8:56 π.μ.

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΕΔΟΠ - ΔΕΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Είμαι μια διοικητικός υπάλληλος και εργάζεται ανελλιπώς εδώ και 23 χρόνια στο κτιριακό τετράγωνο που στεγάζονται οι Κεντρικές υπηρεσίες της ΔΕΗ. Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Σωματείου στο οποίο ανήκω ΕΔΟΠ ΔΕΗ, με την οποία χαρακτηρίζει «ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ» την ανακαίνιση της κεντρικής εισόδου στη Χαλκοκονδύλη 30.

Πραγματικά εκπλήσσομαι από την επιλεκτική ευαισθησία του Σωματείου μου, το οποίο όταν ο απαράδεκτος κ. Τριανταφύλλης (πιστός σύντροφος του κ. Μπίτζα) και οι παρατρεχάμενοι του έδιωχναν εκατοντάδες Διοικητικοοικονομικούς συναδέλφους από το τετράγωνο και τους έστελναν εν μία νυχτί στον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Μπίτζας και οι φίλοι του είχαν πάρει τον πρώτο ύπνο.

 Μάλλον για την ακρίβεια σπούδαζαν στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο!!! (Συγχαρητήρια κ. Μπίτζα. Ελπίζω τώρα που θα φύγετε από τον ΑΗΣ Αγ. Γεωργίου όπου «εργάζεστε», να μην μετατεθείτε στον ΑΗΣ Λαυρίου, όπως ο προκάτοχος σας. Όπως κι εσείς γράφετε.

Η σύζυγος του Καίσαρα, δεν πρέπει ΜΟΝΟ να είναι…, αλλά και να φαίνεται τίμια. Δεν είναι σωστό εσείς ένας διακεκριμένος πρόεδρος ενός από τα μεγαλύτερα Σωματεία της Επιχείρησης να θέλετε να εργάζεστε σε σταθμό Παραγωγής εντός Λεκανοπεδίου για να παίρνετε το σχετικό επίδομα.

Η ΕΔΟΠ θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για ένα έργο μηδαμινής αξίας για τα δεδομένα της ΔΕΗ (ακόμα και η ΕΔΟΠ από το Ταμείο της θα μπορούσε να πληρώσει το συγκεκριμένο έργο), γράφοντας μάλιστα μεγάλες και ηθελημένες ανακρίβειες. Όντως ενοικιάζονται κύριε Μπίτζα τα κτίρια της ΔΕΗ και δεν είναι ιδιόκτητα. Μόνο που ξεχάσατε να γράψετε ότι ενοικιάζονται τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια και όπως γνωρίζετε κατά πάσα πιθανότητα θα ενοικιάζονται και τα επόμενα 50 χρόνια, λόγω ευρύτερων πολιτικοκοινωνικοικονομικών συνθηκών!!!

Γράφετε πως η ανακαίνιση που έγινε ήταν αχρείαστη, γιατί είχε γίνει ανακαίνιση σε κοντινό σχετικά χρονικό διάστημα. Πριν 15 χρόνια είχε γίνει η ανακαίνιση κ. Μπίτζα, αλλά που να το θυμάστε εσείς. Μήπως σας γνώριζαν τα κεντρικά κτίρια; Ή μήπως σας γνωρίζουν τώρα;

Επειδή τους τελευταίους μήνες η παρουσία σας στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο (λέτε να έχει σχέση αυτό με τις επικείμενες εκλογές της ΕΔΟΠ;) κύριε πρόεδρε με τη χαριτωμένη τραγιάσκα έχω να σας προτείνω κάτι πολύ χρήσιμο για εσάς και για τους άλλους.

 Αφού όπως λέτε δεν σας αρέσει η ανακαίνιση της κεντρικής εισόδου του Χ-30, μέχρι να γίνουν οι εκλογές της ΕΔΟΠ και μας ξεχάσετε πάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπόλοιπες εισόδους κύριε Μπίτζα για να μπαίνετε στα κεντρικά κτίρια… Εμάς κύριε Μπίτζα τα ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ μας αρέσουν. Μας ανεβάζουν την ψυχολογία. Οι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ και ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ μας χαλάνε τη διάθεση κύριε Μπίτζα. Γι’ αυτό και η απάντηση…

Μια συνάδελφος ΔΟ2 των Κεντρικών γραφείων

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η λαμογιά έχει άραγε σχέση με τη λάμα που έχουν τα μαχαίρια τα σπαθιά και τα χατζάρια;

Δημοσίευση σχολίου