3:55 μ.μ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Στο ράβε – ξήλωνε το έχει γυρίσει ο δήμαρχος. Βλέπεις δεν του βγαίνει το σχέδιο. Χάνει συνέχεια πόντους  και στο τέλος  μαζί με την Ιθάκη, μπορεί και το Αρμενοχώρι να χάσει την δυνατότητα χρήσης του κτιρίου (πρώην ΚΕΦΟ) για πολλαπλές χρήσεις.
Η σημερινή δέσμευση του δημάρχου σε εκπροσώπους του Αρμενοχωρίου « μετά ενάμιση μήνα θα δοθεί λύση», η προσωρινή  εγκατάσταση νέας υπηρεσίας του δήμου στο συγκεκριμένο κτίριο, η μετεγκατάστασή της στη συνέχεια( σε ενάμιση μήνα δηλαδή κάπου αλλού) ,  είναι τελικά  ράβε – ξήλωνε ή μήπως είναι  ψιλό γαζί;
Η  ανετοιμότητα και έλλειψη σχεδιασμού, τείνουν να γίνουν συνώνυμα για τον δήμο Φλώρινας και η διάσταση με τους πολίτες της Φλώρινας, ολοένα και μεγαλώνει σε πολλά θέματα. Από τάξιμο βέβαια σπίτι δεν χαλάει, αλλά έλα που ξύπνησαν οι σκλάβοι δημαρχάρες μου!


7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το ράβε- ξήλωνε και το ψιλό γαζί, πάνε μαζί. Νοικοκυρεμένο άνθρωπο δείχνουν βρε παιδί μου! Αφού τον πιστεύουν οι Αρμενοχωρίτες καλά να πάθουν. Το πρωί φώναζαν "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" και τώρα κάθησαν στ αυγά τους. Ταιριάζει στους Φλωρινιώτες το ψιλό γαζί, και αυτό το ξέρουν όλοι και τους γαζώνουν για τα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Κακώς που πήγαν να τον συναντήσουν. Ολόκληρο χωριό αναστατώθηκε και ο δήμαρχος δεν είχε μισή ώρα για να τους συναντήσει! Είναι δυνατόν! Τους έβαλε στο τριπάκι του, και τους έκλεισε ραντεβού για τα αγελλαδοκουρέματα! Έπρεπε να επιδιώξουν την επίσκεψη του δημάρχου στο χωριό για να φάει το γιουχάρισμα ο δήμαρχος μπας και καταλάβει.

Βουνίσιος Άκτιβιστης είπε...

εντοπίσθηκε στ αρμενοχώρι συνεργείο κινηματογραφιστών να γυρίζει το έργο " το φάντασμα της γέφυρας".Τα πλάνα γυρίζονται στο σχολείο και στην γέφυρα με τα κολονάκια Ρε τι είναι αυτά τα ρημάδια τα κολονάκια ..ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στην χαράδρα..Πρωταγωνιστεί ο τζούλιος και η τζουλιετα σε γκρό πλαν να πλένουν μάλλινα ..ψιλό γαζί στο μίξερ ολοι σας μαζι .

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Να τον ξαναψηφίσετε, εσείς που τον ψηφίσατε τον Βοσκόπουλο. Δεν τον ξέρατε; Δεν ακούγατε τι λεγόταν γι' αυτόν όσο ήταν νομάρχης; Δεν ξέρατε ότι η οικογένεια Βοσκόπουλου έχει εκπροσώπους παντού; Δεν ξέρατε ότι ο Γιαννάκης Βοσκόπουλος λέει ότι είναι Έλληνας, την ώρα που ο Παυλάκης Βοσκόπουλος λέει ότι είναι "Μακεδόνας"; Δεν υποψιαστήκατε ότι υπάρχει πιθανότητα να μας δουλεύουν τα δύο ξαδέλφια; Η Μούσιου δεν ήξερε; Τώρα φωνάζετε! Καλά να πάθουμε όλοι μας αφού εσείς τον ψηφίσατε. Να το ξαναψηφίσετε, για να έχετε να φωνάζετε.

Ανώνυμος είπε...

� ����� �� ���� �������� � � ������� � ��� �� ������. ������ � ����� � ������� � ����� �� ������� �� �������� � ��������. ����� �� �������� ��� �� ������ �� �� ��� � �� ��� ..���� ���� ��� � � ��������. �������������....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το ότι των Αρμενοχωριτών το τραβάει ο.... οργανισμός τους φάνηκε καθαρά.
Τις προηγούμενες μέρες μιλούσαν για καταλήψεις ,για ντου στο κτίριο,για,για θάματα και πράματα.
Την μέρα της συγκέντρωσης φώναζαν στα μεγάφωνα Να έρθει εδώ ο Δήμαρχος, μεσολάβησαν όμως - '' ποιοι τάχα ; '' - και
Επειδή λέει ο Δήμαρχος είχε δουλιές !!! προτάθηκε και πήγε μια αντιπροσωπεία ( ;; !! ) στο γήπεδο του Δημάρχου.
Εκεί - στην ΕΔΡΑ του - καθίσανε φρόνιμα τα παιδιά και σαν καλά παιδιά πιστέψανε τώρα ( γιατί τώρα : ) τον κ.Δήμαρχο που τους ...ζήτησε χρόνο 1 έως 1,5 μήνα για να βρεί....,λέει, άλλο χώρο.[ αν και εδώ γελάνε δεν είναι για γέλια ]
Μα καλοί μου άνθρωποι αυτό ο Δήμαρχος το υποσχέθηκε προηγουμένως και στον Διευθυντή του Δημοτικού που πήγε με τους γονείς και τα παιδιά του Δημοτικού αλλά και την προηγούμενη το βράδυ Δημόσια στο κανάλι west.
Tι περισσότερο κέρδισε η... '' αντιπροσωπεία ( ;; !! )'' των χωρικών ;
Απλά κέρδισε κατά κράτος ο Δήμαρχος που χωρίς τίποτα παραπάνω από όσα είχε πει κατάφερε ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μέχρι να τους κάνει την ΧΑΡΗ ο κ.Δήμαρχος... οι...αχάριστοι.
Ποιες '' σκοτινές δυνάμεις'' που λέει κι ο Δήμαρχος τα κατάφεραν ;;
Το σκορ ;
Δήμαρχος Αμενοχωρίτες σημειωσατε 1
Και σ άλλα με υγείαν...
Για τους επαναστάτες του Αρμενοχωρίου μη ρωτάτε.
Χώρια που αποδείχτηκαμ γιαλαντζή τους πάτησε και το Τραίνο !!!
ΘΑ μου πείτε ποιό τραίνο.
Εκείνο βρε που θα έφερνε κάκοιος υπουργός ονόματι Βούγιας και δεν πρόλαβε γιατί τον κάνανε ξου απο το υπουργείο και τώρα κάνει ερωτήσεις και ζητά από τον τωρινό υπουργό να δεσμευτεί...
Ούφ σας κούρασα αλλά ομολογώ σταματώ γιατί εγώ κουράστηκα
Υ.Γ. Βέβαια τα μερίδιά τους έχουν και όλοι οι σύμβουλοι και επι πλέον οι επικεφαλής των παρατάξεων που απλώς κάνανε την πάπια Αλλά έστι δίκης οφθαλμός...

Δημοσίευση σχολίου