Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Νομό Φλώρινας και μας απήλλαξε και από τον Βοσκόπουλο αλλά και από το άγχος θα είναι , δεν θα είναι στην λίστα. Όσο για σύνθεση του ψηφοδελτίου, δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο. Η ΝΔ δείχνει πως δεν θέλει ή ενδεχομένως και δεν μπορεί να προσελκύσει άτομα με σύγχρονη πολιτική αντίληψη και δυνατότητες να ασκήσουν πολιτική πρωτίστως για τον τόπο. Διαθέτει έναν κομματικό στρατό που μυρίζει ναφθαλίνη και τρέχει υπέρ του κόμματος. Στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε κανείς να πει πως η σύνθεση του ψηφοδελτίου συγκεντρώνει αντιπαραγωγικές συσπειρώσεις για τον τόπο.
Αντιπαραγωγικές για τον τόπο, αλλά πολύ χρήσιμες, πρώτα για το κόμμα τους, την ΝΔ. Δηλαδή πολύ χρήσιμες για τον κομματικό στρατό, στον οποίο στρατό συμπεριλαμβάνεται και ο αρχηγός με την οικογένειά του. Τον κομματικό στρατό που σιτίζεται από τον κρατικό κορβανά, όλους αυτούς που «σιτίζονται δίχως να σκάπτωσι» (ας θυμηθούμε τον Εμμ. Ροΐδη). Αλλά ενδεχομένως, δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, και χρήσιμες με κάποιον τρόπο και για τον εαυτό τους. Στην καλύτερη περίπτωση η ΝΔ με το παρόν ψηφοδέλτιο, ας ανοίξει ένα φροντιστήριο για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης για να καινοτομήσει . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήγαγε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε εθνικές εκλογές, πριν από έναν μήνα περίπου, και τώρα, σε ότι αφορά στο ψηφοδέλτιο της Φλώρινας, μπέρδεψε τις εθνικές εκλογές με τις συνδικαλιστικές εκλογές των εκπαιδευτικών. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αδικείται η υποψήφια της ΝΔ κ. Σοφία Ηλιάδου, η οποία είναι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά μία θυσία ακόμα αξίζει για το κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Καλή τύχη σε αυτούς. Σε εμάς: «καλά ξεμπερδέματα……»

Ντόρη Κουτουράτσα
19-6-2019

5 comments :

Ανώνυμος είπε...

πολύ κόμπλεξ βρε παιδί μου...

Ανώνυμος είπε...

ότι δεν μας αρέσει , κόμπλεξ το λέμε τώρα;

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Ανώνυμε που μιλάς για κόμπλεξ, γιατί δεν τα λες επώνυμα; Για να δούμε εσύ, που δεν έχεις κόμπλεξ, τι βόλεμα έχεις χαρεί ή τι βόλεμα περιμένεις; Το άρθρο της Ντόρης είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, αλλά δεν συμφέρει στους σκατόψυχους καιροσκόπους που γλείφουν την ΚΑΘΕ εξουσία!!! ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΗΤΤΑΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Kαι στις αυτοδιοικητικές εκλογες του Αμυνταίου μπερδευτήκαν ΑΛΛΑ!!!! . . . . δεν ξεχναμε

Δημοσίευση σχολίου