9:39 μ.μ.

Η ΚΡΟΥΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Η εφημερίδα μας, έγινε 2 χρονών! Εχθές 1η Οκτωρίου συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την κυκλοφορία της! Μεγάλωσε η κρουά - κρουά, περπάτησε και έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, μίλησε και έκραξε!

11 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντορίς, μας κάνεις απιστίες..Μόνη σου έφαγες τη τούρτα, χωρίς εμάς τους φίλους κρουά - κρουά;
Κάθε χρόνος καλή μου, για σένα, την εφημερίδα και τους φίλους της εφημερίδας να είναι γεμάτος δράση και δημιουργικές ιδέες!.Θ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ! (Και να σκάσουν οι εχθροί σου και εχθροί μας.)

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά καρακάξα μας!!!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ είπε...

Ευχαριστούμε τον ΑΓΝΩΣΤΟ Χ, για το ζόρι που τραβάει για το πως επιβιώνουμε ως εφημερίδα και ως εταιρία δημοσίων σχέσεων. Αν ο ίδιος πιστεύει πως κερδίζουμε πολλά, δεχόμεθα και συνέταιρους. Αν ανησυχεί για την οικονομική μας επιβίωση, δεκτές οι οικονομικές ενισχύσεις. Ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται στην αρχική σελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Με την ευκαιρία της επετείου ,
πότε θα μας κεράσεις..............τσίπουρα?

ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

Σας περιμένω όλους τους καλούς φίλους την επόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στα εγκαίνια του νέου χώρου όπου μεταφέρω το γραφείο. Στεφάνου Δραγούμη 12 απέναντι από τη EUROBANK στις 7 το απόγευμα. Με την ευκαιρία θα κλείσουμε και ραντεού για τσίπουρα στις 19 Οκτωρίου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ" έχει καμία σχέση με Βοσκόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη με στεναχωρείς. Τι θα πεί "για τσίπουρα στις 19 Οκτωβρίου"; Περίμενε να τελειώσει η δίκη και μετά "τα τσίπουρα". Εκτός και εάν θα χρειαστούν "τσίπουρα" είτε για γιορτή είτε για παρηγοριά. Ένας από τους λόγους που σε διαβάζω είναι ότι παρά το δηκτικό και σατυρικό ύφος σου, δείχνεις σεβασμό. Με στεναχώρησε το σχόλιό σου 8.16 μμ.

ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

Αγαπητέ 11.27. Τα τσίπουρα είναι τσίπουρα. Και ταιριάζουν σε χαρά και λύπη. Δεν προδικάζω κανένα αποτέλεσμα. Το μόνο που ξέρω είναι πως εκ της διαδικασίας το αποτέλεσμα. Και επειδή..σε στενοχώρησα όπως μου λες, σου χρωστάω καιένα διπλό τσιπουράκι..όταν βρεθούμε

Δημοσίευση σχολίου