12:52 π.μ.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ – ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
 
 

Η αρχή του τέλους μόλις έχει αρχίσει να διαφαίνεται.. Τι ήταν Θεέ μου σήμερα κι αυτό στο δημοτικό συμβούλιο! Τον κεραυνόν εις φάκελον ευώδη κεκλεισμένον, εξαπέλυσαν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας  στην αίθουσα, δια στόματος Μπέλτσου ο οποίος εκτελούσε χρέη προέδρου.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αιμίλιος Ασπρίδης, έστειλε γράμμα και χαιρετίσματα στην εξουσία και δεν παρέστη αυτός και οι σύμβουλοί του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο για την εκλογή νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τι γράφουν; Διαβάστε παρακάτω:
«Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, αποφασίσαμε να μην παραστούμε στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται με διασταλτική ερμηνεία των υφιστάμενων διατάξεων, ύστερα από τη χηρεία της θέσης του Προέδρου στα πλαίσια «επίδειξης ισχύος» του Δημάρχου.
Αρνούμαστε τη συμμετοχή μας στο κουρέλιασμα των θεσμών, που επιχειρείται απροκάλυπτα με απίστευτη ανευθυνότητα, προχειρότητα και τεράστια φαυλότητα, με σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπιμοτήτων και την επίδειξη «τσαμπουκά» από τον Δήμαρχο.
Επιφυλασσόμαστε να εξηγήσουμε εκτενέστερα τις θέσεις μας στο Φλωρινιώτικο λαό σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης εντός των προσεχών ημερών.
Παρακαλούμε η δήλωσή μας αυτή να αναγνωστεί στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της συνεδρίασης».

Να το πω χαστούκι;                                                                                                               Να το πω ράπισμα ή καλύτερα να το πω φτύσιμο;                                                      
Και τι φτύσιμο! Απροκάλυπτο!                                                                                              Κατ ευθείαν στα μούτρα που λέει και ο λαός!                                                    
 
Η πλειοψηφία του κ. Βοσκόπουλου ατάραχη όπως πάντα- τους φτύνουν και νομίζουν πως βρέχει- το δέχτηκαν στωικά.                                                                                                      Ας  τους να λένε, ας τους να πουν..                                                                                                     
 Ψύχραιμος πάντα ο Γιάννης Βοσκόπουλος- μου φαίνεται κρατάει ομπρέλλα- έσπευσε να δικαιολογηθεί. Τόριξε σε συμπαιγνία Ρασάικου και Ασπρίδη, και συνέχισε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Οι φράσεις που χαρακτηρίζουν τη πολιτική  Γιάννη Βοσκόπουλου, όπως  κουρέλιασμα των θεσμών, ανευθυνότητα, προχειρότητα και τεράστια φαυλότητα, «επίδειξης ισχύος»,  με σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπιμοτήτων και την επίδειξη «τσαμπουκά» από τον Δήμαρχο, ,δεν φάνηκαν να   προβληματίζουν κατ΄ελάχιστον τον δήμαρχό  μας!                                                                            
Η απουσία της μείζονος μειοψηφίας για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έδειξε να ενοχλεί κανέναν. Τόση αναισθησία ή τόσος θεατρινισμός για να μην αποκαλυφθεί η ανασφάλεια στην ομάδα Βοσκόπουλου!

Το δένδρο φίλοι μου έχει αρχίσει να φυλλορροεί. Και αν δεν το μπήραν χαμπάρι ο ποιμήν Βοσκόπουλος και το ποίμνιό του- ο ρόλος ενός ηγέτη είναι πάντα ποιμενικός κ. Βοσκόπουλε μη το πάρετε στραβά- είναι καιρός να ανοίξουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους. Να δουν κατάματα την αλήθεια να ανοίξουν τα αυτιά τους και να αντέξουν τον χλευασμό ολόκληρης της  Φλωρινιώτικης  κοινωνίας, μήπως και συνέλθουν.

Τελειώσατε κύριοι και μείνατε μονάχοι. Τώρα μπορείτε μόνοι σας να αποφασίζετε και να διατάσσετε. Όλοι σας γύρισαν τη πλάτη. Πρώτοι και καλύτεροι οι σύμβουλοι!

 Ζήτω η δημοκρατία! Ζήτω η πολιτική Βοσκόπουλου!

Σημείωση: Τελικά έκαναν μόνοι τους το συμβούλιό τους και ανέδειξαν μόνοι τους ως νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αντώνη Σίπκα, ο οποίος ήταν προσωπική επιλογή  του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου. Ο κ. Σίπκας έλαβε 17 θετικές ψήφους από όλους τους παρόντες συμβούλους της πλειοψηφίας, ενώ οι τέσσερις σύμβουλοι της παράταξης της Όλγας Μούσιου ψήφισαν λευκό. Απουσίαζε και ο κ. Καραντζίδης.

 

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

MONAXEΣ ΚΙ ΟΙ ΦΩΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΓΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ντόρις Θα αυτοξεφτυλιστούν σίγουρα. Αργά αλλα σταθερά όχι απότομα μήν πάθουν και κανα σοβαρό εγκεφαλικό. Σειρά έχει ο θυληκός Βούδας που ακούει στο όνομα ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ η μπατεριτσα του Βοσκόπουλου που απο την μία με το Καρυπίδη απο την άλλη με το Τραιανό Ρασάικο έστησε φιλότιμα για τον βοσκό το θέατρο αποπροσανατολισμού απο το καυτό θέμα της Ρίζου-Βοσκόπουλου ( ξέρεις ντόρις εσύ περισσότερες λεπτομέρειες θα έλεγα εκ..πείρας δημοσιογραφικής) . Απο όσους μείναν εκεί μέσα σε λίγο ούτε οι μισοί απο αυτούς θα καταδεχοντε να πηγαίνουν στις σικέ συνεδριάσεις τους σάν την Ζέτα ( το θέμα της κουκουλώθηκε άρον αρον η κυρία αυτή διορίστηκε και θα συνεχίζει να ροκανίζει 3500 ευρω ανα μήνα)τον γιατρό να τους πηγαίνει το τσάι και έναν περίεργο φαλακρό δάσκαλο απο το αμμοκόρι...σε λίγο θα συνεδριάζουν μόνοι τους όσα τα δάκτυλα μιάς ή δύο μόυντζας η τα δάκτυλα των δύο ποδιών μου ... Η αντίστροφη μέτριση άρχισε για τον βοσκόπουλο και την συμμορία τους....ο βοσκόπουλος είναι τελειωμένος απο χέρι...θα δούμε κι άλλα επισόδεια ....

Ανώνυμος είπε...

και μια ορχήστρα να τους παιζει το φινάλε

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε την εκλογική παρέμβαση του Αντωνιάδη υπέρ του φίλου του Βοσκόπουλου.
Κάπου διάβασα ότι συναντήθηκε το προεδρείο των ποντίων με το Σαμαρά και πήρε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι στη λίστα.
Οπότε ο Βοσκόπουλος θα έχει να βγάλει δυνατό χαρτί αν γίνουν εθνικές εκλογές πριν τις δημοτικές.
Και πόντιο και Βουλευτή!

Ανώνυμος είπε...

Να τον ψηφίσει μόνος του τον Αντωνιάδη.
Εμείς ότι έχει σχέση με Βοσκόπουλο δε το ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικος ο νέος Πρόδρος!
Ιδού η πρώτη και μοναδική προς το παρόν ανάρτηση στη Διαυγεια με την υπογραφή του, ως Προέδρου Δ.Σ. Φλώρινας:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimosflorinas/ada/ΒΛ9ΛΩΗΙ-ΚΧΞ

Ε, καλά τι άλλο θα μπορούσε να ήταν παρά η γνωστή υπόθεση. Είναι γνωστό πως το Βοσκοπουλικό σύμπαν περιστρέφεται γύρω από τη Ρίζου και δεν ήταν δυνατόν να μην τελείωνε αυτή η εκκρεμότητα την πρώτη κιόλας ημέρα του νέου Προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ; Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

Δημοσίευση σχολίου