18 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο κ. Αργυριάδης στη σελίδα του στο f/b όπου έχει αναρτήσει φαρδιά πλατιά τη παραπάνω βεβαίωση:
"Δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, τυφλωμένοι απ’ την εμπάθειά τους, έκαναν το ΜΟΙΡΑΙΟ λάθος και διάλεξαν να με «χτυπήσουν» στο πιο προνομιακό για εμένα πεδίο. Αυτό της ιατρικής μου ιδιότητας".

Ρωτάω τον κ. Αργυριάδη. Ποιος έκανε το ΜΟΙΡΑΙΟ λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δεν αμφισβητει τις ιατρικες ΣΠΟΥΔΕΣ του κ. Αργυριαδη, αυτό που αμφισβητείται είναι το ότι ποτε δεν απεκτησε αδεια ασκησης του ιατρικου επαγγέλματος, αρα αυτό θα επρεπε να δειξει για να αποστομωσει τους "συκοφαντες του" όπως λεει...

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αργυριάδης έδωσε στη δημοσιότητα τη βεβαίωση εγγραφής στον ιατρικό σύλλογο! Τη βεβαίωση εγγραφής αυτή ως γνωστόν, την κάνουν όλοι οι πτυχιούχοι της ιατρικής ! Ο κ. Αργυριάδης λοιπόν, πήρε πτυχίο στις 29-7-1988 και πήρε άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος του ιατρού και όχι του καρδιοχειρουργού στη 1-1- 1989. Εγγράφηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας το 18-11- 2009, με την ειδικότητα του καρδιοχειρουργού. Μετά από 21 χρόνια που πήρε το πτυχίο του , έ μέσα σε αυτό το διάστημα πήρε και την ειδικότητα του καρδιοχειρουργού! Δεν μας λέει βέβαια πότε πήρε την ειδικότητα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Πάντως την πήρε. Τώρα για να ασκήσει δραστηριότητα καρδιοχειρουργού, για να τη κάνει ίσως ;;; κορνίζα , δεν ξέρω. Πριν το 2009 στη Φλώρινα, γνωρίζουμε πως ασκούσε δραστηριότητα ως συνιδιοκτήτης ή ιδιοκτήτης ή ως υπεύθυνος στο μπαρ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΟΙ και στο γειτονικό Μοναστήρι είχε κάποια σχέση επαγγελματική σε ένα διαγνωστικό κέντρο. Καμία σχέση βέβαια αυτά με καρδιοχειρουργική!!! Υπάρχουν και φειγ βολάν γι αυτό για τους άπιστους Θωμάδες.
Από το 2009 μέχρι σήμερα μπορεί να μας πει: Ασκεί ή δεν ασκεί δραστηριότητα καρδιοχειρουργού; Μήπως την ασκεί στη Φλώρινα; Έχουμε εδώ στη Φλώρινα Κέντρο ανοιχτής καρδιάς και δεν το ξέρουμε;
Μπορεί να μας πει ο κ. Αργυριάδης, με ποια σύνθεση ιατρικής ομάδας έκανε επεμβάσεις ανοικτής καρδιάς και σε ποιά νοσοκομεία από το 2009 μέχρι σήμερα; ΠΡΟΣΟΧΗ!!!στην απάντηση που θα δώσει διότι υπάρχει και ΣΔΟΕ για τον έλεγχο και οι καιροί μας δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου της σύνθεσης των χειρουργείων!!!
Επειδή έχω ξαναγράψει πως είμαστε μεγάλα παιδιά και τουλάχιστον ξέρουμε να διαβάζουμε, από τη παραπάνω βεβαίωση προκύπτει πως οι ημερομηνίες είναι προγενέστερες της ειδικότητας του! Με απλά λόγια, ο κ. Αργυριάδης μας πασάρει ημερομηνίες που πιθανότατα αφορούν στα χρόνια του αγροτικού του και της περιόδου που έπαιρνε ειδικότητα!!!
Το ερώτημα όμως της τοπικής κοινωνίας, είναι εάν σήμερα ασκεί δραστηριότητα καρδιοχειρουργού ή είναι ανεπάγγελτος ή τι δουλειά κάνει τέλος πάντων; Η απάντηση από τον ίδιο και μάλιστα δημόσια είναι υποχρέωσή του. Θα πρέπει δε να είναι ειλικρινής και να μη κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Το ζητούμενο κ. Αργυριάδη είναι το κατά πόσον πρέπει να σας εμπιστευόμαστε. Αν πιστεύετε πως ο τίτλος του καρδιοχειρουργού θαμπώνει όπως τα καθρεφτάκια τους ιθαγενείς, αυτό κ. Αργυριάδη είναι δικαίωμά σας. Αν πιστεύετε κ. Αργυριάδη πως με εντυπώσεις θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των Φλωρινιωτών, αυτό το δικαίωμα δυστυχώς θα σας το στερήσουμε.
Επειδή, έχουν γνώση οι φύλακες..

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε το ΜΟΙΡΑΙΟ λάθος να υιοθετήσει την υποψηφιότητα Αργυριάδη!!!

Ανώνυμος είπε...

