9:07 π.μ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ στη Φλώρινα και στη Δυτ. Μακεδονία

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |






Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του κόμματος για τις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου, είναι ο δικηγόρος κ. Γιάννης Βήττας

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας θα είναι ο Βασίλης Καραντζίδης, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.
Υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας θα είναι η Βίκυ Παπαναστασίου, 40 ετών, δημόσια υπάλληλος στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας και κόρη του πρώην δημάρχου Φλώρινας Στέφανου Παπαναστασίου.

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ενας κου-κου δεν φέρνει την άνοιξη!
Δύο κου κου; εεεεε ;
Κου κου κουκουε, το κόμμα σου λαέ!

Αρε άσπλαχνη πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Ο μπαμπάκας τέως νεοδημοκράτης δήμαρχος στον Δήμο Φλώρινας ...η κόρη υποψήφια με το ΚΚΕ για τον Δήμο Φλώρινας ....ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ...πώς πώς ΄καταλάβαμε.....ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΣΑΝ...τελειωμένοι από χέρι είστε...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ ΑΣΧΕΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηρέμησε λίγο 5:14,ο ευτελισμός και η ειρωνεία σου πάει βολίδα,αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να μας πεις,μην μιλάς καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ ΚΚΚ1016 ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Τ.Α. ..ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ--->....ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΨΑΡΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ?????

Ανώνυμος είπε...

6:28 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ...!

Ανώνυμος είπε...

O Στέφανος ήταν και είναι κεντροδεξιός και δεν αλλάζει.Όσον αφορά τη Βίκυ είναι καθαρός άνθρωπος,μεγάλη γυναίκα,επιτυχυμένη στη δουλειά της και οι επιλογές της είναι αυτόνομες!Μακάρι να έχει και την νοικοκυροσύνη του Στέφανου..

Δημοσίευση σχολίου