11:28 π.μ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Πρωινοί – πρωινοί οι κάτοικοι των Αλώνων, περίμεναν καρτερικά τον δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο. Τους έκανε παρέα ο αντιδήμαρχος κ. Νάσος Μπέλτσος , προκειμένου να διαχειριστεί τους τυχόν υψηλούς τόνους.
Το πρόβλημα;Η ανάληψη πρωτοβουλίας από τον δήμο Φλώρινας να αναλάβει να ορίσει συνεργείο για την κοπή ξύλων, που δικαιούνται οι κάτοικοι των Αλώνων για ατομική χρήση και η καθυστέρηση που προιωνίζει χειμώνα δίχως ξύλα για τους Αλωνιώτες.   Η ατομική χρήση ξύλων, είναι δικαίωμα ορισμένων περιοχών που διαθέτουν δάσος να προμηθεύονται ξύλα για τις ατομικές τους ανάγκες, όπως και τα  Άλωνα. Μέχρι σήμερα, σε αυτές τις περιοχές την συνεννόηση με τα συνεργεία την κάνανε οι κάτοικοι δια τοων εκπροσώπων των τοπικών διαμερισμάτων. Τώρα, θέλει ο δήμαρχος να κάνει αυτή την συνεννόηση.
Κατά τον κ. Μπέλτσο (πάντα με το χέρι στη καρδιά και σε ήπιους τόνους, τόσο που σου έρχεται να κοιμηθείς), το πρόβλημα το δημιουργεί το συνεργείο που μέχρι τώρα έκοβε τα ξύλα, επειδή οι τιμές ανέβηκαν.
Το πρόβλημα των κατοίκων λίγο μεγαλύτερο από αυτό που μας ανέφερε ο κ. Μπέλτσος. Οι κάτοικοι  - βράζουν- επειδή από τον μήνα Μάιο που έχουν θέσει το θέμα στον δήμαρχο, αντί να λύνεται το πρόβλημα, διογκώνεται. Επιμένουν οι κάτοικοι να έχουν αυτή την πρωτοβουλία οικονομικής συνεννόσης με το συνεργείο, ενώ ο δήμαρχος επιμένει να κάνει ο ίδιος την ανάθεση.

Ο δήμαρχος, βγήκε  στις 10 παρά από το γραφείο του ζήτησε εκπρόσωπο. Ο κ. Αλεξίου, πρώην Πρόεδρος του Συνεταιρισμού δεν δέχθηκε να πάει μόνος του, - επειδή ήθελε κα μάρτυρες γι αυτά που θα πει με τον δήμαρχο. Ο δήμαρχος ΕΚΝΕΥΡΊΣΤΗΚΕ. Τους άφησε να σιγοβράζουν στο ζουμί τους και την «έκανε»,  για να επιστρέψει σε λίγο. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής, δεν ξέρουμε αν ο δήμαρχος θα τους δέχθηκε.

 ΣΗΜ.  Ως γνωστό ο πρόεδρος του τοπικού Αλώνων κ. Δημ. Κωνσταντίνου,- υπάλληλος του Τελωνείου της Νίκης-  βρίσκεται  στη φυλακή για την γνωστή  υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από διεθνές κύκλωμα και ως εκ τούτου οι κάτοικοι είανι υποχρεωμένοι να συστήσουν μία άτυπη επιτροπή επειδή ο δήμος δεν έχει ορίσει αντικαταστάτη του κ. Κωνσταντίνου.   

2 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Τελικά ο δήμαρχος ζήτησε από τους εκπροσώπους να του υποδείξουν Αλωνιώτες που ασχολούνται με την κοπή ξύλων για να επιλέξει ο ίδιος (ο δήμαρχος) τον ανάδοχο

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΒΡΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΩΡΑ ΒΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟ..ΕΚΤΟς ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΛΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΝΤΟΡΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟς ΑΛΩΝΑ ? ...ΚΟΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση σχολίου