8:55 π.μ.

ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




 


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δημότισσες και Δημότες της Πρέσπας Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Όλοι εμείς, ενεργοί πολίτες του ‘Καλλικρατικού’ Δήμου Πρεσπών, αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε μια Νέα Αυτοδιοικητική Κίνηση πάνω από τα κόμματα, με συμμετοχικές και βαθιά δημοκρατικές διαδικασίες, για να αντιδράσουμε στην οπισθοδρόμηση και να υφάνουμε ένα νέο συλλογικό σχέδιο, βασισμένο στην αλλαγή και την έξοδο από το τέλμα της κρίσης.

Γιατί πιστεύουμε ότι, ο καθένας μας είναι σημαντικός και μπορεί να συνεισφέρει, και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Γιατί οραματιζόμαστε την Πρέσπα, πέρα από κιβωτό της βιοποικιλότητας ένα Δήμο με πρώτης τάξης υπηρεσίες, κοινωνική αλληλεγγύη και συμμετοχή όπου η προστασία του περιβάλλοντος θα δίνει ευκαιρίες για όλους και ιδίως για τους νέους και τις νέες, που είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιο που έχουμε.

Με στόχο τη βιώσιμη ευημερία των Δημοτών, με το Δήμο σε ρόλο καταλύτη φιλοδοξούμε να συστήσουμε τη Νέα Αυτοδιοικητική Κινηση η οποία: Θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια. Θα συνεργάζεται με όλους τους θεσμικούς φορείς και ομάδες πολιτών. Κυρίαρχο όργανο λειτουργίας του Δήμου θα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα παίρνει τις αποφάσεις και θα υλοποιούν τα καθ’ ύλην αρμόδια όργανα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος δε θα συμμετέχει στην οικονομική επιτροπή. Ο προϋπολογισμός θα συντάσσεται μετά από διαβούλευση όλων των φορέων. Απευθείας αναθέσεις έργων – προμηθειών δεν θα γίνονται παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Όλοι οι δημότες θα αντιμετωπίζονται ισότιμα, χωρίς αποκλεισμούς. Καλούμε όλους τους Δημότες να συνταχθούν στη Νέα Αυτοδιοικητική Πρόταση , για το καλό της περιοχής .

 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Παναγιώτης Πασχαλίδης
Εκπρόσωπος της Νέας Αυτοδιοικητικής Κίνησης.

10 comments :

Ανώνυμος είπε...

Κάτι καλό δείχνει να γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και ένας τίμιος άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους η Πρεσπα αποκτα αξιολογους ανθρωπους για την εκπροσωπηση της...Καιρος ηταν..

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια Παναγιωτη..Την αξιζεις την θεση..

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους , το χρειαζότανε η Πρέσπα

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας επιτυχία Παναγιώτη!

Ανώνυμος είπε...

καλη επιτυχια,αυτο χρειαζεται η Πρεσπα!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Κ. Παναγιώτη σε εσάς και τη παράταξη σας. Η Πρέσπα χρειάζεται ριζική αλλαγή. Καθώς η ανάπτυξη του Δήμου δύναται να έρθει αποκλειστικά και μόνο δια μέσου της αλλαγής των υπαρχόντων πολιτικών προσώπων.

Ανώνυμος είπε...

Προχωρήστε κ. ΔΗΜΑΡΧΕ είμαστε όλοι μαζί σας !! Η νεολαία σας στηρίζει !!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία κ. Παναγιώτη. Είσαι τίμιος άνθρωπος και αυτό ακριβώς χρειάζεται η Πρέσπα.

Δημοσίευση σχολίου