10:49 π.μ.

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΕΜΠΟΔΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Κριός
Από σήμερα ο Πλούτωνας θα αρχίσει να κινείται πάλι ορθόδρομα. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό, επειδή βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και οι εξελίξεις μέχρι τώρα ήταν κάπως αργές. Επιπλέον, η Σελήνη σήμερα ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δία στα οικονομικά σου.
Ταύρος
Ο Πλούτωνας από σήμερα θα είναι ορθόδρομος στον ένατο οίκο σου και φαίνεται ότι θα ξαναβρείς την ενέργεια και την αισιοδοξία σου. Επίσης, ο Δίας στο ζώδιό σου σχηματίζει σύνοδο, ενώνει τις δυνάμεις του, δηλαδή, με τη Σελήνη.
Δίδυμοι
Ο Πλούτωνας από σήμερα θα ξεκινήσει πάλι την ορθόδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο σου, με αποτέλεσμα κάποια θέματα οικονομικά που είχαν παγώσει να προχωρήσουν. Και η Σελήνη και ο Δίας βοηθούν αρκετά την ψυχολογική σου κατάσταση με τη σύνοδο τους στον δωδέκατο οίκο σου.
Καρκίνος
Από σήμερα ο Πλούτωνας επιτέλους θα γυρίσει ορθόδρομος. Τόσο καιρό ανάδρομος στον οίκο της συντροφικότητας και των συνεργασιών, δυσκόλευε κάπως την επικοινωνία και τις εξελίξεις.
Λέων
Η δουλειά θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Πρώτα από όλα, ο Πλούτωνας στον έκτο οίκο σου επανακτά την ορθόδρομη πορεία του. Και η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον οίκο των επαγγελματικών σου είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξη.
Παρθένος
Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον οίκο των ερωτικών και της απόλαυσης, μπορεί κάποιες στιγμές να ήταν επίπονη, αλλά φαίνεται ότι ξεκαθαρίζεται μέσα σου αυτό που πραγματικά θέλεις για να νιώθεις οκέι. Και τώρα που ξαναγίνεται ορθόδρομος, είναι η ώρα για να το διεκδικήσεις.
Ζυγός
Ο Πλούτωνας από σήμερα ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και γίνεται πάλι ορθόδρομος. Η ανάδρομη πορεία του για καιρό πιθανότατα μπλόκαρε τα οικογενειακά θέματα ή ό,τι αφορά την κατοικία, ή πίεζε για να κάνεις αλλαγές που δεν ήταν και πάντα εύκολες.
Σκορπιός
Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα υπήρξε κάποιες φορές η αιτία που η επικοινωνία σου με τους άλλους αντιμετώπιζε δυσκολίες, και ίσως ένιωθες συχνά ότι δεν υπάρχει καμία συνεννόηση. Από σήμερα ο κυβερνήτης σου θα γυρίσει ορθόδρομος και σταδιακά θα νιώσεις τη διαφορά. Επίσης, η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Ενδιαφέρον.
Τοξότης
Από σήμερα ο Πλούτωνας θα γυρίσει επιτέλους ορθόδρομος. Η ανάδρομη πορεία του επηρέασε αρκετά τα οικονομικά σου και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα όμως οι εξελίξεις επιταχύνονται.
Αιγόκερως
Τα καλά νέα είναι δύο: Ο Πλούτωνας ήταν για καιρό ανάδρομος στο ζώδιό σου και από σήμερα γυρίζει ορθόδρομος και θα αρχίσεις να βλέπεις όλες τις παγωμένες υποθέσεις σου να προχωράνε. Και η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, δηλαδή έρωτας.
Υδροχόος
Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που είχες για αρκετό καιρό πιθανόν να οφείλονταν στην ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, όπως και οι αναδρομές στο παρελθόν και η απορία σε σχέση με το πώς θέλεις να είναι το μέλλον. Από σήμερα γυρίζει ορθόδρομος και τα πράγματα ισιώνουν κάπως μέσα σου.
Ιχθύες
Ο Πλούτωνας από σήμερα ξαναγίνεται ορθόδρομος στον ενδέκατο οίκο σου των φίλων και της κοινωνικής ζωής, ενώ η Σελήνη και ο Δίας σχηματίζουν σύνοδο σε έναν άλλο κοινωνικό οίκο, τον τρίτο. Η επικοινωνία, οι επαφές και οι συμφωνίες παίρνουν τα πάνω τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΛΑΜΑ, Αναδημοσίευση LIFO, 16-9-2011

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου