7:44 π.μ.

Στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! - Συνεργασία με Ρωμανιά

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ε.Κ.Φ. για τα εργατικά και ασφαλιστικά  προβλήματα

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε να συνεργαστεί με τον εργατολόγο κ. Γεώργιο Ρωμανιά για εργατικά και ασφαλιστικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας όλων των ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΚΟ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ).
Η συνεργασία αυτή προέκυψε μετά από επαφή και συζήτηση λόγο του δαιδαλώδους ασφαλιστικού συστήματος, της νομοθεσίας και τις συνεχείς αλλαγές του ασφαλιστικού πλαισίου της χώρας μας. 


Η ανταπόκριση και η αποδοχή της πρότασης μας ήταν άμεση από τον κ. Γιώργο Ρωμανιά ο οποίος όπως γνωρίζετε όλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει ιδιαίτερη συνεργασία με το εργατικό κέντρο Φλώρινας και συναισθηματική και φιλική σχέση με το τόπο μας και το λαό της Φλώρινας.
Πληροφορούμε όλους τους συμπολίτες μας ότι για τα προβλήματα που έχουν σχέση με εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα μπορούν από εδώ και στο εξής να απευθύνονται στο εργατικό κέντρο όπου θα ενημερώνονται  από τον κ. Ρωμανιά, ο καθένας ξεχωριστά για το κάθε ζήτημα που τον απασχολεί.
Η διοίκηση του εργατικού κέντρου ευχαριστεί τον εξαίρετο άνθρωπο και φίλο Γιώργο Ρωμανιά για την ανταπόκριση στο αίτημα μας και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα βοηθήσει τους συνανθρώπους μας να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για κάθε ασφαλιστικό πρόβλημα που τους απασχολεί.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

η λεγόμενη συνεργασία είναι δωρεάν ή με το.,...αζημείωτο ; και για να γίνω σαφής τα "εργατολογικά έξοδα διεκπεραίωσης ασφαλιστικών η εργατικών προβλημάτων " ποιος τα πληρώνει; Ο κΡωμανιάς ( δωρεάν); το εργατικό κέντρο ; η υπάρχει "εκπτωτικό κουπόνι" από το εργατικό κέντρο; Σαφώς και δεν συμφωνώ με τον "αυθόρμητο" τίτλο της παρούσης αναρτήσεως. Από ότι έμαθα ο κ.Ρωμανιάς ζητά από τους ενδιαφερόμενους λχ για έξοδο στην σύνταξη άνω των 500 μέχρι 1000 ευρώ το κεφάλι για την τακτοποίηση της υποθέσεως τους !!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

7.34 εάν ισχύουν οι πληροφορίες σου περί αμοιβής, έχεις δίκαιο να διαφωνείς με τον τίτλο του δημοσιεύματος.

Δημοσίευση σχολίου