9:56 π.μ.

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΧΙΟΝΙ!!!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28-1-2014),με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές , καταιγίδες   και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και στα ημιορεινά.

Πιο Συγκεκριμένα
  Αύριο  Τρίτη (28-1-2014)  στη Δυτική Μακεδονία από τις πρωινές ώρες  θα εκδηλωθούν   βροχές, και καταιγίδες .   Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν  στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο

Οι άνεμοι Ανατολικοί  και από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5-6 Μποφόρ

 

 Τα φαινόμενα σταδιακά και από τα Δυτικά  θα εξασθενήσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29-1-2014
 

 Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων

         ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

                                Μέτρα   και Οδηγίες Αυτοπροστασίας από πλημμύρες

·                   Ελέγχουμε τα φρεάτια έξω από το σπίτι μας και βεβαιωνόμαστε ότι δεν είναι φραγμένα

·                   Ελέγχουμε τις υδρορροές του σπιτιού μας αν λειτουργούν κανονικά.

·                   Φροντίζουμε ώστε να γίνει καθαρισμός , απόφραξη και συντήρηση των φρεατίων στα οποία καταλήγουν    τα νερά της βροχής και ανήκουν στην ιδιοκτησία μας.

·                   Φροντίζουμε να υπάρχει σχάρα απορρόφησης των οβριών υδάτων για να μην πλημμυρήσουν αυλές και υπόγειοι χώροι.

·                   Προσοχή σε αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

·                   Μεταβάλετε το πρόγραμμα των μετακινήσεών σας ώστε να μην συμπέσουν στην αιχμή των καιρικών  φαινομένων.

 

              ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
                       ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΑΓΕΤΟ

·                    Χρησιμοποιούμε αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου απαιτείται.

·                   Μετακινούμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και εφ' όσον είναι απαραίτητο.

·                   Προτιμούμε κεντρικούς δρόμους και ενημερώνουμε τους οικείους μας για την ακολουθούμενη διαδρομή.

 

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

΄ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ΄ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...ΝΑΣΟΥ ΠΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ Η ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΡΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΟΝΙΑ ..ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΏΤΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ 30 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ....ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 3 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ...ΡΑΖΜΠΡΑ???????

Ανώνυμος είπε...

τακτικός αναγνώστης του Νέα Φλώρινα27 Ιανουαρίου 2014 - 9:12 μ.μ.
Nεα Φλώρινα εκείνος ο αντιπεριφερειάρχης --πρόεδρος Ευξείνου λέσχης και παμποντιακής ένωσις ο κ. Αντωνιάδης αν δεν κάνω λάθος Γιάννης διαφήμιζε ότι ομογενείς μας στην Αμερική έστειλαν πολλά χρήματα και γέμισαν πετρέλαιο θέρμανσης ευαγή ιδρύματα υποθέτω και σχολεία μια και τυγχάνει να είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα...Από τα σχόλια των αναγνωστών ΄( προφανώς μαθητών γονέων και διδασκάλων) διαπιστώνω ότι πολλά δημοτικά σχολεία στην πόλη και τα χωριά ΔΕΝ έχουν πετρέλαιο θέρμανσης...


Πού πήγαν οι πολυδιαφημισμένοι ΤΟΝΟΙ πετρελαίου θέρμανσης κύριε Αντωνιάδη ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ; ΠΑΛΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ, Ο ΣΤΑΘΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ.


Δημοσίευση σχολίου