4:53 μ.μ.

AΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το κουτί της  ΠΑΝΔΩΡΑΣ δεν είναι μύθος. Το ανοίξαμε τη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στις 7 το απόγευμα παρέα με τους φίλους κρουά – κρουά . Κουτιά, πολλά κουτιά, σε άσπρο μαύρο με κόκκινους φιόγκους, το καθένα έκρυβε εκπλήξεις αλλά και δημιουργικές ιδέες σε έναν  χώρο ιδιαίτερα μοντέρνο  και διακοσμημένο με φευγάτες ιδέες.  «Κραυγάζει»  το τεράστιο μπάνερ με θέμα την εφημερίδα ΚΡΟΥΑ – ΚΡΟΥΑ «το κράξιμο» στο βάθος, όπως και  το τεράστιο κουτί στο ταβάνι με τους κόκκινους φιόγκους.  Φρέσκα λαχανικά και φρούτα και με τον γενικό τίτλο ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ,  μαρτυρούν την πολύχρονη εμπειρία της Ντόρη Κουτουράτσα στον σχεδιασμό των εντύπων  και τις πραγματικά φρέσκιες ιδέες της, που εκθέτει στον χώρο με ιδιαίτερο τρόπο. Πρωτότυπες ιδέες για πάρτυ και μπάτσελορ πάρτυ, μικρά μυστικά για εντυπωσιακές γυναικείες εμφανίσεις που δίνουν μοναδικό στυλ, προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, ιδιαίτερες συσκευασίες προιόντων, ξύλινοι τιμοκατάλογοι και..και..χίλιες ιδέες για το κάθε τι. Τελικά το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ τα χωράει όλα και έχει μία καλή ιδέα για όλους μας!   
Στον ίδιο χώρο Στεφ. Δραγούμη 12 , απέναντι από τη EUROBANK, λειτουργεί και το γραφείο της εφημερίδας ΚΡΟΥΑ- ΚΡΟΥΑ «το κράξιμο», ώρες καταστημάτων.

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΤΟΡΙΤΣΑ! ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΚΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Καλές δουλειές Ντορίτσα!Μπράβο στην τόλμη σου που κάνει ένα τέτοιο βήμα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς!Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Σημασία στη λεπτομέρεια η κ. Ντόρη. Αυτό που με τρέλέλανε, ήτανε τα ροδοπέταλα στον μπουφε με τα μαύρα τραπεζομάνδηλα (εννοείται κόκκινα τα ροδοπέταλα) και τα λευκά πούπουλα.Μπράβο Ντόρη, οι ιδέες σου είναι μοναδικές.

Βουνίσιος Ακτιβιστής είπε...

καλές δουλειές κι απο εμένα . Εντυπωσιάστηκα απο τα εξής 1 την κόκκινη κούκλα γυμνη αλήθεια 2 το σεντουκι με τις λίρες 3 το πολύ μπροστα για τα ντοπια δεδομένα ντεκορ 4 το ΠΛΗΘΟΣ φίλων που συγκεντρωθήκαμε να "ανοίξουμε παρέα το κουτί της πανδώρας" Τα λευκά κοκοτόφτερα στο πεζοδρόμιο όμως έλλειπε κάτι ...οι σούβλες για το ψήσιμο του οβελία της τοπικής ορνιθοπανίδος.Μέσα στους χαλαιπούς καιρούς τόλμησες και άνοιξες το κουτί της πανδώρας Σου αξίζουν συγχαρητήρια.

Δημοσίευση σχολίου