10:33 π.μ.

ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ Η ΖΕΤΑ ΡΙΖΟΥ !

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Λένε, πως η Ζέτα έμεινε |στήλη άλατος" , όταν έμαθε πως ερευνάται σε βάθος όλο το πλαίσιο πρόσληψής της στην ΑΝ ΦΛΩ!

Φαίνεται πως και η τελευταία σύμβαση της Ζέτας Ρίζου  με την ΑΝΦΛΩ ε, δεν είναι και τόσο νόμιμη. Από την αρχική της πρόσληψη με απόφαση ΔΣ  και στη συνέχεια η μετατροπή της σύμβασής της σε αορίστου χρόνου πάλι με αδιαφανείς διαδικασίες, ήρθε η ώρα να ξεδιαλύνει το θέμα για να δούμε πως θα γίνει η Ζέτα Γενική Διευθύντρια του δήμου Φλώρινας.
 
Θα μου πείτε: Τι φταίει το κορίτσι , όταν όλο το τότε Δ.Σ της ΑΝΦΛΩ συνηγορούσε και ψήφιζε υπέρ της;
Ποιοί ήταν αυτοί; Όλοι όσοι, σήμερα δείχνουν θορυβημένοι ! Γιατί δεν σας τους λέω; Μα ετοιμάζω ένα ωραίο αφιέρωμα  για όλους!

Για την ώρα, σε θέλω Ζέτα στο ...'ύψος σου"!

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το κορίτσι όταν πρόκειται να αναζητήσει την επαγγελματική της αποκατάσταση, όλο "κάτι" συμβαίνει. Ξεκίνησε αναζητώντας μία θέση στη νομαρχία εκεί εν έτι 2000, μεσω ΑΣΕΠ. Ο ΑΣΕΠ παραλάμβανε μεσω νομαρχίας τότε τα δικαιολογητικά. Το κορίτσι, έκανε μία μαγκιά και κατάφερε παρανόμως να διοριστεί για 6 μήνες. έκανε ένσταση η Γκέσου και την εκπαραθύρωσε. Μετά την έκανε για ΑΝ ΦΛΩ και τρούπωσε με απόφαση ΔΣ, μετά σε μία νύχτα της άλλαξαν τη σύμβαση υπέρ της και τώρα κοιτάει πως να χωθεί στον δήμο. Λέτε να ψεκάζει όλους στα συμβούλια; Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Της χαρίζω το τραγούδι "παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας"..αφού είναι υπεράνω νόμων .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου... Καιρός ήταν!

Υ.Γ. Ποιο ύψος καλέ Κρουά!! Πόσο ύψος να έχουν τα @@@@@@@;
25 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:28 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ζέτα σε στάση προσοχής ως φαντάρος, σαν να δίνει αναφορά σε ανώτερο. Που τη βρήκες ρε κρουά αυτή τη φωτογραφία! Θυμάμαι και την άλλη που είχες στην εφημερίδα με τη Ζέτα αραχτή σε σεζ λογκ!

Ανώνυμος είπε...

Kλασσικό παράδειγμα ευνοιοκρατίας και ...οικογενειοκρατίας για να μήν ξεχνιόμαστε. Ο πρώτος σχολιαστής λησμόνησε ότι πέραν των άλλων η εικονιζόμενη ήταν και υποψήφια σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ακόμη χειρότερα -κλασσικό παράδειγμα πώς τρούπωσε στα πάντα. Για να συνοψίσω την σκέψη μου η κυρία ή δεσποινίδα ( δέν γνωρίζω παραπέρα λεπτομέρειες για την οικογενειακή της κατάσταση) προσωποιποιεί άριστα την λέξη "διαπλοκή με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο" μέσον εν προκειμένω της δεξιάς παρατάξεως αλλα κακά τα ψέματα και της αριστεράς παρατάξεως στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Κι όμως αυτού του ύψους τα "όμορφα" αναστήματα ΄τα ψηφίσαν και τα συγχαίρουν Γι αυτό κατάντησε η Ελλάδα σε αυτό το χάλι...

Δημοσίευση σχολίου