10.30 άδεια ασκήσεως ιατρού έχει. Γιατρός είναι και ειδικότητα καρδιοχειρουργού έχει. Ασκεί όμως καρδιοχειρουργική και που; Δηλαδή ανοίγει καρδιές ή δεν ανοίγει στη πράξη; Αυτό λέμε. Κι εγώ είμαι αστροναύτης αλλά δεν πήγα ακόμα στο φεγγάρι.

Ανώνυμος είπε...

Πως το είπε ένας εκείνο το ωραίο!!! ...κοκου ζα ντόμα.. Λέλε πολύ μου άρεσε!

Ανώνυμος είπε...

Aλλη ναι η δουλειά του ναύτη κι άλλη του καντηλανάφτη!

Ανώνυμος είπε...

O Παντελής πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Ανώνυμος είπε...

O Αργυριάδης, ο ίδιος έχει πλήξει την ιατρική του ιδιότητα, εκμεταλλευόμενος τον τίτλο του καρδιοχειρουργού , προκειμένου να επιδοτήσει το κοινωνικό και το πολιτικό του προφίλ. Γι αυτό να μη παραπονιέται. Κανένας δεν του φταίει. Λειτούργησε αυτοκαταστροφικά.

Ανώνυμος είπε...

KΡΟΥΑ, μήπως ξέχασες να ανεβάσεις ένα σχόλιο σχετικό με τη ΜΚΟ, νομίζω λέγεται Υγεία και Πολιτισμός και κάτι εκδρομούλες κάποιου δήμου στο διαγνωστικό κέντρο του Μοναστηριού - Bitola, για αναψυχή και δωρεάν εξετάσεις των ηλικιωμένων; Για ξαναδές το καλή μου...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, θέλω να καταλάβειςπως χρειάζομαι κάποιο χρόνο για να ελέγξω τα στοιχεία που μου στέλνεις, και μετά θα δημοσιεύσω .

Ανώνυμος είπε...

το ποτάμι του Καρυπίδη , έχει εκτραπεί. Θα είναι πολύ δυσάρεστο να παρασύρει και την Ελισάβετ Παναγιωτίδου. Ας σκεφτεί η Ελισάβετ ή ο ΣΥΡΙΖΑ τη περίπτωση του δήμου Φλώρινας. Η Ελισάβετ είναι ελπιδοφόρα υποψηφιότητα για το δήμο Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Ελισάβετ ρε παιδιά? Έχει δοκιμαστεί εκλογικά πουθενά? Χαλαρώστε λίγο μη βλέπω μακακίες πρωί πρωί! Ας κατέβει πρώτα υποψήφια έστω και δημοτική σύμβουλος να δοκιμαστεί και μετά βλέπουμε..... Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στους κόλπους του νέους που έχουν δοκιμαστεί σε εκλογικές αναμετρήσεις και ίσως θα έπρεπε να τους χρησιμοποιήσει μαζί με την εμπειρία από παλαιότερα στελέχη που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά. Ουρανοκατέβατος δεν βγήκε κανείς!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ πως η Ελισάβετ είναι ελπιδοφόρα. Και μορφωμένη είναι και άποψη έχει και δουλειά έχει. Πάντως ξεκρέμαστη δεν είναι. Ας δοκιμαστεί στα βαθιά . Αυτό το κορίτσι αξίζει της προσοχής μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελισάβετ να μη ξεχνάμε πως έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με πολιτική αντίληψη και αυτό αποτελεί αξιόλογο απόθεμα. Πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει τι θα κάνει με τον Καρυπίδη , η Ελισάβετ να δηλώσει τη παραίτησή της και να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω για την Ελισάβετ και την μπέρδεψα με την Βασίλισσα της Αγγλίας. Τόσο με συντάραξε το βιογραφικό της και τα βιώματα της!!!! Μπροστά στο Βοσκό δεν έχει καμία ελπίδα! Πρώτα από όλα θα πρέπει να την ακολουθήσουν άτομα από το ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί μέσα πέρα από τη στήριξη του μπαμπά και από 2-3 άτομα ακόμα, δεν έχει καμία μα καμία στήριξη! Μην πάτε να την κάψετε.

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον λένε καλά λόγια, η επωδός είναι "Μην πάτε να τον- την κάψετε". Το ίδιο ισχύει και για όποιον λένε κακά λόγια "Μην πάτε να τον- την κάψετε". Και πάντα μέτρο σύγκρισης ο ανύπαρκτος Βοσκός. Ξεκολλήστε επιτέλους! Δοκιμάστε και νέα πρόσωπα! Άφθαρτα άτομα δεν θέλετε ;

Ανώνυμος είπε...

Η Ελισαβετ της Λιτσας Παπαδημητριου και του Βασιλη Παναγιωτιδη ,απο ΚΚΕ σε ΠΑΣΟΚ σε ΣΑΜΑΡΑ και τελος σε ΣΥΡΙΖΑ για ψαξτε λιγο τα του μπαμπα και της μαμας εκλογικα πιστευω ολα αυτα τα χρονια,ολοι τους γνωριζουμε απο που κραταει η σκουφια τους.

Δημοσίευση σχολίου