10:53 π.μ.

OI ANAΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΡΑΖΟΥΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Αγαπητοί φίλοι κρουά, κρουά
Σε απάντηση των παρατηρήσεών σας σχετικά με την ύλη του blog, τη σχέση έντυπης εφημερίδας και blog, την θεματολογία και το ύφος του blog θα ήθελα να σας αποσαφηνίσω ορισμένα πράγματα για την καλύτερη επικοινωνία και ενημέρωσή σας.

Η έντυπη εφημερίδα και το μπλόκ, είναι "αδέλφια". Σαν μέσα επικοινωνίας είναι αλληλοσυμπληρούμενα, και αλληλουποστηριζόμενα,  αλλά δεν είναι αλληλοεξαρτώμενα.

Η έντυπη εφημερίδα έχει καθαρά καταγγελτικό λόγο και ασχολείται με θέματα διαφθοράς στον δημόσιο βίο και εθνικά θέματα και κυκλοφορεί κάθε μήνα. Ερευνά και κυρίως σχολιάζει. Το μπλόκ έχει ποικίλη ύλη και προσφέρεται για άμεση  επικοινωνία  μαζί σας.

Αποσπάσματα της έντυπης εφημερίδας μας φιλοξενεί το μπλόκ, και αναδημοσιεύει ολόκληρη την εφημερίδα μετά την παρέλευση τριμήνου από την ημέρα κυκλοφορίας του τελευταίου φύλλου.

Για την κυκλοφορία και την θεματολογία της εφημερίδας μας θα ενημερώνεστε από το μπλόκ και μπορείτε να την προμηθεύεστε από τα περίπτερα ή να γίνετε συνδρομητές.

Το θέμα  της παρουσίασης του Μακεδονο -ελληνικού λεξικού, θα το αναλύσουμε στο νέο φύλο της εφημερίδας μας όπως και τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει για την λειτουργία των δημόσιων φορέων. Το νέο μας φύλο θα κυκλοφορήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και τις δημιουργικές σας παρατηρήσεις.
Ντόρη Κουτουράτσα   

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

OI ANAΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΡΑΖΟΥΝ
ή
OI ANAΓΝΩΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ?

ΛΛ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 11.16, το γενικό δεν αποκλείει το ειδικό.
Γινόμαστε πάντα καλύτεροι με την συνεργασία των αναγνωστών μας και είμαστε ανοικτοί στο "κράξιμό τους". Άλλωστε τι φίλοι κρουά - κρουά θα ήταν!
ΚΡΑΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΕΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

δεν σε αδικώ κρουά. Γενικά κάνεις καλά την δουλειά σου. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Στο κάτω κάτω, μας δίνεις και δύο επιλογές.

Δημοσίευση σχολίου