1:16 μ.μ.

ΠΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |«Πιάσε κόκκινο» ..Για το κακό το μάτι είναι ότι πρέπει.. Τώρα αν είναι κάλτσα κόκκινη και φοριέται από παιδάκια  στέκει και ενδυματολογικά, φυλάει και το παιδί από το κακό το μάτι.
Όταν φοριέται όμως από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και μάλιστα με κουστουμάκι, τότε είναι αλήθεια πως αρχίζει και γίνεται θέμα συζήτησης.
Ας φορούσε βρε παιδί μου ένα κόκκινο μαντηλάκι στο πέτο, αφού δεν ήθελε κόκκινη γραβάτα. Θα ήταν πιο σικ..  Κόκκινες κάλτσες όμως;
Ας έβγαινε ξυπόλητος στη περίπτωση που δεν είχε πλυμένες κάλτσες. Μπορεί όμως να λειτούργησε συνειρμικά «που πας ξυπόλητος στ΄αγκάθια» και να έβαλε ότι βρήκε μπροστά του. Μπορεί να έχει αχρωματοψία ..
Μπορεί να ήθελε να δώσει λίγο χρώμα στη ζωή του..
Μπορεί να ήθελε να δώσει και μήνυμα ο κ. Μπουτάρης! «Είμαι αντισυμβατικός και επαναστάτης»! Μπορεί, μπορεί, πολλά μπορεί..
Μπορεί να ήθελε να δώσει και απάντηση στα σχόλια.. Οι κάλτσες μου σας πείραξαν από τόσα που γίνονται γύρω σας»; Και θα είχε και δίκιο, θα είχε νόημα και θα έδινε και χρώμα στην άχαρη δική μας ζωή !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου