11:04 π.μ.

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ - ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Πριν την έλευση της τηλεθέρμανσης, ας σημάνουν οι καμπάνες.. Συνοδεία των χαρμόσυνων ήχων ας αγκαλιαστούμε και μετά να αρχίσουμε να χοροπηδάμε!!! Απορώ γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα!

Ισως επειδή είμαστε πολύ ψύχραιμοι, μας διακρίνει μία συγκρατημένη αισιοδοξία μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, και περιμένουμε αυτή τη μεγάλη ημέρα, με εγκράτεια. . Και μετά; Τι θα γίνει μετά; Όλα έγιναν;

Η τηλεθέρμανση είναι ένα δημόσιο αγαθό που θα μπορούσε να λύσει πολλά προβλήματα στη περιοχή μας.
Είναι σαφώς ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που για να υλοποιηθεί απαιτείται μία χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία για την εγκατάσταση της τηλεθέρμανσης και τη παροχή της σύνδεσης στους καταναλωτές.
Από τη σύνδεση με τα νοικοκυριά, μέχρι τη λειτουργία, πρακτικά υπάρχουν πολλά στάδια και πολλοί παράγοντες για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης. Οι όροι λειτουργίας της ΔΕΗ στο μέλλον είναι καθοριστικοί, Τηλεθέρμανση χωρίς εργοστάσια της ΔΕΗ δεν γίνεται και η τιμή θα καθοριστεί από τη ΔΕΗ. Τα εργοαστάσια της ΔΕΗ θα υπάρχουν στο μέλλον και αν υπάρχουν ποιο θα είναι το κόστος χρέωσης για τη τηλεθέρμανσης στους καταναλωτές; Αυτό μπορεί κάποιος να μας το πει; ή βλέποντας και κάνοντας;

Κανένας δεν διαφωνεί και δεν προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το μέγεθος της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν.  Επί θητείας Στέφανου Παπαναστασίου  πάρθηκε η απόφαση για να ξεκινήσουν οι μελέτες, στη συνέχεια και μέχρι σήμερα  επί θητείας Βοσκόπουλου ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και σήμερα πέφτει μία  υπογραφή για την έναρξη του έργου. Ο δρόμος είναι μακρύς και η τηλεθέρμανση θα αλλάξει ακόμα πολλά χέρια δημάρχων μέχρι να παραδοθεί το έργο.

Σήμερα κάτι πάει να γίνει. Και καλόν θα είναι να εξακολουθήσουμε να είμαστε ψύχραιμοι. Οι πανηγυρισμοί βολεύουν μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων εν όψει προεκλογικής περιόδου, άντε και για να διανθίσουν κανέναν προεκλογικό απολογισμό δημάρχου!

Ντόρη Κουτουράτσα   

17 comments :

