Δεν είναι μόνο ο έρωτας που ενώνει τον  αξιότιμο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρη, με την αυστριακή πρώην ηθοποιό του θεάτρου,  "γοητευτική και κοσμοπολίτισσα"  Gabriela Scheiner.  Τα παιδιά, όπως θα έλεγε και η μαμά της Δήμητρας Λιάνη, έχουν και κοινά ενδιαφέροντα. Τους ενώνει και ο έρωτας και οι ΜΚΟ.

Ο Γιάννης Μπουτάρης με τον Αρκτούρο έχει αναλάβει τη διάσωση της αρκούδας και η Γκαμπριέλλα Σάϊνερ , με το "Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών", έχει αναλάβει την ανάπτυξη της Πρέσπας!    

Η Γκαμπριέλλα Σάϊνερ δεν είναι μόνον "γοητευτική, κοσμοπολίτισσα κλπ". έχει και πλείστα χαρίσματα και σημαντικές δραστηριότητες . Είναι επικεφαλής ΜΚΟ που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια (μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου) στην περιοχή των Πρεσπών. Αυτή η ΜΚΟ λέγεται "Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών". Το πως και γιατί μια "γοητευτική, κοσμοπολίτισσα κλπ" ηθοποιός από την Βιέννη αγάπησε τόσο την ακριτική περιοχή των Πρεσπών, και ήλθε και εγκαταστάθηκε σε αυτήν δεν το ξέρω. Τόση αγάπη για τις Πρέσπες! Στην περιοχή των Πρεσπών υπάρχει συνωστισμός ΜΚΟ, που έχουν σαν σκοπό την ανάπτυξη των Πρεσπών. Οι Πρέσπες όμως δεν αναπτύσσονται. Συμβαίνει κάτι;

Και αν αναρωτιέστε από προέρχονται τα χρήματα για να μας "σώσει" η κάθε "γοητευτική, κοσμοπολίτισσα κλπ ηθοποιός" με το κάθε "Πολιτιστικό της Τρίγωνο", αυτά είναι (και) λεφτά του Ελληνικού λαού. Π.χ. λεφτά από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/ΒΛ1ΥΚΧΨ-Ε32

Βεβαίως, και ο "Αρκτούρος", του Γιάννη Μπουτάρη και αυτή ΜΚΟ είναι, και αυτή έχει σαν σκοπό να μας "σώσει", και αυτή (και) με λεφτά του Ελληνικού λαού. Π.χ. η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατά την θητεία του τωρινού Περιφερειάρχη έχει αποφασίσει να διαθέσει πάνω από 1.500.000 € για την "προστασία της Αρκούδας"!!!!
 
 

16 comments :

βουνισιος ακτιβιστής είπε...

Μα τι τρώνε τέλος πάντων οι αρκουδες του μπουτάρη στα ..συσσίτια "άπορων" ΜιΚιΜάους αρκουδιών στο Νυμφαίο ;

.....καραβίδες; αστακούς; συναγρίδες; παστουρμάδες; γαβριέρες;

Τι πίνουν;

νερό μεταλλικό; η ρόζ κρασά του μπουτάρη ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΝΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Αν σταματήσουν οι επιδοτήσειςτην κυρία αυτή μη την είδατε σιγά μην αγαπά τις Πρέσπες,βρήκαν τρόπο να τα κοκομάν @@@@@@@.
12 Ιανουαρίου 2014 - 7:01 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αμα την πάρει ο Μπουτάρης εκείνο το ...πολιτιστικό τρίγωνο της Γκαμπριελας έρμο θα μείνει, εκεί στίς Πρέσπες;

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας επιλέγει αυτο που νομίζει και δεν πέφτει λόγος σε κανένα.
Από την άλλη δημόσια πρόσωπα είναι, η κριτική επιβάλλεται αλλά να είναι χαριτωμένη και με χιούμορ.
Δήμαρχε και Γκαμπριέλα μη μασάτε, μια χαρά ζευγάρι είστε!

Ανώνυμος είπε...

11.02 , εσένα η έννοια σου είναι η σχέση του ζεύγους ;

Ανώνυμος είπε...

POSOI KAI POIOI EINAI MPLEGMENOI STHN YPOTHESI ??

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι "πειναλέοι" γοητεύονται από την ερωτική ιστορία που και τα ΜΜΕ έχουν φροντίσει να την πασπαλίσουν με χρυσόσκονη, "γοητευτική, κοσμοπολίτισσα κλπ,με τον σούπερ σταρ της Θεσσαλονίκης και ξεπερνούν με ευχέρεια και με τη βοήθεια της βλακείας τους την ουσία του θέματος! Χεστήκαμε για τους έρωτες της εξουσίας !Για τα εκατομμύρια και τα χιλιάδες ευρώ που διαχειρίζονται οι ερωτευμένοι, τι έχουν να μας πουν;

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πως η Γκαμπριέλα έφαγε τα νιάτα και την ομορφιά της στη Πρέσπα. Έχω ακούσει πως οι συνθήκες διαβίωσής της τα πρώτα χρόνια ήταν τουλάχιστον άθλιες. Αναρωτιέμαι. Τόσο ιερός σκοπός είναι, ο πολιτισμός του Τριεθνούς ;

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς τα εθνοναζιστάκια δεν μπορούν να κατανοήσουν τα εθελοντικά κίνητρα...
μια ζωή στη μάσα με τον πακτωλό των χρημάτων της Δύσης , δυσκολεύονται να κατανοήσουν...
όταν όλοι μας γνωρίζουμε δεκάδες πολίτες της ΕΕ και των ΗΠΑ οι οποίοι ζούνε στην Ελλάδα εργαζόμενοι εθελοντικά..
επιλέγοντας ένα άλλο τρόπο ζωής ,από τον μέχρι τώρα αστικό...
όσο για την μη ανάπτυξη των Πρεσπών , ουδεμία ευθύνη φέρουν οι φίλοι ξένοι εθελοντές, αλλά το ναζιστοκράτος, που εξεδίωξε διαπαντός , μικρά παιδιά από την περιοχή, ως επικίνδυνα για το κράτος ( ενώ οι χαίδεμένοι του κράτους, παπαδοξηροί δολοφόνοι ελεύθεροι κυκλοφορούν ) , μόνο και μόνο επειδή η γλώσσα που μιλούσαν , ήταν μία, ήταν μητρική/οικογενειακή και ήταν η θεσσαλονικιώτικη , των κυρίλλου και μεθοδίου, δηλαδή η μακεδονική.
για αυτό πρέπει να συσταθεί διεθνές δικαστήριο του ΟΗΕ για τα εγκλήματα του ελληνικού κράτους, ανάλογα με αυτό για τη γιουγκοσλαβία.
αντι να ασχολούμαστε με τον μέχρι τώρα καλύτερο Δήμαρχο του Σόλουν μας, τον Βλάχο Μπουτάρη , όπου η προηγούμενη μαφιόζικη διοίκηση εκτός από το κλέψιμο, είχε διορίσει χαριστικά στον δήμο 50 θεολόγους...!!!

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Φίλε 13-1-14 11:36 π.μ. δεν πας να ζήσεις στην μητέρα-πατρίδα σου τα Σκόπια, να μιλάς τα "Μακεδονικά" σου και να ηδονίζεσαι με την σκέψη του Σόλουν σου, παρέα με τον Γκρουέφκι σου και να μας αφήσεις εμάς στην ησυχία μας; Αρκετά έχουμε τραβήξει οι ντόπιοι από ντεμέκ-"αγωνιστές" σαν εσένα. Μην ξεχνάς ότι οι ντόπιοι υπέφεραν λόγω των ρουφιάνων που ήταν στην πλειοψηφία τους επίσης ντόπιοι. Μην ξεχνάς επίσης ότι οι ντεμέκ-"αγωνιστές" σαν εσένα έχουν πλουτίσει πουλώντας "μακεδονισμό". Όσο για τον ερωτευμένο παππού με τον σκουλαρίκι και την ωραία που ερωτεύτηκε πρώτα τις Πρέσπες και μετά τον παππού, δικαίωμα σου να τους βλέπεις σαν τον Ρωμαίο με την Ιουλιέττα και να τους θεωρείς "συναγωνιστές" σου. Εμάς δικαίωμά μας είναι να τους βλέπουμε σαν τον Αγκόπ με την Γεωργία Βασιλειάδου. Και δικαίωμά μας να ρωτάμε που πάνε τα λεφτά μας και το τι παιγνίδια παίζονται με την Τουρκία και άλλους "φίλους και συμμάχους" στον τόπομας. Τέλος, για την μη ανάπτυξη του τόπου μας, και όχι μόνον των Πρεσπών, φταίνε οι ρουφιάνοι σαν εσένα, που πάνε με αυτόν που πληρώνει περισσότερα. Ράζμπιρα;

Αντι-ρουφιάνος είπε...

O 13 Ιανουαρίου ώρα 11.36 π.μ. ενώ "το παίζει" "καταπιεσμένος" "Μακεδόνας", στηρίζει τον "Βλάχο Μπουτάρη" όπως τον λέει. Μήπως στις βουλευτικές εκλογές στην Φλώρινα ψήφιζε Βλάχο υποψήφιο βουλευτή (π.χ. Λιάνη); Βλέπετε πως κάποιοι "καταπιεσμένοι" και φανατικοί "Μακεδόνες" πάνε χέρι-χέρι με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ βλάχους; Βλέπετε πως γίνεται εκμετάλλευση των Μακεδόνων και των Βλάχων από "Μακεδόνες" και "Βλάχους"; Μεγάλη μπίζνα .........!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

V.A. 12 είπε...
Aν και περίμενα ο Μπουτάρης να νυμφευθεί με κακένα γκέι από το γκέι πάρτι που διοργάνωσε (πεταμένα λεφτά με την σέσουλα από το ταμείο του Δήμου Θεσσαλονίκης) πάλι καλά. Δικαίωμα του να ερωτευθεί και καμιά κατσίκα η γίδα.Ποσώς μας ενδιαφέρει η @@@@ ζωή του. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι από την στιγμή ΄που είναι δημόσιο πρόσωπο θα μάθει να δέχεται και την πιο κακοπροαίρετη κριτική - κι ας μην του αρέσει. Όμως από την στιγμή που ο ίδιος και η αυστριακή ηθοποιός διαχειρίστηκαν και ακόμη δυστυχώς διαχειρίζοντε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ και επιρεάζει τις τύχες ανθρώπων ναι αυτό μας ενδιαφέρει. Το εάν είναι βλάχος ή μαιμουδόνας κι αυτό είναι υπο αμφισβήτηση γιατί οι παρελάσεις ομοφυλόφιλων η γυμνών ποδηλατιστων στην Θεσσαλονίκη ούτε τους βλάχους τιμάει ούτε τους μαιμουδονιστές ούτε τους ΑΦΕΛΕΙΣ Θεσσαλονικείς που τον εξέλεξαν για δήμαρχο. Εκφράζει την @@@@@@@@@ προσωπικότητα του Μπουτάρη και της συζύγου που θα τον αναλάβει για το υπόλοιπο της ζωής του. Για το ξεκάφρωμα της μκο παρουσίας των δύο στην Φλώρινα και Πρέσπες δεν χρειάζεται πολύ σκέψη τι επιδιώκαν ...την διαχείριση ευρωπαικων κονδυλίων πουλώντας αέρα κοπανιστό . Μπουτάρη παράτα τα δημαρχιακά καραγκιοζιλίκια σου ( μόνο από κρασιά ξέρεις )πάρε την γκομενίτσας σου πάντε στην Αυστρία ζήσε καλά γεράματα στα σαλέ της Μάγιας της Μέλισσας στην Ελβετία ... ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΕΤΕ ....ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ...Ρε εσείς σαν σταφίδα είναι .....
13 Ιανουαρίου 2014 - 8:22 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Σαϊνης μπουτάρης αποδεικνύεται κι εσείς τραγουδάτε όπως θέλετε

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τι P SOLUN έχουν να ρίξουν στις εκλογές οι ελληνοχωριάτες θεσαλονικείς

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΚΡΟΥΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ . ΜΕΓΑΛΗ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΔΟ ΠΑΝΟ .

Δημοσίευση σχολίου