11:25 π.μ.

KAΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ - Δήλωση Μιχ. Τσιώκα

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 
 
 
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την υπογραφή, επιτέλους, της σύμβασης του Δήμου με την ανάδοχο εταιρεία κατασκευής του έργο της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας.
Η καθυστέρηση των δύο τουλάχιστον ετών, δεν θεωρούμε ότι, είναι επαρκής λόγος να μην είμαστε σήμερα χαρούμενοι για το ξεκίνημα του σημαντικότατου αυτού έργου για την πόλη μας.
Συγχαίρουμε όσους συνέβαλλαν στην προετοιμασία και τελικά την δρομολόγηση κατασκευής του έργου και ιδιαίτερα την προηγούμενη Δημοτική αρχή που μας κληροδότησε μια πλήρη μελέτη για ένα έργο απολύτως ώριμο που θα μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει από την επόμενη της εκλογής μας.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της Δημοτικής αρχής σε κάθε άλλη προσπάθεια για ανάλογα έργα και στα χωριά μας.

Μιχαήλ Τσιώκας
Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας

8 comments :

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικός και ευγενικά καυστικός ο Μιχ. Τσώκας.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Καλές οι ευγενικές αλήθειες. Προτιμώ τις κυνικές αλήθειες και μπαίνω στον πειρασμό , αντί για σχόλιο, να κάνω ελεύθερη μετάφραση στη δήλωση Τσιώκα! Ελπίζω ο κ. Τσιώκας να μη με μηνύσει!!!

Επιτέλους!!! Αφού γκαστρωθήκαμε στην αναμονή, μετά από δύο χρόνια δημαρχιακής θητείας, ο Βοσκόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με τη τηλεθέρμανση. Και για να μη πω και τίποτα άλλο, ας πω, πως χαίρομαι!!! Ας είναι καλά ο Παπαναστασίου που άφησε προίκα στον δήμο τη μελέτη της τηλεθέρμανσης για να κάνει τις μαγκιές του ο Βοσκόπουλος! Τον κατανοούμε απολύτως όμως τον Βοσκόπουλο, που θέλει να κάνει με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο!
Έτσι κι αλλιώς χαμένο τόχει το παιχνίδι! Ας μας πει τώρα, πως με ένα του νεύμα θα κάνει τηλεθέρμανση και στα χωριά!
Ο Γιάννης με τα λόγια, χτίζει αλώνια και σαλόνια , που λέει η παροιμία. Εμείς εδώ είμαστε, για να τον χειροκροτήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΧΤΑ ΜΕΓΑΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

O Βοσκόπουλος έχει την αναίδεια να μας λέει πως όσο είναι δήμαρχος η τιμή της τηλεθέρμανσης θα είναι η φθηνότερη όλων: Αυτά τα λέει για να παραμυθιάζεται προφανώς ο ίδιος; Λες και δεν ξέρουμε πως τη τιμή την ορίζει η ΔΕΗ! . Αυτός ο άνθρωπος απευθύνεται μάλλον σε ανεγκέφαλους ή μας θεωρεί ανεγκέφαλους. Πέστε τα έξω από τα δόντια, οι ευγένειες είναι περιττές με τον Βοσκόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Βοσκόπουλε ο Τσιώκας τουλάχιστον, σκέφτηκε και τα χωριά!

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε μιχάλη άλλο χαμένος κι άλλο καϋμενος

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Ο Κ.ΤΣΙΩΚΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΡΓΗΣΕ ΚΟΝΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ

ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση σχολίου