12:35 μ.μ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΠΑΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ δεν σταματά να... μας κυκλοφορεί. Αναπτύσσεται ως τοπική επιχείρηση  και μαζί του αναπτύσσεται και ο τόπος μας. Ανοίγει δρόμους επικοινωνίας πάνω από 50 χρόνια σε όλο το τοπικό οδικό δίκτυο, μας συνδέει καθημερινά με Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πολλά δρομολόγια, οικονομικό εισιτήριο, ασφαλή λεωφορεία και πάνω από όλα έμπειρους οδηγούς στους δύσκολους δρόμους μας. Απασχολεί σήμερα γύρω στα 100 άτομα και θεωρείται μία από τις λίγες υγιείς επιχειρήσεις στον νομό Φλώρινας.Το ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είναι μία σύγχρονη επιχείρηση με δυνατότητες ανάπτυξης αλλά και κοινωνικό πρόσωπο. Εκτός από  τις υπηρεσίες μετακίνησης που προσφέρει και μεγιστοποιεί τις δυνατότητες ανάπτυξης του νομού , η κοινωνική  του προσφορά είναι αξιοσημείωτη  μέσα από έργα στήριξης κοινωνικών αναγκών και προβολής του νομού.

Από τις 27 Ιανουαρίου 2012, το ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ξεκινάει δρομολόγια 
από και προς τα Γιάννενα, δύο φορές την εβδομάδα 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Φλώρινα - Γιάννενα 14:00 
                            Γιάννενα -Φλώρινα 18:00

ΚΥΡΙΑΚΗ         Γιάννενα -Φλώρινα  12.15
                           Φλώρινα - Γιάννενα  16.15

Η νέα γραμμή Γιάννενα - Φλώρινα, είναι πολύ σημαντική επειδή μας συνδέει με την Ήπειρο και διευκολύνει την επικοινωνία τις μετακινήσεις και τις μεταφορές.
Πληροφορίες 23850 22430




3 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΤΕΛ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ- ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ..

Ανώνυμος είπε...

πάμε γιάννενα! ....πόσο ροχαλητό πέφτει Θεέ μου στην Φλώρινα?.... Και στον διάολο να πάμε ευτυχισμένοι θα νιώθουν οι μαστουρωμένοι ...άι στο διάλο...

Ανώνυμος είπε...

9.02 εσύ να πηγαινεις με τα πόδια για να είσαι ευτυχισμένος

Δημοσίευση σχολίου