ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ
ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 
ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ 
ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ. 




ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΤΟ FACEBOOK,
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..) ΗΡΘΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ 3 ΑΡΚΟΥΔΕΣ ! ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ 3 ΚΑΦΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΦΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ, ΣΑΝ ΚΑΦΕ "ΠΑΝΤΑ"... ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ. (επι του δρομου αναμεσα ακριβως αρμενοχωρι με παππαγιαννη !!! περασαν απο τη μια πλευρα του δρομου στην αλλη) λοιπον...κινουνται γρηγορα και στα 4 (σε αντιθεση με την αργη κινηση που ειχα στο μυαλο μου και να προχωραν στα 2....)
 

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τις ίδιες αρκούδες τις είδα πέρσι νεογέννητες κοντά στο κλειστό. Γυρίζουν στο κάμπο όλο το χειμώνα.! Το καλοκαίρι κρύβονται στα καλαμπόκια κυρίως. Η κίνηση τους γίνεται στα 4 και φτάνουν πολλά χιλιόμετρα ανα ώρα.

Ανώνυμος είπε...

σαχλαμάρες που δεν πείθουν ουτε αυτόν-η που τα έγραψε...η αιθαλομίχλη στην Φλώρινα απ ότι διαπιστώνω έχει παρενέργειες στην φαντασία των παροικούντων ιθαγενών στην Φλώρινα...γράψτε τιποτα σοβαρότερο και ουσιαστικότερο..αρκούδες και αρκουδιάρηδες...

Ανώνυμος είπε...

Αν μάθει η αρκούδα από μικρή στο οροπέδιο δεν ανεβαίνει στο βουνό.
Κι αν είναι και δυό θα τις μάθουμε και με ονόματα, αν δεν τις μάσει κανάς Αρκτούρος

Δημοσίευση σχολίου