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζω .,...κανείς δεν σκέφτηκε και κάτι άλλο....την ολοσχερή καταστροφή που θα υποστεί όλο το οδικό δίκτυο της πόλης όλοι οι πεζόδρομοι με την διέλευση αγωγού τηλεθέρμανσης. Θα πεταχθοούν στα σκουπίδια υλικά οδοποιιας που υπάρχουν σε δρόμους και πεζόδρομους και δεν μιλάμε για υλικά αξίας μερικών δεκάδων χιλιάδων αλλα υλικά αξίας εκατομυρίων που δαπανήθηκαν για αναπλάσεις πλατειών δρόμων πεζοδρόμων κλπ κλπ Αναρωτιέμαι Από που θα βρεθούν τα δισεκατομύρια ευρώ μετά για την αποκατάσταση των ζημιών που θα υποστεί όλο το οδικό δίκτυο απ όπου θα περάσει ο αγωγός τηλεθέρμανσης; Ποιος θα πληρώσει την ζημιά; Η Ε.Ε. ; το φαλιμέντο κράτος μας ; Η περιφέρεια; Η ΔΕΗ που ήδη κατα 60% έχει πουληθεί σε ιδιώτη; Ο Δήμαρχος που βάζει την υπογραφή του λές και παίζει με το κινητό τηλέφωνο του; Η ΔΕΥΦ; ή μήπως και πάλι εμείς τα ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;;;; Και μην μου πείτε μετά ότι δεν υπάρχουν χρήματα ή ότι έχει ξεθεμελιωθεί όλο το οδικό δίκτυο της Φλώρινας ή της Μελίτης . Και μην μου πείτε μετα γιατί θα βλέπετε φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΦ αν θα υπάρχει όπως υπάρχει σήμερα .Και μην μου πείτε μετά ότι παγώσατε και με την ρημάδα την τηλεθέρμανση ( όπως συχνά συμβαίνει σε Πτολεμαίδα Κοζάνη Αμύνταιο )που λόγω βλάβης ή εκβιασμών που θα κάνει ο κάθε "επενδυτής" προκειμένου να αναλάβει την τηλεθέρμανση στην Φλώρινα. Και μην βγαίνετε μετά να κάνετε καταγγελίες γιατί καταμεσις του χειμώνα παγώνετε γιατί το δίκτυο τηλεθέρμανσης έχει υποστεί "περίεργες" βλάβες. Και μην μου πείτε κατόπιν εορτής τόσα εκατομύρια ευρώ που θα δαπανηθούν παραδόθηκαν αμαχητί σε "επενδυτές". Για την καταστροφή που θα δούμε στους δρόμους εκείνα τα μπαλώματα που άφησε ο αγωγός των ανεμογεννητριών από την βίγλα μέχρι και μέσα στην πόλη θα φαντάζουν τρυπούλες. Η καταστροφή έρχεται...Χιλιάδες χλμ ασφάλτου και πλακοστρώσεων πεζοδρομίων θα καταστραφούν ολοσχερώς για να μπαλωθούν όπως όπως από λίγο τσιμέντο χαλίκια και χώμα . Και τότε σαν ζητιάνοι ιθαγενείς θα καταγγέλουμε γιατί δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με το όχημα μας μέσα στην πόλη. Απόδειξεις θέλετε; κάνετε μία βόλτα και θα δείτε από όπου πέρασε το καλώδιο του οτε από όπου πέρασε το καλώδιο των ανεμογεννητριών μόνο καταστροφή του οδοστρώματος άφηναν. Ουδέποτε συντηρήθηκαν ουδέποτε ασφαλτοστρώθηκαν οι δρόμοι 100% -ΔΈΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΏΜΑΤΑ- και η πόλη θυμήζει βομβαρδισμένο τοπίο. Πέραν αυτού σκεφτήκατε την οικονομική επιβάρυνση που θα βλέπουμε λογαριασμό της ΔΕΥΑΦ και θα αντιδράμε όπως έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο σπίτι μας. ¨Οσο για την θέρμανση στα σπίτια μας.....κρατήστε την θερμάστρα ΚΑΥΣΟΞΎΛΩΝ θα σας χρειαστεί . Η τηλεθέρμανση είναι ένα άλλο ακόμη ΔΗΜΌΣΙΟ αγαθό καταναλωτικό προιόν προς άγρια οικονομική εκμετάλευση των κατοίκων παρεμφερή με το πετρέλαιο θέρμανσης . Μετά άμα γίνει και δείτε τις συνέπειες ελάτε να τα πούμε...τώρα ζήστε το όνειρο σας μέχρι να δείτε το σκληρό εφιάλτη στην ζωή σας και στο οδικό δίκτυο της πόλης μας....


Ανώνυμος είπε...

Eννοείται πως αυτά τα έχουμε προβλέψει και είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε επειδή θέλουμε τη τηλεθέρμανση. Αυτό είναι κομμάτι της διαδικασίας για να φθάσουμε στη τηλεθέρμανση. Το ζητούμενο είναι πως και αν φθάσουμε ως εκεί. Διότι λες και η τηλεθέρμανση έγινε. Έτσι κάνουν μερικοί . Τη θεωρούν τετελεσμένο έργο .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ!ΚΑΗΜΕΝΗ ΦΛΩΡΙΝΙΤΣΑ.ΒΑΛΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΛΙ!ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2.44 με λίγα λόγια....άλλοι έσπειραν το χωράφι και ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ θερίζει ....τον άρτον τον επιούσιον τας οφειλέτας Αμήν Αυτό αν δεν κάνω λάθος ονομάζεται ...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ Μπράβο στην Φλώρινα

Ανώνυμος είπε...

Μπαλαμοί, άμα το ήπιατε το καφέ βάλτε το κοκονάρι και αναποδογερίστε το φλεντζάνι

O Boσκόπουλος θα εκλεγεί ( είναι βέβαιο γιατί δεν έχει αντίπαλους) σαν συνεπιβάτης μιας νεκροφόρας που ήδη κουβαλάει τη νεκρή εξαρχής φοσκοθέρμαση,(θεός σχωρέστην) αλλά της έχει φωτογραφία χαμογελαστή και από έξω βίντεο κάποιας άλλης.
Στη τελική κεδεία της μετά τις εκλογές θα έχει ήδη παραχώσει μαζί όλα τα βαρίδια και υβρι(στι)δεια του τόπου.
Θα είναι ομαδικός τάφος με πολτόζα από πάνω και θα πέφτει άσφαλτος.
Μετά την κηδεία της θα έχει έρθει η ώρα και για άλλη κηδεία, με την ίδια νεκροφόρα.
Και το χερότερο δεν θα υπάρχει κανείς εκπρόσωπος της τότε κυβέρνησης, παρά μόνο στο εργατικό προσωπικό υγειονομικής ταφής. Πράμα που θα ρίχνουν, να εδώ το δείχνει γωνία φλυτζάνι, ασήμωσε.
Ετσι κι άλλιώς η έρμη η τσεγκάνα πιο φτηνά από άλλους θα στοιχίζει από γκιατρούς στη υπότεσης, που δεν θα είναι γκιατροί αλλά κάπως τα θεραπεύουν( παίξουμε μπρε και λίγκο σίμπιλες).
Ντεν τέλουμε σκόλια σήμερα, νόημα ντέν έχει. Αφού ασημώσατε είπαμε το ντικό μας παραμύτι
Κι εσύ κροά να μη κράξις μπρε. Ηδη πεταμένο είναι το υπότεσι, μη ταράζεις το ησυχία.

Κακές τσιγγάνες καφετζούδες κι όχι καφετζούδες κακών

Ανώνυμος είπε...

7.01 πως προεκυψε η συνεργασια;ποιος συνεργαστηκε τοσα χρονια;;Μονο "ο Συλλογος Ενεργων Πολιτων" ετρεχε να στελνει επιστολες και να επικοινωνει με υπουργεια.Κανενας απο τους ιθυνοντες δεν την ηθελε και υπαρχουν και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ επι αυτού. Μερικοι μαλιστα ειρωνευονταν με το γνωστο τους black humor. Μη βγαινουν τωρα ολοι να καπηλευονται για ψηφοθηρικους λογους!Τουλαχιστον ενα ευχαριστω δεν βλαπτει σε αυτους που βημα βημα ξεκινησαν και ιδρωσαν μεχρι να υπογραφει αυτη η ιδεα!!!Παρολα αυτα, ευελπιστω αυτο το σημαντικο εργο πρωτιστως για την υγεια μας και μετα το πορτοφολι μας, να πραγματοποιηθει,..Οσο ζω ελπιζω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκόπουλος βρήκε καλή προίκα από τους προκατόχους του για να το παίζει σήμερα μάγκας. 28 χρόνια παλεύουν την υπόθεση με τη τηλεθέρμανση. Το βάρος της θα το σηκώσουν πολλοί επόμενοι. Μακάρι το έργο να τελειώσει. Θα μου πείς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Συγκυριακά ο κλήρος έπεσε στον "γενναίο", οποίος θα κάνει και σημαία του την τηλεθέρμανση, Σημαία την είχε κάνει και ο Παπαναστασίου. Ας αφήσουμε όμως τους επαίνους για τους αυτοδιοικητικούς. Έπραξαν όλοι τους το αυτονόητο. Η Φλώρινα θέλει αποτελέσματα. Και τα σκαψίματα εύχομαι να μην γίνουν ο λάκος για κανέναν από αυτούς. Πάντως εξοργιστική είναι η τάση Βοσκόπουλου να θέλει να ξελασπώσει επικοινωνιακά, προβάλλοντας εναγωνίως τη τηλεθέρμανση.

Ανώνυμος είπε...

