12:03 μ.μ.

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΕΜΠΟΔΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 TETAΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Κριός
Δεν είναι ανάγκη αυτές τις μέρες να έχεις μεγάλες προσδοκίες, γενικότερα. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον οίκο των επιθυμιών και της κοινωνικής σου ζωής και σχηματίζει μια περίεργη γωνία με την Αφροδίτη, η οποία δεν είναι σοβαρή, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει μια ασυνεννοησία, κάτι στην επικοινωνία που σου ταράζει το νευρικό σύστημα. Προσωρινό, πάντως.
Ταύρος
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια γωνία κάπως αντιπαθητική και είναι πιθανό να μην βγαίνει και πολύ νόημα στη δουλειά ή να σε δυσκολεύει ένα δημιουργικό έργο. Τώρα που το ξέρεις όμως, έχε υπόψη σου ότι η δυσκολία είναι προσωρινή.
Δίδυμοι
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας δημιουργούν μια κατάσταση ασυνεννοησίας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Σοβαρές συζητήσεις δεν χρειάζονται, για αυτές τις μέρες τουλάχιστον.
Καρκίνος
Επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, και επειδή σχηματίζει μια όψη με τον Ποσειδώνα κάπως αλλόκοτη, καλό θα ήταν να αναβάλεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου ή συμφωνίες.
Λέων
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν γωνία χιαστί, δηλαδή όψη στην οποία δεν βγαίνει και πολύ νόημα, και αφορά τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή σχέσης. Γενικά, καλό θα ήταν να αποφύγεις διακανονισμούς και σχετικές σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις σήμερα.
Παρθένος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια όψη με τον Ποσειδώνα η οποία θεωρείται αλλόκοτη κατά κάποιο τρόπο, υπάρχει δηλαδή το στοιχείο της ασυμβατότητας. Ίσως να μην σου βγαίνει ένα έργο, ίσως κάποιες από τις καθημερινές υποχρεώσεις να σε ταλαιπωρούν. Καλύτερα να ασχοληθείς από αύριο με οτιδήποτε βλέπεις ότι επιμένει να μπλοκάρει.
Ζυγός
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια περίεργη όψη σήμερα, η οποία προφανώς δεν είναι και ο κατάλληλος σύμβουλος για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με μια ερωτική σου υπόθεση. Ενδέχεται όλο αυτό το κλίμα να σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένος, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.
Σκορπιός
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας δεν μας τα λένε και πολύ καλά σήμερα με την όψη χιαστί που σχηματίζουν. Ίσως υπάρχει κάποια κοινωνική υποχρέωση, η οποία αναστατώνει κάπως το πρόγραμμά σου, ή ένα μέλος της οικογένειάς σου δεν δείχνει να καταλαβαίνει ιδιαίτερα τη θέση σου.
Τοξότης
Η σημερινή όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μάλλον περίεργη και αφορά την επικοινωνία σου στη δουλειά. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις στα σοβαρά αυτά που ακούς, επίσης δεν είναι απαραίτητο να κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία τώρα.
Αιγόκερως
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας δεν συνεννοούνται και πολύ καλά, για αυτό έχε το νου σου την οποιαδήποτε αγορά θέλεις να κάνεις, ειδικά αν έχει σχέση με ταξίδι. Γενικά, αυτές τις μέρες υπολόγιζε σωστά πού δίνεις τα λεφτά σου.
Υδροχόος
Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και η όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη δημιουργεί πιθανότατα ένα μικρό χάος αυτές τις μέρες. Περισσότερο σε μπερδεύουν τα οικονομικά σου, και ίσως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, όπως δάνεια, κληρονομικά, διατροφές. Και ίσως και ψυχολογικά να μην είσαι και στα καλύτερά σου, αλλά η αυριανή μέρα αλλάζει το σκηνικό.
Ιχθύες
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας είναι κάπως στραβωμένοι σήμερα και μας μπερδεύουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες με συνεργάτες ή με τον – τη σύντροφο, γιατί οι παρερμηνείες πάνε σύννεφο.

Το ημερήσιο Ωροσκόπιο από τον Γιώργο Σαλαμά - Αναδημοσίευση LIFO


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου