Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, το πιθανότερο, πρόκειται να καταλήξει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.Το βράδυ της Κυριακής συνεδρίασε στην Κοζάνη, για μια ακόμη φορά, η Περιφερειακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, η οποία,μετά από εκτενή συζήτηση, αποφάσισε να αποστείλει στην Κουμουνδούρου τέσσερα ονόματα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κοzanimedia, πρόκειται για τους Αγάπιο Γαβριηλίδη (γιατρό), Θέμη Μουμουλίδη (σκηνοθέτη-συγγραφέα), Κωνσταντίνο Ζαγάρα (φιλόλογο, με σπουδές στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, διετέλεσε δημοσιογράφος της «Αυγής») και Πέτη (Θεοπίστη Πέρκα.

Η Πέτη Πέρκα κατάγεται από τη Φλώρινα, είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μηχανικός στο επάγγελμα και υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.
Να σημειωθεί πως οι εν λόγω τέσσερις προτάσεις της Π.Ε. ΔΕΝ είναι δεσμευτικές για την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπορεί πάντα να προκρίνει υποψήφιο περιφερειάρχη βουλευτή της Δυτικής Μακεδονίας.
 

31 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα πως είναι Βόρειο Ηπειρώτισσα ..

Ανώνυμος είπε...

κρουά για τα .....καλλιστεία Μίς γιάνγκα του ΑΝΤένα έχει περισσότερες πιθανότητες βάσει του παρουσιαστικού της να κερδίσει παρά για την περιφέρεια . Επειδή είναι κομματική ιππηκόος του Τσίπρα ΔΕΝ μας λεει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ ούτε επειδή έχει συγγενείς στην περιοχή...Για τα καλλιστεία ΝΑΙ για την Δυτική Μακεδονία ΟΧΙ...Στρατάκη πές αλέυρι....

Ανώνυμος είπε...

Μια Φλωρινιώτισσα που μένει στην Αθήνα....Μια από τα ίδια βλ. Κορτσάρης, Λιάνης...

Ανώνυμος είπε...

Ο Βούτσης πάντως συμφωνεί με αυτή την υποψηφιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Για αντιπεριφερειάρχη στη Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας δεν μου φαίνεται απλά, τη βλέπω ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είναι υποψήφια, είναι πρόσωπο-λαχείο που θα σκορπίσει χαμόγελα κι ελπίδα...

Ανώνυμος είπε...

Η υποψηφιοτητα της κ.Περκα ειναι η ενδεδειγμενη για τη Δυτικη Μακεδονια.Λυγεροκορμη Φλωρινιωτισσα,επιστημων μηχανικος, γνωστης των προβληματαων της Δυτ.Μακεδονιας.Γιατι να ειναι Κοζανιτης ο επι κεφαλης της Περιφερειας?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, συμφωνώ! Πέτυ Πέρκα! Τουλάχιστον θα ομορφαίνει η τοπική αυτοδιοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

AAAAA ΤΙ ΠΕΡΚΑ ΑΥΤΗ ΖΑΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Θοδωρή (Παπαδόπουλε) μη μασάς. είμαστε μαζί σου και όχι με το life style

Ανώνυμος είπε...

2.12 O Βίτσας προωθεί την υποψηφιότητα Πέρκας. Μπορεί να συμφωνεί και ο Βούτσης , αλλά ο Βίτσας είναι ο Πυγμαλίωνας της Πέτυ. Λες να είχε αυτή στο μυαλό του, όταν ξήλωνε τον Καρυπίδη;

Ανώνυμος είπε...

Η Γκερεκου της Φλωρινας.

Υ.Γ. (ο Βοσκοπουλος της λειπει)

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε αυτός ο Καρυπίδης τι κενό έχει στο βλέμμα του; Ανέκφραστα εντελώς μάτια!

Ανώνυμος είπε...

Αφου κάνει παρέα με το ντόκτωρ γεμάτο βλέμα θα χει;

Ανώνυμος είπε...

Σε φόβισε το ανέκφραστο ε.
Το έξυπνο επίσης
Το νικηρόφορο επίσης

Ανώνυμος είπε...

Ανέκφραστο βλέμμα δε με φοβίζει. Με απωθεί. . Έξυπνο αν ήταν θα με προκαλούσε. Νικηφόρο αν ήταν θα με είχε παρασύρει. Ο συνδυασμός όμως κενού και ανέκφραστου, άστα να πάνε, φίλε

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαίνω τον πανικό σου
αλλιώς τα υπολογίζατε αλλιώς σας ήρθαν
πάει ο Δακής
είσαι από Κοζάνη;

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω τον πανικό σας εκπρόσωποι του Δακή. Αλλιώς τα υπολίζατε αλλιώς σας βγήκαν.
Θα σαρώσουμεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...!

Ανώνυμος είπε...

Πόλωση δεν πρόκειται να γίνει, μούγκα στην ...κούτσα θα πάει η δουλειά !

Ανώνυμος είπε...

Απο οσα γνωριζω ο Πυγμαλιων ηταν ο μυθικος βασιλιας της Κυπρου.

Ανώνυμος είπε...