3000 μηνύματα έστειλε ο Βοσκόπουλος και καμιά χιλιάδα προσκλήσεις για την υπογραφή της σύμβασης. Τελικά παρόντες ήταν εντεταλμένοι υπάλληλοι του δήμου και μερικού καλοπληρωμένοι εργολάβοι εκτός των επισήμων - ας το πούμε κι έτσι. Και τι σύμπτωση ρε παιδί μου! Του κάθησε η υπογραφή 4 μήνες πριν τις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως. Ειναι ενα πολυ σημαντικο εργο, δεν μπορει να το αρνηθει κανεις αυτο.Το θεμα ομως ειναι μην παραπλαναται ο κοσμακης ,από ολα αυτα τα αισχη που εκαναν αυτοι τοσο καιρο.Εγω χθες ειδα μια φιεστα, γεματη υμνους για ανθρωπους που δεν ενδιαφερονται για την πολη αυτη, παρα μονο για την τσεπουλα τους!!Εκαναν μεγαλη γιορτη για ενα αυτονοητο εργο!!Αληθεια με την Ζετα τι γινεται;την εκανε Διευθυντρια η ακομα;επισης ολα αυτα τα εξοδα για τα μηνυματα που εστειλε, ποιος τα πληρωνει;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.
Α ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ KAI EYXOMAI NA ΠETYXEI ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΗN ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ :1) ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΦ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΦ ΜΕ 1.700.000 ΕΥΡΩ?ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ?2) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕ.Κ.Α..ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ(AYTO TO ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…).3) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ :ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ? (ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…).ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ?ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?. 4)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΕΡΓΑ.ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ 8.400.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΦΠΑ.ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝΕΦΕΡΕ 14.000.000 ΩΣ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΑ ΥΠΟΕΡΓΑ ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 14.000.000 ΕΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ 22.500.000 ΕΥΡΩ.ΔΗΛΑΔΗ 8.500.000 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ?ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ?ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ… 5) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ,ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΕΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,6)ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΥΕΑΦ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2012,2013,2014 ΚΑΙ 2015) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΟΥΝ-ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ?.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΙΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΙΣΘΟΥ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!)…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Α.
Β 7) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΟΠΟΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Ή Β ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΗ ‘H EINAI ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ.H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 4.200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ 8.400.000 ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΟΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 14.000.000 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ).,8)Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ’ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥ!,9)Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ-ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΡΑΕ.ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ? ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΤΙΜΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!10)ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΩΣ ΛΕΧΘΗΚΕ (TO ZHTHΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ,ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΔΗΛΑΔΗ…)ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ 3.200.000 ΕΥΡΩ ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ KAI TA ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 3.000.000 ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ .ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΙΜΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕΙΟΝ ΠΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΣΟΝ ΔΑΝΕΙΟ (ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ KAΠΟΥ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ!).11) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ 2011 Ή ΤΟ 2012 ΑΣ ΠΟΥΜΕ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2013 ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 30ΕΤΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?. 12) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ?(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ!).ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ?....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Β.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝYΟΥΝ ΟΤΙ Ο Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!! ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ…ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΔΑΝΕΙΣΜΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ή Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Κρουά κρουά "το κράξιμο' είπε...

Φίλε μου το προσπαθήσαμε να το αναρτήσουμε σαν ενιαίο κείμενο αλλά οι χαρακτήρες ήταν περισσότεροι από 4.000. Και έτσι όμως είναι απολύτως κατανοητό και σε ευχαριστούμε

Ανώνυμος είπε...

Στην υπογραφή του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή της Φλώρινας, παρόντες επίσης ήταν ο Μητροπολίτης Φλώρινας κ. Θεόκλητος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Συνταγματάρχης 1ου Συντάγματος Πεζικού κ. Κωνσταντίνος Λιόντος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας κ. Παλαιογιάννης, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Φλώρινας Πυραγός κ. Χρήστος Σπυρίδης, ο τέως Νομάρχης κ. Τραϊανός Πετκάνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στύλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνης Σίπκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Ευαγγέλου, Άκης Καραγκιοζίδης, Μιχάλης Καρακόλης, Παναγιώτης Μαβίδης και Χρήστος Μπαρδάκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας κ.κ. Γιώργος Απιδόπουλος, Δόξα Κωτσαλίδου, Βαγγέλης Στάιος, Μιχάλης Τσώκας, Όλγα Μούσιου, Γιώργος Σταύρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Λουκάς Δημήτριος, Άρης Αριστείδου, Αντώνης Ζαέκης, Αντιγόνη Λαζαρίδου, Αθανάσιος Μπέλτσος, Βαγγέλης Σταυρίδης, εκπρόσωποι φορέων, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.
Πριν την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί ......MONO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ έλειπε από τον προεκλογικό...θίασο!

Ανώνυμος είπε...

5.51 είναι όπως τα λες τα πράγματα. Να θυμίζουμε πως ο Βοσκόπουλος ως νομάρχης δεν έδινε στον Παπαναστασίου 400 .000 ή 600.000 ευρώ από τον τοπικό πόρο . Αυτά τα χρήματα τα μετέφερε με αδιαφανείς διαδικασίες στον δήμο Φλώρινας στις 31-12-2010 για να μπορεί να τα διαχειριστεί ως δήμαρχος πλέον. Τον Βοσκόπουλο τον ενδιαφέρουν μόνο τεχνικά έργα και μάλιστα μεγάλα τεχνικά έργα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7.34 Μεταξύ μας ΜΕΤΑΞΑ . Πάντως δημότες δεν είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ:ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου