Επιθυμώ επισήμως να γνωστοποιήσω ότι στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, θα θέσω στην κρίση των συνδημοτών μου την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φλώρινας.
Προχωρώ με γοργά και σταθερά βήματα στην κατάρτιση του προγράμματος και στη στελέχωση του συνδυασμού, έχοντας την ελπίδα πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στις κοινές προσδοκίες για αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και ίσες ευκαιρίες για όλους.
 
Αθανάσιος Μπέλτσος Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

48 comments :

Ανώνυμος είπε...

5η λάθος μέτρημα έκανες
Βοσκόπουλος
Αργυριάδης
Μποντζίδης
Τσιώκας
Μπέλτσιος

τον Βοσκόπουλο γιατί δεν τον μετράς δεν θα βάλει υποψηφιότητα

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Σωστά μέτρησα. Ο Βοσκόπουλος λέει ότι θα κατέβει, όπως λένε και άλλοι. Επισήμως δεν είδαμε καμία δήλωση όπως των προηγούμενων τεσσάρων υποψηφίων. Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Aποδεικνύεται γάτα ο Στάθης, βγάζει όπως φαίνεται δικό του Δήμαρχο και εξασφαλίζει την εκλογή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.


Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΛΙΔΗΣ οε οε οε ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΝ.ΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ 6ο τον βρίσκω αλλά μπορεί να μετράμε αλλιώς... (1. Μποντζίδης, 2. Λιασόπουλος, 3. Παπαναστασίου Βίκυ, 4. Αργυριάδης 5. Τσιώκας)

Ο Στάθης τελικά είναι με τον Μπέλτσο ή με τον Βοσκό?

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Σας ενημερώνω πως έχω αρχίσει να δέχομαι ήδη απειλές και ύβρεις. Κάποιος βοσκός μου λένε πως θα με ξεσκίσει , και μαζί μου θα ξεσκίσει όσους στηρίζω. Αναρωτιέμαι; Του έκλεψα κανένα πρόβατο του βοσκού;

Ανώνυμος είπε...

3:38 ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΟΥΤΕ ΚΛΗΤΗΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΉ ΤΟΥ ΦΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΘΕΙΟ ΣΤΑΘΗ - ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΙΚΗΣ. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΝΑΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΊΟ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ. ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το να μην κάνεις συγκέντρωση 2 πράγματα σημαίνει ητοπάθεια ή κουτοπονηριά.
Ο Νάσος ακολούθησε το σύστημα Στάθη μη βγάζεις στη φόρα και το λίγο που έχεις το ακατοίκητο.
Για δείτε το facebook Στάθη ο καθένας μπορεί να δεί μόνο τους κοινούς φίλους με αυτόν αλλά όχι τους σώπα μωρέ φίλους του Στάθη. Ανασφάλεια στο φουλ αλλά για γέλια πλέον.
Το παραμύθι ίσχυε παλιά που είχε μόνο σταθερά τηλέφωνα και χωρίς κομπιούτερς.
Κυριαρχούσαν οι παπαγάλοι και οι τενεκέδες που κάναν θόρυβο.
Σήμερα αυτό το σύστημα με τα μπλοκς μπάζει από παντού και η μυστικοπάθεια έχει γίνει γραφική φανερή αφέλεια. Ποιούς να κοροϊδέψουν πιά;
Από το χωριό ο πιτσιρικάς στέλνει μηνυμα στο facebook oι αχώνευτοι ήρθαν και πάει να τους καλωσορίσει και μόλις φύγουν ότι ειπώθηκε χαρτί και καλαμάρι.
Η στέλνει σχόλιο στη τσουσκα που δε δημοσιεύεται και κανείς δε μαθαίνει τίποτα.
Ετσι οι παλιοί εξυπνάκηδες γίνονται σήμερα πιο κουτοί κι από τα λάχανα.
Θα τους ξεσκίσουν και στις Δημοτικές εκλογές και στις εθνικές εκολγές μετά.
Αν περιμένει ο Στάθης να ξαναγίνει Βουλευτής από το Νάσο όλοι θα ψηφίσουν αλλον
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΝ.


Ανώνυμος είπε...

Προκειμένου να μη γίνει ξανά Βουλευτής ο ναι-Στάθης ψηφίζομε μέχρι και Βίκυ.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά και με αυτά βλέπω πάλι βοσκο για δήμαρχο. Ε ρε! τι έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ;

Ανώνυμος είπε...

υπομονη....να δουμε και ονοματα απο συμβουλους.....ειμαι περιεργος............

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση εχει ρε παπαγαλακια του βοσκου η επανεκλογη του σταθη με την υποψηφιοτητα του μπελτσου; Αντε γιατι μας ζαλισατε με αυτη τη τρολια

Ανώνυμος είπε...

Τα παπαγαλάκια του βοσκού έχουν πιάσει δουλειά και τρέχουν από μπλοκ σε μπλοκ για να γράφουν τις βλακείες τους. Ας κοιτάξουν να περιθάλψουν τον βοσκό, Έρχονται δύσκολες μέρες..

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το φτύσιμο του Νάσου προς τον βοσκό. Και να φανταστείς πως υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που πιστεύουν πως θα βγει ο βοσκός!!! Για να παρηγοριούνται τα λένε και τα γράφουν. Βγείτε μπροστά ρε μάγκες όλοι σας, ενωμένοι και Τσώκας και Μποντζίδης και απαλλάξτε τον τόπο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θεωρώ τον κύριο μπελτσο ικανό για δήμαρχο. Δεν έχει ικανότητες και δεν είναι και αγαπητός στον κόσμο της Φλώρινας. Εξυπηρετησεις κάνει τόσα χρόνια σε συλλόγους, σε λαϊκές αγορές γιατί πάντα είχε στο μυαλό του να γίνει δήμαρχος. Μόνο για να τρέχει πίσω από τον βουλευτή κάνει

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τον αφηνετε τον ανθρωπο στην ησυχια του;Ολοι γραφετε και τον κατηγορειτε.Αν ειστε μαγκες γραψτε τα επωνυμα.Μηπως οι προηγουμενοι δημαρχοι κανανε τιποτα καλο για την Φλωρινα;Νασο μη μασας.Δειξ'τους τι αξιζεις....Προχωρα μπροστα.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπέλτσος Δήμαρχος σημαίνει Κωσταντινίδης βουλευτής για μια ακόμα τετραετία.
Είναι ξεκάθαρο και όσοι το θεωρούν τρολιά ας το εξετάσουν βαθύτερα. Βέβαια θα εξαρτηθεί ποιος θα κατέβει υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης. Αν κατέβει ο νυν Αντιπεριφερειάρχης συνωστίζονται φιλόδοξα στελέχη, στον προθάλαμο των αξιωμάτων, που περιμένουν τη σειρά τους και τα χρόνια και οι ευκαιρίες περνάνε και τα όνειρα τους θα μείνουν όνειρα.

Ανώνυμος είπε...

10.53 Αν δεν θεωρείς ικανό τον Μπέλτσο για δήμαρχο μη τον ψηφίζεις. Ρε εδώ ψηφίσατε Βοσκόπουλο και ξαναψηφίσατε και τώρα μας βγαίνετε όλοι σας απαιτητικοί; Ο Βοσκόπουλος που είχε κατακρεουργήσει τον προυπολογισμό της νομαρχίας για να δίνει έργα σε μικροεργολάβους για να βγεί, καλά έκανε ε΄; Για τα έργα που δίνει σε δικούς του, για τα αίσχη με τη Ζέτα, αυτά σ αρέσουν βολεμένο πρόβατο ; Ο χειρότερος είναι πολύ καλύτερος από τον Βοσκόπουλο. Για όλους που δήλωσαν υποψηφιότητα κάτι κακό έχετε να πειτε. Δεν βλέπετε λέω εγώ τα χάλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε ποσό κακό είναι να υπάρχουν παπαγαλάκια κ. Σταθάκια;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μποντζίδης είναι ρετρό και δεν τους αρέσει. Ο Τσιώκας ήταν ΠΑΣΟΚ και δεν τους αρέσει λες και η ΝΔ είναι η αγία που εξέθρεψε στη Φλώρινα όλο το ρουφιανοσύστημα. Ο Νάσος είναι κολλητός με τον Στάθη τον οποίο Στάθη τον έχουν ψηφίσει 4 φορές και τώρα θυμήθηκαν ότι δεν τους κάνει. Τι λέτε ρε παιδιά; Και ο καλύτερος όλος είναι ο Βοσκόπουλος.! Πόσο χαζός μπορεί να είναι ο μέσος Φλωρινιώτης για να φάει αυτή τη προπαγάνδα;

Ανώνυμος είπε...

To γέλιο είναι στο τέλος να στηρίξει και ο Στάθης το βοσκό, για να είναι με το νικητή.
Δεν ξέρει τότε ότι θα πάρει ούτε εκατό ψήφους κι αυτούς από σπόντα.

Ενας φίλος του Νάσου

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

17 σχόλια της ιδίας λογικής (ένας είναι ο Βοσκόπουλος και οι άλλοι σκουπίδια) και ενδεχομένως γραμμένα από τον ίδιο, δεν θα τα δημοσιεύσω. Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και πιστεύω πως κι εσείς αγαπητοί αναγνώστες έχετε επίσης βαρεθεί. Αν έχει κάποιος να γράψει κάτι ουσιώδες ας το γράψει, διαφορετικά θα τον στέλνω στον κάδο ανακύκλωσης.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Κάντε και τούμπες παπαγαλάκια αν θέλετε κι εγώ θα κάνω αυτό που πιστεύω σωστό. Έχετε το δικό σας μπλοκ τη τσούφκα όπου μπορείτε να γράφετε και να λέτε ότι θέλετε. Εδώ θα κτυπάτε πρώτα τη πόρτα και αν θέλω σας ανοίγω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκόπουλος κατά τα παπαγαλάκια δεν είναι απλά ικανός είναι και ανίκητος!!! Κι εγώ σκέφτομαι... Και η βλακεία είναι ανίκητη.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 10.48 που μίλησα για έναν συνασπισμό δυνάμεων Μποντζίδη, Τσιωκα, Μπέλτσου και Αργυριάδη. Ας με συγχωρέσει ο τελευταίος που τον ξέχασα στη βιασύνη μου. Να ξεκαθαρίσω λίγο τη θέση μου. Αναφέρθηκα σε αυτόν των συνασπισμό δυνάμεων μόνο και μόνο για να υπάρξει ένας συνδυασμός της προκοπής .Το να μαζευτούν 200 άτομα τυχαία και τυχάρπαστα , αυτό θα το κάνει ο Βοσκόπουλος και είναι αυτό και μόνο το δυνατό του σημείο. Είδαμε τη ποιότητα του συνδυασμού του , ποιοι του μείναμε είδαμε και πόσοι του φύγανε. Όλα τα πειθήνια όργανα μείναμε κοντά του. Αν λοιπόν οι σημερινοί 4 υποψήφιοι βάλουν ο καθένας από 50 επίλεκτους , θα είναι πολύ σημαντικό, Κάποια στιγμή θα σε παρακαλούσα κρουά, εσύ που έχεις αναλυτική σκέψη να αποτυπώσεις με σαφήνεια ποια είναι η υποτιθέμενη δύναμη του Βοσκόπουλου γιατί μας έχουν πρήξει τα παπαγαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

11:16 TA EIΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΥΜΩΣΑΝ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ! ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΘΑΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο ΚΟΥΛΙΔΗΣ; οε οε οε

Ανώνυμος είπε...

Mάθε να διαβάζεις τον Καλλικράτη. Άρθρο 16. Αναστέλλεται η επαγγελματική δραστηριότητα Δημάρχων σε δήμους άνω των 10.000 κατοίκω

Ανώνυμος είπε...

οι περισσότεροι άνθρωποι στο Δήμο μας πιστεύουν 'οτι π Ν'ασος είναι παρακμιακό τοπικό προϊόν της παλιάς πολιτικής. Γιατί εσύ 'ολους αυτούς τους κάνεις παπαγάλους του βοσκού; γιατί αποκλείεις να ψηφίζουν κάτι αλλο;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Εσείς ή εσύ 8.13 γιατί πιστεύεις πως ΄όταν αναφέρομαι στα παπαγαλάκια εννοώ τους μη υποστηρικτές του Νάσου; Εδώ μιλάμε για απειλές και ύβρεις για το πρόσωπό μου επειδή ανέδειξα τα έργα και τις ημέρες Βοσκόπουλου.. Ας πάει κανένας από εσάς τους ενδιαφερόμενους να ρωτήσετε για τη τύχη του Βοσκόπουλο στην Εισαγγελία Φλώρινας. Και πως στηρίζεις την αρλούμπα σου πως εγώ αποκλείω τους δημότες να μην ψηφίσουν κάτι άλλο εκτός από τον Νάσο; Μέχρι στιγμής όλοι οι υποψήφιοι έχουν ίση μεταχείριση από τη κρουά. Τα σχόλια εσείς τα γράφετε και δεν είμαι υποχρεωμένη να αναρτώ τα σκουπίδια σας. Για συνέλθετε λέω εγώ,. Όσο για τα παπαγαλάκια, ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΟΥΝ προσεχώς!

Ανώνυμος είπε...

7.29 μ.μ. που έχεις το ύφος του Βοσκόπουλου:
Το άρθρο 16 του Καλλικράτη ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ εδώ και έναν χρόνο. Νόμος 4111/13 - άρθρο 18. Πλέον οι Δήμαρχοι μπορούν να διατηρούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Ανώνυμος είπε...

1. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι,
σύμβουλοι της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής
κοινότητας:
α) Δικαστικοί λειτουργοί, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων
ασφαλείας και θρησκευτικοί λειτουργοί των γνωστών θρησκειών.
β) Γενικοί Γραμματείς και υπάλληλοι των δήμων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας
και εάν υπηρετούν, καθώς και δημοτικοί συμπαραστάτες, στους δήμους όπου
υπηρετούν.
γ) Πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου
δικαίου με εξαίρεση τα ιδρύματα, οι οποίοι δεν είναι αιρετοί, υπάλληλοι με
οποιαδήποτε σχέση εργασίας δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και ιδρυμάτων, καθώς και διευθύνοντες και εντεταλμένοι σύμβουλοι και υπάλληλοι νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, πλην αστικών εταιρειών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν συστήσει ή στα οποία συμμετέχουν οι δήμοι, στους οποίους υποβάλλουν υποψηφιότητα.
δ) Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας των δήμων που συνενώνονται στο νέο δήμο που προκύπτει από τη συνένωση.
ε) Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας του Δημοσίου, των περιφερειών, κλπ
στ) Διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες ή
εντεταλμένοι σύμβουλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, κλπ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε σε παρακαλω γιατι δεν ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ να διαβάζεις τον Καλλικράτη. Άρθρο 16. Αναστέλλεται η επαγγελματική δραστηριότητα Δημάρχων σε δήμους άνω των 10.000 κατοίκων

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου άνθρωπε εκτός από τον Καλλικράτη (νόμος 3852/2010), υπάρχουν και άλλοι νόμοι σε αυτό το κράτος οι οποίοι είναι μεταγενέστεροι και τον τροποποιούν. Έτσι σου ξαναγράφω ότι με τον νόμο 4111/2013, καταργήθηκε ολόκληρο το άρθρο 16 του Καλλικράτη.
Η παράγραφος 1 του άρθρου 18 του νόμου 4111/13 γράφει: "Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταρ­γούνται το άρθρο 16, καθώς και η παράγραφος 18 του άρθρου 282 του ν. 3852/2010 (Α΄87)."
Κατά συνέπεια κανένας Δήμαρχος δεν υποχρεούται πια να αναστείλει την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

v.a. 12 είπε...

