1:23 μ.μ.

ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΠΕΡΙΦ.ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

33.000 ευρώ το χρόνο για τη διευθύντρια του WEST στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως υπεύθυνη επικοινωνίας! - Ομόφωνη έγκριση του ποσού από την Οικονομική Επιτροπή!
Το απίστευτο ποσό των 33.600 ευρώ ετησίως, για τη διευθύντρια ειδήσεων του WEST CHANNEL Κατερίνα Μαρκοπούλου, ως υπεύθυνη επικοινωνίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενέκρινε χθες, στη συνεδρίασή της, η Οικονομική Επιτροπή!

Μάλιστα, η εν λόγω απόφση εγκρίθηκε ομόφωνα, με τις ψήφους και των περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης! Το ποσό των 33.600 ευρώ είναι σε μικτές αποδοχές, αλλά, αφαιρώντας ένσημα και φόρο (υπάρχει και η επιστροφή όμως…) υπολογίζεται σε περίπου 23.500 ευρώ καθαρά ετησίως! Δηλαδή περίπου σε 2000 ευρώ το μήνα, εν καιρώ κρίσης και με πενιχρά τα κονδύλια και για τις Περιφέρειες!!!

Από τον "Πανόπτη" του kozanimedia.gr  26 -1-2012

14 comments :

Ανώνυμος είπε...

η κριση ειναι μονο για εμας τον λαο.....
ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

TO EΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Προς τι άραγε το γραφείο τύπου της Περιφέρειας ή γενικότερα των φορέων του δημοσίου από την στιγμή που δεν υπάρχουν κονδύλια για δημοσιεύσεις;

Μήπως οι δημοσιεύσεις γίνονται επιλεκτικά σε ορισμένα ΜΜΕ;

Το "παρακαλούμε για την καταχώρηση αδαπάνως" που λαμβάνουμε συχνά πυκνά, τι σημαίνει;
Πληρώνουμε όποιον θέλουμε;

Ανώνυμος είπε...

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο κ. Ηλιάδης πως και πόσο πληρώνει το Γραφείο Τύπου;

Ο δήμος Φλώρινας;
Ο δήμος Πρεσπών;
Ο δήμος Αμυνταίου;

Ανώνυμος είπε...

Eσύ κρουά δεν πιστευω να περιμένεις καταχωρήσεις του δημοσίου. Βλέπεις τι χάνεις; Θα είχες αναλάβει κι εσύ κανένα γραφείο τύπου, θα είχαν ησυχάσει και ορισμένοι από τον μπελά σου, θα κοιμόμασταν κι εμείς ήσυχοι βρε αδελφέ.

κρουα 12 είπε...

΄Κα Ντόρις πολύ καλά έκανες και το ανέβασες Απο το γουέστ τσάνελ στο γραφείο του περιφερειάρχη .

Να ανεβάσεις όμως ποιοί "δημοσιογράφΙΟΙ" έχουν αναλάβει και τα γραφεία τύπου Δήμων και Βουλευτών στην Φλώρινα.

Ρίξε φώς στην ..σαπίλα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είμαστε σοβαροί; Και διαλαλούμε τα 20-25 χιλιάδες Ευρώ, για θέρμανση των σχολείων της περιοχής; Αιδώς κύριο, αιδώς. Ομόφωνα;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι η Ντόρις σε ανάλογη θέση;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΝΤΟΡΗ ΚΑΙ ΚΛ.....Ε ΜΕΝΤΕΣ. ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ. Η ΝΤΟΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

ΝΤΌΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΆΤΣΑ είπε...

Για τον φίλο αναγνώστη που μετράει τις δουλειές που έχω πάρει, θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει πως μέρος της δουλειάς μου είναι και η διαφήμιση και η διαχείριση πολιτικού προφίλ. Και ξέρω πολύ καλά την δουλειά μου. Γι αυτό και με προτιμούν, γι αυτό και διατηρώ την ανεξαρτησία μου. Γι αυτό και δεν φοβάμαι να περιαυτολόγήσω.
Γι αυτό cool αγαπητέ.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Συγγνώμη που παρέλειψα να αναφέρω το ψευδώνυμο του αναγνώστη "τρωκτικό" στον οποίον αναφέρεται το σχόλιό μου 11.44

Ανώνυμος είπε...

Ντόρτσε, εγώ ξερω ένα τρωκτικό, γλειφτράκι μεγάλο της εξουσίας. Τύπος ντε και αυτός. Να μην είναι ο ίδιος; Ποιός άλλος να ενδιαφέρετε τόσο για τα επαγγελματικά σου; Αυτός κόβει παροχής υπηρεσιών, η αρκεί η καλή σχέση με την εξουσία;

Ανώνυμος είπε...

άραξε ρε
'τρωκτικό' στη ντούπκα σου και κοίτα να ροκανίσεις ότι μπορείς και.. μούγκα και άσε τη κρουα να κάνει τη δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

Για τους "εκλεκτούς", και τις "εκλεκτές" της εξουσίας, έχει λεφτά!!!! Αυτούς και αυτές πλήρώνουμε!!!! ΚΟΡΟΪΔΟ ΛΑΕ!!!! Το δικό σου παιδί σου χωρίς δουλειά, εσύ με κομμένο μισθό ή σύνταξη, εσύ μέ ένα σωρό έξοδα, με ένα κόσοτς ζωής που συνέχεια ανεβαίνει. Κι' αυτοί μέσα στα λεφτά!!! Μέσα ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτά!!!! ΚΟΡΟΪΔΟ ΛΑΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε τώρα γιατί έχουμε φτωχύνει; Φτωχύναμε γιατί πληρώνουμε όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους της εξουσίας, Και καθόμαστε και τους ανεχόμαστε. Καλά μας κάνουν!

Δημοσίευση σχολίου