2:05 μ.μ.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Και μετά ήρθε η Ανάσταση.. Με τα κόκκινα τα αυγά, μετά λαμπάδων και τσουρεκίων,  ορίσθηκε η νέα δικάσιμος για την γνωστή πια υπόθεση Γιάννης Βοσκόπουλος τ. νομάρχης και νυν δήμαρχος Φλώρινας κατά της εκδότριας Ντόρης Κουτουράτσα – εφημερίδα κρουά- κρουά «το κράξιμο», μετά από αναβολή λόγω απεργίας των δικηγόρων. 
        
25 Απριλίου 2012 λοιπόν, τη πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα,  - ελπίζουμε οι δικηγόροι να μην έχουν απεργία- για να ξεκινήσει από την αρχή η δίκη και να τελειώσει. Με τα στοιχεία που προέκυψαν απ’ ότι γνωρίζουμε έχουν ανοίξει νέες υποθέσεις για τις οποίες έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι προανακρίσεις, όπως είχε πει στην έδρα η τότε Εισαγγελέας Φλώρινας..

Σήμερα, 19 Οκτωβρίου 2011, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο μηνυτής Βοσκόπουλος και κατηγορουμένη Κουτουράτσα. Εμφανίστηκαν κατόπιν εισαγγελικής πρόσκλησης οι: Ηλέκτρα Πιτόσκα τ. δ/ντρια Τουρισμού- Πολιτισμού της τ. νομαρχίας, η κ. Θάλεια Κωτσοπούλου δ/ντρια της τ. νομαρχίας και δ/ντρια της πολεοδομίας (σήμερα άραγε, έχει καμία σχέση με τον Δήμο Φλώρινας;), η κ. Ζέτα Ρίζου (η γνωστή και μη εξαιρετέα), ο τ. αντινομάρχης και σήμερα αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αντωνιάδης, ο Κώστας Μωυσιάδης αντιδήμαρχος Αμυνταίου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η κ. Ζέτα Ρίζου με μαύρο στενό παντελόνι, γόβα στιλέτο σε μαύρο λουστρίνι με μπορντώ συμπληρώματα, - νομίζω εξόνυχη  γόβα ή με σχέδιο στη μύτη, δεν είμαι σίγουρη- φουσκωτό ημίπαλτο με πούπουλα και μπορντώ ζιβάγκο.

Η άνοιξη είναι πάντα ελπιδοφόρα. Ελπίζουμε λοιπόν όλοι  οι φίλοι κρουά – κρουά σε ένα αναστάσιμο αποτέλεσμα που θα δικαιώσει τον αγώνα μας.

2 comments :

Ανώνυμος είπε...

η Ζέτα, όταν δεν θα είναι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και διευθύνουσα σύμβουλος στην ΑΝ ΦΛΩ, άνετα μπορεί να γίνει μανεκέν..!!!Ο Βοσκόπουλος όταν δεν θα είναι δήμαρχος τι θα μπορούσε άραγε να κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Μανεκέν.....στα Μπίτολα...μόνο εκεί...μάλλον ούτε εκεί....καλύτερα στο Κράβαρι...ή στο Μπούκοβο!

Δημοσίευση σχολίου