Η θέση του Γιάννη Μίσκα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Π.Ε. Φλώρινας, ήταν περιζήτητη.                                                                                                                         
 Πολλοί οι μνηστήρες που την  διεκδικούσαν  και για πολλούς υπήρξε το μήλον της έριδος που στη συνέχεια το κατάπιαν αμάσητο, εν ονόματι της ενότητας του κόμματος.
Λογικό είναι η επιλογή Μίσκα, να διεγείρει ερωτηματικά για τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων από την ΝΔ. 
                                                                                         
 Η ΝΔ όμως τόσο σε κεντρικό επίπεδο και προφανώς σε τοπικό επίπεδο όρα ΝΟΔΕ, αποδεικνύουν πως τους αρέσει η ανακύκλωση.

Γιατί φοβάται  τελικά η ΝΔ  τους νέους ανθρώπους;

Ο Γιάννης Μίσκας στην ανακοίνωση  υποψηφιότητας που έκανε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019  νομίζω πως δεν κατάφερε να πείσει ούτε την γυναίκα του, αν κρίνω από την έκφραση όλων όσων ήταν στην εκδήλωση.                                                                    Αγέλαστοι –η  και αμήχανοι- η όλοι τους. Για μια στιγμή νόμισα πως ήταν σε κανένα μνημόσυνο!

Αμήχανος επίσης ήταν και ο ίδιος ο Γιάννης ο Μίσκας , ο οποίος δεν κατόρθωσε να αρθρώσει λόγο. Τώρα αν θεωρείται πολιτικός λόγος το ότι θα αγωνιστούμε για την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό μάλλον ως κομματική γραμμή μου ακούγεται.

Για τα προβλήματα του τόπου σύμφωνα με τις δηλώσεις του , τα γνωρίζει εν μέρει και επιφυλάσσεται να κάνει μία εμπεριστατωμένη έρευνα, διότι κάποιες περιοχές του διαφεύγουν.

Πέταξε και εκείνο το περίφημο σλόγκαν της πολιτικής του καμπάνιας «είμαι ένας από εμάς, είμαι ένας από εσάς», προφανώς για να μας φέρει πιο κοντά και ερχόμενος μάλιστα σε ρήξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οποίος το λέει και το πιστεύει, πως δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι!    
Αυτό το βρήκα πολύ γενναίο εκ μέρους του κ. Μίσκα  , και το εκλαμβάνω ως υπέρβαση των ασφυκτικών κομματικών γραμμών!

Διαβάζοντας και το βιογραφικό του , θα συμφωνήσω με τον Κυριάκο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν μπορεί ο κ. Μίσκας να είναι ένας από εμάς διότι εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ ούτε μέλη του Δ.Σ. της Ολυμπιακής Αεροπορίας , ούτε μέλη στις επιτροπές για την πώληση της Ολυμπιακής, ούτε μέλη στο Δ.Σ του ΕΟΜΜΕΧ!

Ο Γιάννης Μίσκας εν τέλει με την άχρωμη υποψηφιότητά τουδεν φαίνεται να μπορεί να διαδραματίσει ένα δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου. 
Αντίθετα, ως ένα γρανάζι στους μηχανισμούς του κόμματος της ΝΔ, μπορεί να δώσει ώθηση στην υποψηφιότητα του Γιάννη Αντωνιάδη για να διατηρηθεί η δυναμική της ΝΔ σε ένα και μόνο πρόσωπο, για να εξασφαλιστεί με ευνοϊκούς όρους η μια βουλευτική έδρα στην Φλώρινα. και ίσως και να εξασφαλίσει μια παχυλά αμοιβόμενη κρατική θέση στον Γιάννη Μίσκα, ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του στο κόμμα"                                                    
Καλή τύχη Κυριάκο!
Όνειρα γλυκά Φλώρινα! 

Nτόρη Κουτουράτσα
25-6-2019

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η τοποθέτηση της εφημερίδας. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η ΝΔ του έριξε λίγο χρώμα! Τι ηταν αυτές οι δηλώσεις Χατζηδάκη και Σπυράκη; Οι άλλοι συνυποψήφιοι πως το δέχθηκαν; Εμένα πολύ διχαστικό μου φάνηκε. Τρια τινά μπορεί να συμβάινουν .
1. Ο Μίσκας δεν τραβάει καθόλου και προκειμένου να εκτεθεί και να βγεί εκτός παιχνιδιού , σου λέει ας τον στηρίξουμε
2. Τον Μίσκα μπορεί να τον έβαλαν με σκοπό να βγεί εκτός ο Αντωνίαδης
3. Η ΝΔ ονειρευεται 2 έδρες με το μυαλό που έχει

Δημοσίευση σχολίου