«Ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη το ονομάσαμε». Σε «Γυμναστήριο Ηλία Ηλιάδη» θα μετονομαστεί το υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Σκεφτείτε, πως το εν λόγω κλειστό γυμναστήριο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απαιτούνται τουλάχιστον 1.000.000 – 1.500.000 ευρώ για να τελειώσει. Σ αυτά, βάλτε και κανά 500.000 ευρώ οφειλές από προηγούμενες εργασίες. Ωστόσο, ο δήμος Αμυνταίου δυναμικά παίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων προς πάσα κατεύθυνση. Αφ ενός για να καλλιεργήσει το κοινωνικό του προφίλ μέσα από τον αθλητισμό, αφ ετέρου για να πιέσει ενδεχομένως για την εξεύρεση των χρημάτων.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων το κερδίζει ο δήμος Αμυνταίου, αλλά το χάνει ο δήμος Φλώρινας. Ο δήμος Φλώρινας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι σημαίνει αθλητής στον τόπο του με παγκόσμια διάκριση, και έχει περάσει την Σταυρούλα Δήμκου (ξιφομάχος με διεθνή διάκριση) στα ψιλά. Στα ντεμέκ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Αυγούστου, δεν σκέφτηκε ούτε μία αναφορά να κάνει στο όνομα της πρωταθλήτριας. Ίσως επειδή δεν ήταν αθλήτρια του ΟΞΙΦ, στον οποίον ΟΞΙΦ ο κ. Βοσκόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ως νομάρχης και μάλιστα από τον τοπικό πόρο τα εκατοστάρια χιλιάρικα σε ευρώ τα έδινε για πλάκα στον ΟΞΙΦ. Μέχρι και το camp του ΟΞΙΦ στη Πρέσπα ενίσχυσε με 5000 ευρώ, που είναι μία καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία!
Aναδημοσίευση εφημερίδα κρουά - κρουά 'το κράξιμο φύλλο 36-37

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Μα ο δήμαρχος πάλι χρηματοδότησε τον ΟΞΙΦ. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έπλεξε το εγκώμιο του ΟΞΙΦ, αφού τόνισε πως ο ΟΞΙΦ δεν ζητάει λεφτά, ο δήμαρχος και ο Αριστείδου εισηγήθηκαν: να γίνουν 80 φάκελοι με υλικό προβολής της Φλώρινας και να χρηματοδοτηθούν με 1500 ευρώ και να δοθούν και 1500 ευρώ για την αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει ο Ο ΞΙΦ στο τέλος Οκτωβρίου. 3000 ευρώ δηλαδή, 1.000.000 δρχ όπως θα λέγαμε, τα οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ δεν τα παίρνει ο Ο ΞΙΦ στο χέρι! Και μετά μου λέτε για Δήμκου. Χ....... μεσυγχωρείτε δήμαρχος και αντιδήμαρχοι. Αρκεί να πληρώνονται οι ίδιοι παχυλούς μισθούς και να πληρώνουν όπου θέλουν, όπως θέλουν και όποιον θέλουν.

Δημοσίευση σχολίου