8:38 π.μ.

ΛΕΣΧΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ - Σε τρεις μέρες η άδεια λέει η ΠΑΣΚΕΔΙ

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
 
 
Απαγορεύτηκε το κάπνισμα στους κλειστούς και Δημόσιους χώρους και έτσι πλέον όλοι θα πεθάνουμε, άκαπνοι αλλά… υγιείς!
Πάει άχρηστο πλέον το τραγούδι του Κυριαζή...
«Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια…».
Τα τσιγάρα μας τα έκοψαν κι άντε βγάλε νυχτιά με ποτό, καψουρονταλγκά και χωρίς τσιγάρο….
Οι αντικαπνιστές βροντοφωνάζουν: «Το κάπνισμα είναι αργός θάνατος». Μα κι οι καπνιστές απαντούν: «Και τι έγινε; Μήπως… βιάζεται κανένας να πεθάνει;»
«Ο Νόμος θα εφαρμοστεί δίχως παραθυράκια…» ισχυρίζονται οι Υπουργοί…….
Μα εάν δεν έχει παραθυράκια υπουργέ μου, από πού θα φεύγει ο… καπνός;
Εκτός κι εάν ανησυχείτε μήπως γίνετε ο ίδιος… καπνός και θέλετε να κλείσετε όλα τα… παράθυρα!

Το Νομικό Τμήμα πάντως του ΠΑΣΚΕΔΙ βρήκε τον τρόπο διαφυγής του καπνού …..και μέσα σε 3 μερούλες σου ετοιμάζει την Λέσχη σου και λειτουργείς μια χαρά σα να μην συμβαίνει τίποτα και οι Δικηγόροι μας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το παραμικρό που θα συμβεί.

Ερωτούν μερικοί ΄΄μήπως θα έχω κάποια προβλήματα;΄΄, απαντά ο ΠΑΣΚΕΔΙ ΄΄Εάν νομίζεις πως τώρα δεν έχεις, τότε μην κάνεις τίποτε΄΄.

Οπωσδήποτε είναι κάτι πρωτόγνωρο και χρειάζεται αγώνας υποστήριξης από όλες τις πλευρές. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζετε ή έχετε ακούσει για ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ που λειτουργούν στο Εξωτερικό. Γιατί να μην λειτουργήσουν κι εδώ, την στιγμή που συστήνονται νομότυπα;

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν καθόλου και μην παίρνεις πολλές γνώμες, γιατί ο καθένας δεν έχει τον καϋμό σου. Εσύ όμως τον ζεις καθημερινά.

Πολλοί Δικηγόροι και Λογιστές, που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, γιατί αν το γνώριζαν θα το πρότειναν οι ίδιοι, θα προσπαθήσουν ίσως να πουν τα δικά τους. Πριν τους ακούσεις όμως ρώτησέ μας, γιατί το πρόβλημα επιβίωσης το έχεις εσύ κι όχι αυτοί.

Αν πείστηκες έλα σε 3 μέρες να παραλάβεις την ΛΕΣΧΗ σου, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1) Δύο (2) ιδρυτικά μέλη με φωτοτυπίες ταυτοτήτων μπρος – πίσω και γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

2) Φωτοτυπία Άδειας Λειτουργίας.

3) Φωτοτυπία κάτοψης χώρου.

Σας ευχόμαστε καλή απόφαση και για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 932420, fax: 2310 932431 Κινητό 6983 161473 e-mail: paskedi@paskedi.gr

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Χειμάρρας 30, 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 932420, 932473, 932481 – Fax: 2310 932431 – Κιν.: 6983161473
www.paskedi.gr – e-mail: paskedi@paskedi.gr

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.

Μίλησε ο Ευαγγέλου σε συνέδριο. Αυτό από μόνο του είναι ανέκδοτο. Την ομιλία του την παίζουν πολλά μπλογκ (πχ http://anapodoi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9801.html#more ) και την προβάλλει ο ίδιος στο facebook.

Αντιδήμαρχος σου λέει. Ένας και ένας είναι όλοι τους γύρω από τον Βοσκόπουλο.

Από εδώ έχει αντιγράψει την ομιλία: http://www.zougla.gr/zouglaport/port_various/article/sinedrio-gia-tin-anergia-ton-neon-sto-saint-paul

βουνίσιος είπε...

ενδιαφέρον !!!!! καφετέριες ή πάμπ ΛΕΣΧΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑΣ!!!! όταν τα έλεγα , όταν τους έλεγα να ρίξουν τους φραπέδες από τα 4 ευρώ στα 2.5 ευρώ το 2010 ...γραφικότητες λέγαν κάποιοι ανεγκέφαλοι στην χαράδρα και με κοιτούσαν λές και τους ομίλαγε κανένας "εκτός τόπου και χρόνου" !!! Τώρα που σφίξαν τα λουριά τα ζωνάρια και τα χαλινάρια με τις καπνοαπαγορεύεσεις και την κρίση μπαίνει σιγά σιγά ο εγκέφαλος στο κρανίο κάποιων "επαγγελματιών" του κλάδου καφεστίασης! καλά ξημερώματα....

Δημοσίευση σχολίου