9:05 μ.μ.

MIXAΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ - Η εκτίμηση, κατακτιέται, δεν χαρίζεται.

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 

Υπάρχουν μεταξύ μας άνθρωποι ξεχωριστοί για τα ψυχικά τους και πνευματικά τους χαρίσματα. Άνθρωποι παράδειγμα για το ήθος τους, την ανιδιοτελή τους προσφορά και την αγάπη τους για τον άνθρωπο και τον τόπο τους!
Ο Μιχάλης Λιάκος, Φλωρινιώτης, με καταγωγή από το ηρωικό Πισοδέρι, μια πληθωρική παρουσία, σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2013, μας τίμησε όλους, τιμώμενος από την Ομοσπονδία Δυτικο – Μακεδονικών  Σωματείων στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Γρεβενά, τη Κοζάνη και τη Καστοριά για τη προσφορά τους στη κοινωνία και τον πολιτισμό.
Το βιογραφικό του δεν είναι δυνατόν – κατά γενική ομολογία- να παρουσιαστεί. Μακροσκελέστο και περιεκτικό , σκιαγραφεί έναν άνθρωπο ο οποίος προσέφερε και διακρίθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά.
Ως ιατρός – παθολόγος, έστησε το Κέντρο Υγείας Θέρμης και προσέφερε απλόχερα τις υπηρεσίες τους στους πάντες. Έχει διανύσει με επιτυχία χιλιόμετρα ιατρικής προσφοράς από τις θέσεις που κατείχε.                     Ασχολήθηκε επιτυχώς με την πολιτική ως αντινομάρχης Θεσσαλονίκης προσφέροντας και εδώ σημαντικό έργο.                                                                                                                                                                      Ο μακροβιώτερος Πρόεδρος του Συλλόγου Πισοδεριτών Θεσσαλονίκης «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» ,συνεχίζει μέσα από τη βαθιά του αγάπη για το Πισοδέρι και τη Φλώρινα, να συμβάλλει στη διατήρηση της τοπικής παράδοσης και του πολιτισμού.
Απλός και προσιτός, πρόθυμος και δοτικός εκφράζεται με ενδιαφέρον ακόμα και μία καλημέρα που θα σου πει! Αυτός ο όγκος ανθρωπιάς, ψυχής και πνεύματος, παραμένει για όλους τους φίλους του ο Μιχαλάκης ο Λιάκος!
Η σημερινή του διάκριση – μία ακόμα στις τόσες που έχει κατακτήσει- αποτελεί μία αιτία και μία αφορμή για το ερώτημα                                                                                                                                                                           -μεγάλη τιμή η εκτίμηση:..και πόσα πιάνει στην αγορά;
-δεν αγοράζεται η εκτίμηση φίλε μου..κερδίζεται

Ντόρη Κουτουράτσα

Φωτο: Μιχάλης Κοίδης

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΧΑΘΗΚΕ Η ΓΝΩΣΗ Η΄ ΕΓΙΝΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ.
ΑΡΑ ΔΙΠΛΗ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΓΕΡΟΥΣ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Δημοσίευση σχολίου