8:02 π.μ.

14 Φεβρουαρίου - Καρδιοπάθειες απ τις πολλές συμπάθειες

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Αν ξυπνήσατε με έναν πόνο στο στομάχι και δεν κατάπιατε χθές ένα κατσίκι, φταίει ο έρωτας, που περνάει από το στομάχι!!! Αγάπες, φλερτ, έρωτες, πάθη, ζήλειες, εντάσεις, απιστίες, πόνος και στο τέλος καρδιοπάθειες...                                                                                                                              Κι όμως μας αρέσει, είτε ζούμε τον πόνο του έρωτα, είτε δεν τον ζούμε και θέλουμε να τον ζήσουμε!

Μπορεί ο Λευτέρης Πανταζής μέσα από ένα τσιφτετέλι να έδωσε άλλη διάσταση στον πόνο μας, εμείς όμως εκεί. Επιμένουμε να μπαίνουμε στον ρόλο αυτού που πονάει, ακόμα και μέσα από ένα τραγούδι!

Αγαπήστε και αγαπηθείτε! Ζήστε τον έρωτα και μην φοβάστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας κάθε μέρα…
Και μην ξεχνάμε ότι 14 Φεβρουαρίου εκτός από Ημέρα των Ερωτευμένων είναι και Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών!

Μ αγαπάς , σ΄αγαπώ λοιπόν...                                                                                                                 
  Υπάρχει και η ιστορία αγάπης που όλοι ζηλεύουμε και θα θέλαμε να ζήσουμε. Μια αγάπη γεμάτη πάθος, ειλικρίνεια, που δεν φθείρεται στον χρόνο και που σε κάνει να μην έχεις ανάγκη τίποτα άλλο παρά μονάχα τον άνθρωπό σου...
Υπερβολές; Αυτή η ιδανική αγάπη μπορεί να μην υπάρχει μόνο στα τραγούδια και στα παραμύθια, ίσως να υπάρχει κάπου και για σένα.. "Κάπου υπάρχει λοιπόν η αγάπη μου, αλλά δεν ξέρω που".. το λέει και το τραγούδι. Αρκεί να το πιστέψουμε !!! Και το θέμα είναι να τη βρεις και από τα δύσκολα να βγεις.

Έρωτας, Αγάπη, Δημιουργικότητα ... το τρίπτυχο της Ευτυχίας. Μην περιμένετε τη 14η Φεβρουαρίου για να εκφράσετε την αγάπη σας.. Οι πραγματικά ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα..

Αν σου τη σπάνε τα αρκουδάκια με τις καρδιές, οι κάρτες με τα στιχάκια και τα κόκκινα τριαντάφυλλα και σου τη δίνει ο Άγιος Βαλεντίνος , ψάξε και βρες άλλον τρόπο για να εκφράσεις τον έρωτά σου. Ο καθένας με τον τρόπο του που λένε!

Κι αν είσαι μόνος; Μη σκιάζεσαι! Θα έρθει και για σένα ή ώρα σου. Άκουσε ένα ωραίο τραγουδάκι και αφιέρωσέ το  σε όσους περιμένουν τη σημερινή μέρα για να "ερωτευτούν"! Μπορεί και για σένα να είναι η τυχερή σου μέρα!

14 Φεβρουαρίου: Γιορτή των ερωτευμένων... 

Όπως και να 'χει, εμείς ας κρατήσουμε αυτό που πραγματικά αξίζει.. την αγάπη στην πιο απλή, στην πιο αληθινή της μορφή!

Ντόρη Κουτουράτσα
 

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις ρε κορίτσι μου, γράφεις μοναδικά και εκπέμπεις έναν αέρα αισιοδοξίας. Χρόνια Πολλά κρουά, να είσαι πάντα ερωτευμένη με τη ζωή!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΑΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ , ΕΡΩΤΑΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

Ιωαν,Παπ. είπε...

Χρονια πολλα Ντορη.Ειναι ομορφο να μοιραζεις λουλουδια κι απο αγαπη να ανθιζουν καρδιες.Ο ερωτας ειναι ζωη.

Δημοσίευση σχολίου