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟ Η ΓΚΟΜΕΝΑ; ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ( ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ) ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ- ΣΕ ΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΟΡΝ@@ΛΟ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ..ΝΤΟΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ...

Ανώνυμος είπε...

K. άρη ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ... ΟΤΙ Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ βοσκοπουλάκι ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ .ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ .......

Δημοσίευση σχολίου