8:42 μ.μ.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Αν κάνετε μία βόλτα στον συνοικισμό Σ.Ιωαννίδη, δίπλα στη ταβέρνα ΕΓΝΑΤΙΑ, υπάρχει ένα πρόχειρο κατάλυμα στο οικόπεδο το οποίο είναι ιδιοκτησίας Γιάννη Βοσκόπουλου. Απέναντι ακριβώς θα δείτε ένα άλλο οικόπεδο, επίσης ιδιοκτησίας Γιάννη Βοσκόπουλου στο οποίο υπάρχουν βουνά από μπάζα. Παρακάτω υπάρχει το ποτάμι, στο οποίο έγιναν προσφάτως εργασίες για να ξεμπαζωθεί το ποτάμι. Λέτε  ο δήμαρχός μας, σαν νοικοκύρης που είναι αλλά και σαν έξυπνος άνθρωπος,τα μπάζα τα κρατάει για να μπαζώσει το οικόπεδό του;
Αναδημοσίευση εφημερίδα κρουα- κρουά φύλλο 36-37, Αύγουστος Σεπτέμβριος 2011




 Ένα σχεδόν μήνα μετά, το οικοπεδάκι άρχισε να μπαζώνεται και έχει φθάσει στο ύψος του δρόμου.


Την ίδια χρονική στιγμή, στην απέναντι μεριά του οικοπέδου, μπροστά στο πρόχειρο κατάλυμα ο δήμος Φλώρινας εκτελεί έργο με τίτλο ΑΓΩΓΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, όπου υπάρχει και ένας στόλος θά έλεγα μηχανημάτων, γερανοί κλπ. Ο εργολάβος που επέβλεπε το έργο του αγωγού, μας συστήθηκε ως  Χατζόπουλος. Παρέλειψα να τον ρωτήσω αν το μηχάνημα, στο υπό μπάζωμα οικόπεδο, είναι δικό του, ή μήπως το έχει παρκάρει εκεί προσωρινά..
Πάντως ο δήμαρχός μας είναι νοικοκύρης. όπως φροντίζει την περιουσία του έτσι φροντίζει και τον δήμο! Μπράβο, μπράβο χίλια μπράβο! Να καθαρίσει βρε παιδί μου το ποτάμι από τα μπάζα, και επιτέλους να γίνει και αυτός ο αγωγός για να μην πλημμυρίζει ο δρόμος!


11 comments :

Ανώνυμος είπε...

Και ο Σταυράκης κατά εκεί δεν "δραστηριοποιήθηκε";
Ρε αγάπη που έχουν για την περιοχή οι Βοσκόπουλοι;Κανένα οικοπεδάκι ο ξάδερφος Παύλε -Φιλίπωφ δεν έχει εκεί;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ?

Ορκισμένος φίλος Ζέτας είπε...