8.32 το σχόλιο-υπόδειξη σου είναι χρησιμότατο για να ξεκουμπιστουν κάποιοι γυρολόγοι "υποψήφιοι" σε ψηφοδέλτια που εργάζονται με τον έναν ή άλλο τρόπο στους Δήμους και στο Δημόσιο ..χρησιμότατη η παρέμβαση σου το περιεχόμενο της οποίαs ειλικρινά δεν γνώριζα όπως και πολλοί άλλοι.Έτσι θα πάρουν πόδι όσοι χρησιμοποιούν την υποψηφιότητα η την εκλογή τους για να αναπαράγουν φαινόμενα διαφθοράς στους Δήμους.

Ανώνυμος είπε...

21 Φεβρουαρίου 2014 - 3:50 μ.μ. Καλέ μου άνθρωπε με κάλυψες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΕΚΤΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ότι οι μισοί Φλωρινιώτες ονειρεύονται δημαρχηλίκια και καρέκλες.. και ένα εξασφαλισμένο εισόδημα. Γι΄αυτό αποφασίστε ποιον θα κάνετε μάγκα με την ψήφο σας.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.. ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.. και πέραν αυτού.. όλοι γουστάρουν να τους δοξάζουμε.. επειδή απλώς και μόνο, τρώνε πίνουν και χ..ζουν.. άριστη εμπειρία. Αυτή είναι η προσφορά όλων αυτών!!!!!!!!!!!!

Ζ. ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ είπε...

Ένα ερώτημα για τους Δημάρχους ( και υποψηφίους) της Δ. Μακεδονίας:

Οι άλλοι Δήμαρχοι του Νομού Κοζάνης , αλλά και όλης της Δ. Μακεδονίας έχουν ενημερωθεί, όπως θα έπρεπε, για το ζήτημα της ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του εκαβ Δ. Μακεδονίας, που μεθοδεύει, για τους δικούς του αδιευκρίνιστους λόγους ο Δήμαρχος Κοζάνης;
Το εκαβ Δ. Μ δεν αφορά μόνο την Κοζάνη, αλλά ίσως περισσότερο τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Και από άποψη Υγειονομικής κάλυψης, αλλά και απ τη σκοπιά των θέσεων απασχόλησης.
Έχουν συνειδητοποιήσει οι Δήμαρχοι της περιοχής τις συνέπειες της υποβάθμισης πάνω στο επίπεδο της προσφερόμενης κάλυψης απ το εκαβ πάνω στους συμπολίτες τους, και συνεπώς την ευθύνη τους, να αφήσουν ανεξέλεγκτο το Δήμαρχο Κοζάνης ΄και τον Περιφερειάρχη να αποφασίζουν για αυτούς , ελαφρά τη καρδία, και ίσως για ιδιοτελείς λόγους, (εφ όσον ως τώρα δε δόθηκε καμιά επαρκής εξήγηση για τις ενέργειες τους);
Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ζητηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά απ τον κ. Μαλούτα πρώτα , προτού βέβαια παγιωθούν τα πράγματα. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του καθενός ενδιαφερόμενου.
ΖΗΣΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ


“ΚΑΛΑ” ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ, ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΙΩΤΕΣ κλπ
.Εχουμε πολύ καλά νέα για σας φίλοι μας..
Από δω και πέρα, με το καινούριο κτίριο του εκάβ στην ΚΟΖΆΝΗ,, που σχεδιάζουμε, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου μας και του κ. Περιφερειάρχη μας, που κατάφεραν, σαν αντάλλαγμα της υποβάθμισης του ΕΚΑΒ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_, θα μπορείτε να έρχεστε όποτε θέλετε και να το καμαρώνετε δωρεάν. Ε, Όσο για τις συνέπειες βέβαια στο επίπεδο της υγείας σας, δε θα πληρώσουμε εμείς οι Κοζανίτες (Χαζοί είμαστε;), αλλά εσείς και τα απόμερα χωριά σας. (τί μας νοιάζει άλλωστε εμάς, δικό σας είναι το φταίξιμο, αφού είστε τοσο μακριά από μας ! Βέβαια μπορεί και μερικά δικά μας απόμακρα μέρη να υποφέρουν . Αλλά έτσι δε γίνεται πάντα; Κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν για την ( υπο)- ανάπτυξη και την ομορφιά μας;)
Ο ¨»έξυπνος» Κοζανίτης

krouakroua είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ

Δημοσίευση σχολίου