9:44 μ.μ.

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ & ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ - ΔΗΜΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



 Η σύγκριση, είναι απαραίτητη για να διαμορφώσει κανείς άποψη για λεπτομέρειες σε θέματα που καθορίζουν το αποτέλεσμα. Στην περίπτωση του αποχιονισμού, ακούστε τι λέει ο δήμαρχος Νευροκοπίου, πως τα λέει και τι κάνει. Τον δήμαρχο Φλώρινας φυσικά τον έχετε ακούσει, ξαναακούστετον, κυκλοφορεί σε πολλά τοπικά blog, και..βγάλτε τα συμπεράσματά σας,

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

η μόνη λύση είναι να έρθει ο δήμαρχος Νευροκοπίου και να αναλάβει τον αποχιονισμό. Χωρίς απ ευθείας αναθέσεις, με λιγότερους από 40 εποχιακούς για τον αποχιονισμό που ήθελε ο Βοσκόπουλος, με αποτέλεσμα βρε αδελφέ. Ας μας πει τώρα ο Βοσκόπουλος πως δεν είχε εμπειρία. Αυτό να ακούσουμε και να πεθάνουμε από ..τα γέλια. όπως φαίνεται και λεφτά είχαμε για αποχιονισμό αλλά μυαλό δεν είχαμε. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω που είναι οι διαφορές!! Στην "πατάτα" που κάνει αναφορά ο Δήμαρχος Νευροκοπίου?!?!? Ίσα-ίσα που ο δικός μας Δήμαρχος αποδεικνύεται πιο διεκδικητικός και πολύπλευρα δραστήριος(τοπικός πόρος, τηλεθέρμανση, παρέμβαση σε Πρωθυπουργό και Παπακωνσταντίνου, κήρυξη δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κλπ). Τι είπε ο Δήμαρχος Νευροκοπίου, δηλαδή, και σας ενθουσίασε?!?!? Μην κάνουμε το "τίποτα" είδηση τώρα...!!!

Ανώνυμος είπε...

έ στον αποχιονισμό 11.30 υπάρχει διαφορά, αν λέμε αν μπορείς να διακρίνεις. Στο Νευροκόπι τα χιόνια καθάρισαν σε 2 ημέρες στη Φλώρινα 1 μήνα περίπου μετά δεν έχουν καθαρίσει ακόμα. Κάνε μία βόλτα σήμερα στο πάρκο, εκεί στη Λεσχη Αξιωματικών και μετά ξαναπέσ τα μας. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό να είναι κανείς fun του Βοσκόπουλου.Άλλωστε και τα δημοσιεύματα αυτά τον βοηθάνε να γίνει καλύτερος. Έχει λαμπρό μέλλον ο Γιάννης Βοσκόπουλος στη Φλώρινα!

Ανώνυμος είπε...

Να ανταλλάξουμε Δημάρχους, πως το βλέπεις κρουα;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ας δοκιμασουμε λέω εγώ. Μπορεί στο Νευροκόπι να τον θέλουν τον κ. Βοσκόπουλο. Σύμφωνα με τον 11.30 ο κ. Βοσκόπουλος είναι πολύ διεκδικητικός στο θέμα της πατάτας. Μην ξεχνάς αγαπητέ 8.03 και την μεγάλη πατάτα της κήρυξης του δήμου σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης. Είναι καλή η ιδέα σου και λέω να την προχωρήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

"Πατάτα" η κατάσταση έκτακτης ανάγκης?????? Αχ ρε πτωχοί τω πνεύματι φίλοι μου.... Δεν έχω τίποτα με το συμπαθέστατο Δήμαρχο Νευροκοπίου, αλλά δεν έχω και τίποτα να ζηλέψω από αυτόν!!! Έτσι είμαστε όμως εμείς οι Φλωρινιώτες... απαξιώνουμε το "δικό μας" (ό,τι κι αν είναι αυτό!!!) και ζηλεύουμε και μεγαλοποιούμε "το ξένο"... Ο Δήμαρχός μας εκλέχτηκε με 60%!!! Το θυμάστε μερικοί????

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, ο Δήμαρχος Νευροκοπίου με πρότασή του ζήτησε κι αυτός να μπει ο Δήμος του (όπως κι έγινε!!) σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης"!!! Κι αυτό "μούφα" το λες?!?!?! χαχαχα.... ή "μούφα" ήταν μόνο το αίτημα του δικού μας Δημάρχου???? Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σου!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

To ότι κατάφερε ο Δήμος Νευροκοπίου να κηρυχτεί ο δήμος του σε έκτακτη ανάγκη και δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο ο δήμαρχος Φλώρινας, φταίει η κρουά; Αν είναι ικανός ο δήμρχος Φλώρινας ας το αποδείξει! Με έργα! Τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες τώρα??? Όταν ο Δήμαρχος ζήτησε ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ(!!!) ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον "κράζατε" και μιλούσατε για "πατάτα"!!!(άσχετα βέβαια αν τον έβγαλαν οι κυβερνώντες από αυτή την κατάσταση μετά από 5 μέρες!!)Τώρα που το έκανε το Νευροκόπι είναι επίτευγμα???? Ο Δήμαρχος είναι ικανός, το έχει δείξει, γι αυτό κι εκλέχτηκε με διαφορά!! Αφήστε τον να δουλέψει και βγάλτε τα κίτρινα γυαλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 14-2-2012 4:22, ο Ηλιάδης ο αντιπεριφερειάρχης "άδειασε" τον Βοσκόπουλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο λέγοντας ότι δεν υπήρχε λόγος να τεθεί ο Δήμος Φλώρινας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ότι κακώς ο Βοσόπουλος το ζήτησε.

Το πόσο ικανός είναι ο Βοσκόπουλος και πόσο δουλεύει, μην βιάζεσαι να το πεις. Μην βιάζεσαι διότι "ήγγικεν η ώρα"! Στο λέω, για να μην μετανοιώσεις!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ο δήμαρχος Νευροκοπίου, αφού έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει (αποχιονισμούς κλπ) και με το παραπάνω, έφτασε στα όριά του και ζητάει να κηρυχτεί ο δήμος Νευροκοπίου σε έκτακτη ανάγκη κλπ.
Ο Βοσκόπουλος δεν έκανε τίποτα, και αντί να κηρύξει τον εαυτό του σε έκτακτη ανάγκη έκανε τις πατάτες του. Ο του Νευροκοπίου ακολουθεί και ένα τυπικό. Άνοιξε να δείς το site του Νευροκοπίου , βγάλε τα βοσκοπουλικά γυαλιά- και κάνε συγκρίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά....με κούρασες!!! Πήγαινε και μείνε στο Νευροκόπι....

Δημοσίευση σχολίου