Aν δεν κάνει συνδυασμό ο Αργυριάδης θα πάει μέτρια στην περιοχή Δήμου Φλώρινας ο Καρυπίδης, γιατί έπαιξε με έναν υποψήφιο.
Αν κάνει συνδυασμό ο Αργυριάδης και τον έχει βοηθήσει σε αυτό ο Καρυπίδης ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ.
από την άλλη ούτε στον Δήμο Κοζάνης δεν θα πάει καλά γιατί και σούρδος δεν είναι και λόγω αρνητικών σχέσεων με west. Aρα από χέρι ξεκινάει με μείον σε 2 μεγάλους Δήμους στη Δυτική Μακεδονία.
Θα πάει τόσο καλά σε όλους τους άλλους Δήμους, ώστε να καλύψει τις απλώλειες στο Δήμο Φλώρινας και Κοζάνης;

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο Πασοκ είστε;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

O Kαρυπίδης έκανε ένα κρεσέντο στην αρχή και μετά, ξεφούσκωσε. Υπήρξε και ένας ενθουσιασμός "σου την έπεσε μεγάλε όλη η υφήλιος" ώσπου καταλάβανε ότι το πέσιμο έγινε κατά λάθος. Ο Καρυπίδης , στο πραγματικό του μέγεθος είναι απλά ένας άνθρωπος με αναγνωρισιμότητα, λόγω επαγγέλματος. Πολλά μας έχε πει κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, τώρα ας μας πει από που και πως βρέθηκε με τόσο λεφτά , ακόμα και από δάνεια για να εμφανιστεί ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού.

Ανώνυμος είπε...

3.31 μμ
Μα η λειψή πολιτική κρίση του Καρυπίδη.
Ομοιος ομοίω αεί βελάζει!
Και όχι μόνο βελάζει αλλά και δεμένος βελάζει!

βουνίσιος είπε...

Ντόρις δυστυχώς και στην περίπτωση του συμπαθούς δημοσιογράφου Καρυπίδη ο "χρησμός περι καλαμοίππευσης και θράυσης του καλαμιού " επαληθεύτηκε εις το έπαρκον .

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για δράση, φτάνει πιά σας βαρεθήκαμε.

Τελικά δεν ήταν επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ΓΥΡΙΖΑ, ΞΥΡΙΖΑ και τα ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΑ, η υποψηφιότητα Καρυπίδη;;;;;;;
9-3 δεν προτάθηκε από την περιφέρεια στον Τσίπρα;;;;;;;;
Τελικά δεν ήταν καλός Εεεε;;;;;;
Το κακό είναι ότι με τις παλινωδίες της Κουμουνδούρου, φανερώθηκε πόσο άρρωστος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κύριοι, λυπάμαι που η επόμενη διαφαινόμενη κυβερνητική λύση,
δεν έχει το σθένος να υποστηρίξει ΑΝΤΙΜΝΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,
ο ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκε με την υποχώρηση στις επιταγές των MEGAλων συμφερόντων,
αλλά και στο Αμερικανοεβραϊκό λόμπυ, όπως τους σφύριξαν, χόρεψαν.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Καρυπίδης είναι πολύ καλή λύση και συγκρουσιακός,
αυτοί που δεν είναι συγκρουσιακοί είναι οι βολεμένοι Πασόκοι που στελεχώνουν σήμερα το μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους ας δράσουμε και ας πάψουμε να είμαστε ψόφιοι, αηδία κατάντησε το πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιον θα δράσεις ρε 1:53;; Με τον Καρυπίδη;; Και τι παραπάνω θα κάνει από τους άλλους ο Καρυπίδης δηλαδή;; Αυτός ο άνθρωπος κατεβαίνει μόνο για να ικανοποιήσει την αδικαιολόγητη μεγαλομανία του και προσωπική φιλοδοξία του και τίποτα παραπάνω. Και εάν δεν έχεις την ικανότητα να ψυχολογείς φυσιογνωμικά τους μεγαλομανείς ανθρώπους.. τότε τουλάχιστον πληροφορήσου σωστά (όπως και οι λοιποί Δυτικομακεδόνες) τι εστί "ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα".. τι εστί μάσκα και προσωπείο.. με εναλλαγές σε καθημερινή βάση και ανάλογα με τις ανάγκες και συμφέροντα του. Θα σε συμβούλευα να ενημερωθείς καλύτερα πριν ψηφίσεις. Ο άνθρωπος έχει προσωπικές φιλοδοξίες ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! Τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Βαθύς ύπνος στη Φλώρινα με τον Καρυπίδη. Σε Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριά υπάρχει αρνητισμός προς το πρόσωπό του. Το πιο πιθανό ίσως είναι ότι οι Φλωρινιώτες είναι "πιο μπροστά" από τους υπόλοιπους Δυτικομακεδόνες. Μάλλον αυτό συμβαίνει και ίσως στη Περιφέρεια Φλώρινας να βγει πρώτος. Φόρεσε και το κοστούμι του αντιμνημονιακού ο Καρυπίδης.. λες και μόνο αυτός αντιστέκεται σε αυτό. Και θέλει με πονηρό τρόπο να περάσει το μήνυμα, πως όποιος δεν τον ψηφίσει.. θα είναι υπέρ του μνημονίου, και απ΄οσο δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα στη Φλώρινα τα πάει μια χαρά. Τώρα, για το άλλο θέμα: "πότε μερικοί θα ανοίξετε τα μάτια σας.." αυτό δεν φαίνεται στον ορίζοντα του... "κάμπου που μίλησε"... όπως έγραψαν και τα Florinea. Εκτός του κάμπου όμως στη Φλώρινα, υπάρχουν και τα βουνά, τα οποία δεν μίλησαν ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας κάνει ο Καρυπίδης ε....; Δεν σας βολεύει; Χαχόλοι. Παπαγαλάκια του Δακή.

Δημοσίευση σχολίου