2:14 μ.μ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, στο Πέρασμα, καλείται το Δ.Σ. του δήμου Φλώρινας, σε έκτακτη συνεδρίαση και μάλιστα με τον χαρακτήρα του κατ επείγοντος; Γιατί; Εσείς γιατί λέτε;
Μα για να συζητήσουν περί δυσμενών συνθηκών και πολικού ψύχους που δυσχεραίνει τη ζωή των Φλωρινιωτών! Με εισηγητή μάλιστα, τον δήμαρχό μας!

Πολύ φοβάμαι πως ο δήμαρχος μόνος του τα λέει και μόνος του τα ακούει! Και γι αυτό φταίει η μοναξιά της εξουσίας! Αχ, καυμένε μου δήμαρχε!
Οι άλλοι που τον ακούνε, μπορεί, λέω μπορεί και να γελάνε ή και να κλάινε. Κατόπιν εορτής τι να πεις, τι να ακούσεις και τι να κάνεις; Μόνον, ίσως να γελάσεις ή και να κλάψεις.

Επιπλέον ο δήμος Φλώρινας, πολύ το έχει ρίξει στη πρόληψη. Για θεραπεία ούτε λόγος. Και στη διάγνωση πάλι λάθος κάνει. Σήμερα π.χ. ο δήμαρχος στο MEGA μιλούσε για τηλεθέρμανση και την ίδια στιγμή το πρόβλημα λειτουργίας των ΑΗΣ και της εξόρυξης του εγχώριου λιγνίτη, είναι σε εκκερεμότητα.Τι να πεις;

Αντί λοιπόν να συζητήσουν τι θα κάνουν, ας συζητήσουν τι έκαναν μέχρι σήμερα. Ας καθαρίσουν τα χιόνια που δεν καθάρισαν, ας δούνε αυτό το ρεζιλίκι στις εισόδους των δημόσιων υπηρεσιών που είναι παγοδρόμια, και μετά ας συζητήσουν γι αυτά που ΘΑ κάνουν!
Αλήθεια, καθάρισαν την είσοδο του δικαστικού μεγάρου; 

Α, να μην το ξεχάσω. Σύμφωνα με τα λέγόμενα του κ. Μπέλτσου, ακόμα και η εξαγγελία της κήρυξης του δήμου Φλώρινας σε έκτακτο ανάγκη, και αυτό ήταν μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας! Δηλαδή της πρόληψης.
Μήπως τελικά κάποιος είναι εκτός τόπου και χρόνου;




1 comments :

Ανώνυμος είπε...

πώς πώς συνομιλάνε και με την αντιπολίτευση. Παίρνουν και δημόσια συγχαρητήρια. Άδειασε Δακή ο Δήμαρχος κι έπεσε στην λαμποερή παγίδα που του έστησε ή μία με τον κολλητό μυστικοσύμβουλο σε απόχρωση σάυρας .Και οι λοιποί καραδοκούν να τον ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ.

΄¨Ολα τα μίκι μάους σε νέα εντίσιον της γουόλ ντίζνει.Ξέρεις τι θυμήθηκα? Το μικρό σπίτι στο λιβάδι και την Οικογένεια Γουόλτον με τον με τον Τζών Μπόι να μαζεύει τις βαλίτσες του για το κολοράντο... Μπάζα με μπάζα η κατάσταση .Τηλεθέρμανση ....Καλά το έλεγε ο ΜπΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ .. ΚΟΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δημοσίευση σχολίου