8:54 π.μ.

Μία φωτογραφία με χίλια ευχαριστώ!

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
 
Περάσαμε ένα απόγευμα γεμάτο από όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 τα χαμόγελα των παιδιών του π.ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας «φώτισαν» την αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε εκδήλωση με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Φλώρινας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το χαμόγελο του Παιδιού» αγκάλιασε την προσπάθειά μας. Η κοινωνική λειτουργός κ. Αλεξοπούλου Βούλα παρουσίασε το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού που αποτελεί αναγνωρίσιμο παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς.
Σημαντική ήταν και η προσφορά των καταστηματαρχών Φλώρινας που διέθεσαν τα  δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια τους!
Από τη φιλανθρωπική εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 2.224,50 €, το οποίο διατέθηκε στο π.ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας και στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για την αγορά αναλώσιμων υλικών που θα καλύψουν τις ανάγκες των καρκινοπαθών.
Ευχαριστούμε όλες και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας!
Η κοινωνική προσφορά όλων είναι πολύτιμη. Καλούμε κάθε κυρία ή κύριο που έχει διάθεση προσφοράς και μπορεί να διαθέσει χρόνο να δηλώσει το ενδιαφέρον του.
Με τιμή
Αλεξάνδρα Βακιτσίδου
6975803882

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου