Η χθεσινή επίσκεψη του Τσίπρα στην Φλώρινα, δεν ήταν παρά μία επανάληψη της γνωστής πρακτικής του, στις εμφανίσεις και στην επικοινωνία με το εκλογικό σώμα. Μεταφέρει κόσμο από εδώ και από εκεί για να δείξει μία ογκώδη συγκέντρωση, και να δημιουργήσει τις ανάλογες εντυπώσεις. Δυστυχώς το μέλημά μας είναι αν είχε κόσμο ή δεν είχε και αυτό ο Αλέξης το ξέρει καλά και το εκμετταλεύεται αναλόγως!
Ο λαϊκισμός είναι σύμφυτος με τον λόγο του, λες και οι Έλληνες ή οι Φλωρινιώτες δεν εισπράττουν καθημερινά την ολέθρια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια.
Τώρα το τι είπε, σημασία έχει να ασχοληθείς με το τι λέει κάποιος , αν αυτός είναι αξιόπιστος. Και ο Τσίπρας κατά γενική ομολογία, δεν είναι αξιόπιστος.
Το να παραθέσεις επιχειρήματα , επίσης είναι χάσιμο χρόνου, διότι η ίδια η πραγματικότητα τον διαψεύδει.
Οπότε ας μιλήσουμε περί Τσίπρα, διότι ούτε λέει τίποτα για να τον πάρεις στα σοβαρά τον λόγο του , και από αυτά που λέει, στο τέλος κάνει άλλα. Γι αυτόν τον λόγο και "προσωπικότητα" Τσίπρα, έχεις ενδιαφέρον!!!
Περί Τσίπρα, θα εκφραστώ μέσα από τον λόγο ενός Έλληνα πολίτη, του φίλου Ηλία, που θα ταυτιστείτε κι εσείς , όπως κι εγώ μαζί του , όπως και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίζουν να τον χειροκροτούν.
Ο Τσίπρας είναι ένα πανέξυπνο, α……… κ………… που δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή ως πρωταγωνιστής, παρά μόνον όταν μας καταστρέψει εντελώς. Ξέρει ότι χάνει τις εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν τραβά.
Γνωρίζει ότι το 22 – 28% που τώρα θα πάρει ανήκει σε αυτόν προσωπικά και είναι ο εξυπνότερος όλων. Ετοιμάζεται για το δεύτερο ημίχρονο μετά την ήττα και παρά το ότι έχει εξαπατήσει τους πάντες, όλο και βρίσκει πρόθυμους προδότες για μια Ελλάδα που θυμίζει περισσότερο Κούβα σε νοοτροπίες και σύστημα.
Αντιπροσωπεύει όσα μισώ, αλλά αντιπροσωπεύει πλειοψηφικό ρεύμα του παρακμασμένου ελληνικού λαού. Τώρα αυτός ο λαός του κάνει νάζια, αλλά σε 2-3 χρόνια θα τον επαναφέρει.
Τα μαντάτα για την Ελλάδα δεν είναι καλά και ο σουλτάνος καιροφυλακτεί. Ελπίζω και εύχομαι η ΝΔ να πετύχει, αλλά ο χρόνος είναι εναντίον της, έχει πολλά εσωτερικά βαρίδια, δεν είναι ξεκάθαρη στα εθνικά μας θέματα και έχει και αυτή τις ιδεοληψίες της απέναντι στον μεταλλαγμένο Τσίπρα.
Τσίπρας. Ένα αδίστακτο κ …………….. που ταιριάζει απόλυτα με ότι άθλιο και ταπεινό υπάρχει μέσα στην ψυχική του ελληνικού όχλου. Ακόμα και ο «Θεός» της Ελλάδας έχει κουραστεί να μας σώζει και να μας ξανασώζει. Κάποια στιγμή σπάει η κλωστή και δίχτυ δεν υπάρχει. Το αν από τύχη έχουμε ως τώρα «σωθεί» , δεν εγγυάται παρά την έκπληξη και το σοκ στην ανώμαλη, θανάσιμη προσγείωση.

Τα παραπάνω μας λέει ο Ηλίας.
Εσείς, ο λαός, θα κρίνετε και θα αποφασίσετε, αλλά και θα πληρώσετε τα σπασμένα αν κρίνετε λάθος.

Ντόρη Κουτουράτσα (δια χειρός Ηλία τα γραφόμενα)
24-6-2019

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ωραία γλώσσα χρησιμοποιεί ο κύριος Ηλίας.. Τόσα μπιπ και τελίτσες. Έλλειψη ψυχραιμίας και μίσος δεν συμβαδιζουν με καθαρή σκέψη

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από καμιά 35αριά ντόπιους υπερμακεδόνες οπαδούς υποψήφιους και φίλους του Τσίπρα άγνωστα άτομα μη Φλωρινιώτες ήρθαν στην συγκέντρωση από το εσωτερικό και...εξωτερικό. Η εικόνα αν και "τηλεοπτικα σκηνοθετημένη ογκώδης" που μόλις κάλυπτε το εμβαδό της πλατείας θύμιζε ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ στον Τσίπρα.Ο λόγος του ξύλινος΄τίποτε το ιδιαίτερο...διαπιστώσεις και αναπόληση της θητείας του. Τίποτα το ιδιαίτερο και συναρπαστικό. Ομιλία σαν χλιαρή σούπα ξαναζεσταμένη ... ΑΝΤΙΟ ΑΛΕΞΗ ….ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση σχολίου