11:43 π.μ.

Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΩΝΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων Φλώρινας
ΠΡΟΣ:
·                     Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας
·                     Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.Φλώρινας)
·                     Βουλευτές Ν.Φλώρινας
·                     Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


Θέμα: «Απάντηση στο Δήμαρχο Φλώρινας»
Το απαράδεκτο ύφος με το οποίο απαντάει ο Δήμαρχος Φλώρινας στο υπόμνημά μας, δυστυχώς δεν αποτελεί έκπληξη για μας. Εμείς δε διαδίδουμε ανακρίβειες και αναλήθειες, αλλά τον καταγγέλλουμε επώνυμα και ενυπόγραφα για όσα έκανε εις βάρος μας.
Στην αναφορά μας για την εκδικητική του στάση έχουμε να του πούμε ότι εμμένουμε και το αποδεικνύουμε με βάση την πρακτική που ο Δήμαρχος ακολούθησε στο θέμα της ξύλευσης με αναθέσεις σε φιλικά προσκείμενους Συνεταιρισμούς. Πιο συγκεκριμένα και επειδή στην απάντησή του επικαλείται ότι βάση για τις αποφάσεις του αποτελούν οι γνωμοδοτήσεις των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, έχουμε να του πούμε: Στην κοινότητα Πολυποτάμου, ενώ το Τοπικό Συμβούλιο γνωμοδοτεί ομόφωνα να γίνει δημοπράτηση της δασικής συστάδας του χωριού, όλως περιέργως ο Ι.Βοσκόπουλος και η παράταξή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφασίζουν την απ’ ευθείας ανάθεση για την υλοτόμηση της συστάδας σε συγκεκριμένο συνεταιρισμό. Επιπλέον, στην περίπτωση του Πολυποτάμου οι υπόλοιποι 4 συνεταιρισμοί υλοτόμων δεν είχαν απολύτως καμία ενημέρωση για το θέμα.
Τελειώνοντας, σε ό,τι με αφορά προσωπικά θέλω να πω δημόσια ότι ουδέποτε συζήτησα με τον Ι.Βοσκόπουλο, ως εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού, για το θέμα της ξύλευσης των ατομικών αναγκών των συγχωριανών μου και ότι ο ισχυρισμός του αποτελεί ασύστολο ψεύδος. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ο Ι.Βοσκόπουλος δεν είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών και λειτουργεί μεροληπτικά και με διακρίσεις.



Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Βαγγέλης Αλεξίου

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο δήμαρχος κρατάει αλφαβητική σειρά στις διαμάχες του.
Τώρα είναι στο Α Αρμενοχώρι, Αλωνα, etc etc

Δημοσίευση σχολίου