Φίλη Κρουά σε βρίσκω λείαν επικίνδυνη και ανενημέρωτη
Υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη της ΑΝ.ΦΛΩ. για τον αγωγό των όμβριων και δεν είναι δυστυχώς για σένα και για τα φαντάσματα που σε καταδιώκουν για να μην πλημμυρίζει ο δρόμος!!! Όπως γράφω εκεί ψηλά (… και αγνάντευε) είμαι ορκισμένος φίλος της Doktoros με αποτέλεσμα να έχω ιδίαν άποψη της μελέτης! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΣ προς τα Άλωνα γιατί θα απαλλοτριωθεί ώστε να συνενωθεί επιτέλους η περιουσία του Δημάρχου μας! Δεν μπορεί ένας ψωροδρομάκος να χωρίζει τις πλάκες του Δημάρχου! Και επειδή σε ξέρω καλά φίλη Κρουά και ξέρω πως θα αρχίσεις να κιτρινίζεις μέσω της εφημερίδας σου για τους Αλωνιώτες (Δήθεν από ενδιαφέρον )να σε προλάβω και να σου πω ότι πλέον θα εξυπηρετούνται μέσω του ποταμού Σακουλέβα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "Φίλε Ζέτας". Ορκιζεσαι μεν στο όνομα ΖΕΤΑ, αλλά μην ορκίζεσαι πως τα ξέρεις και όλα.. π.χ. γιατί δεν μας λες, πως θα εξυπηρετούνται μεσω Σακουλέβα, αφού ξέρεις τα της μελέτης; Πως ακριβώς θα εξυπηρετούνται, οι Αλωνιώτες; Κολυμπώντας, με πλάβες, με κανό ή με πιρόγες; Και κάτι άλλο. Επειδή κι εγώ θέλω να γίνω "φίλος Ζέτας", πες μου υπάρχει club; Είναι ανοικτό σε όλους ή μήπως πρέπει να στείλουμε βιογραφικό;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως το βιογραφικό θα είναι απαραίτητο, για το club - ΦΙΛΟΙ ΖΕΤΑΣ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να στέλνετε στον δήμο ή στην ΑΝ ΦΛΩ. Επιτροπή αξιολόγησης, μήπως θα είναι η μαμά - Αγνή Ρίζου ή μήπως η dr θα κινηθεί ανεξάρτητη στις επιλογές φίλων Ζέτας;

Ορκισμένος φίλος Ζέτας είπε...

Κομπλεξικέ φίλε ανώνυμε 3:42
Ορκίζομαι γιατί τα ξέρω όλα! Πιστεύεις δηλαδή εσύ ότι μια κυρία που εμφανίζεται στα δικαστήρια με εξόνυχη γόβα στιλέτο (tres chic) στα τέλη του Οκτώβρη (πούντιασα) θα επέτρεπε στους φίλτατους Αλωνιώτες να κυκλοφορούν «κολυμπώντας, με πλάβες, με κανό ή με πιρόγες;» (tres banal)!
Όχι βέβαια! Σε πληροφορώ λοιπόν ρίχνοντας ακόμα μια ματιά στην μελέτη ότι η μετακίνηση τους θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον με ΓΟΝΔΟΛΕΣ γιατί η φιλενάδα μου κρύβει πίσω από το σιδηρούν προσωπείο της μια αθώα, ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή (και ας την πληγώνεται εσείς οι αχάριστοι)!!!

Αγαπητοί φίλοι ανώνυμοι 3:42 και 5:49 (είδες πήρα πίσω το κομπλεξικέ) δεν ξέρω πως θα γίνει η επιλογή των μελών του club, αν θα είναι ανοικτό ή VIP μόνο, αλλά θέλω μια χάρη. Κάντε με πρόεδρο σας παρακαλώ δεν ήμουν ποτέ και πουθενά πρόεδρος. Από παλιά φώναζαν στον πεζόδρομο πρόεδρε και μόνο εγώ δεν γύριζα το κεφάλι (ρε σεις τελικά είμαι και εγώ κομπλεξικός)!!!

κρουάξ είπε...

για τα χωραφοοικοπεδα σου δήμαρχε εστειλες ΄΄εναν "στόλο" μπουλντόζες για την κατολίσθηση του δρόμου στα Άλωνα όπου ζούνε φτωχοί αγρότες σφυριζεις κλέφτικα .Αυτός είσαι ένας του κλάμπ της φτηνομπουρζουαζίας στην Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

προς τον ορκισμένο φίλο Ζέτας: Άσε με να σε λέω Πρόεδρε ΦΖ και να σου κάνω μία ερώτηση ακόμα. Tα μέλη του club ΦΙΛΟΙ ΖΕΤΑΣ (ΦΖ) το Ζ το φοράτε στο μέτωπο ή στο στήθος;

Ορκισμένος φίλος Ζέτας (Πρόεδρος ΦΖ) είπε...

Φίλε ανώνυμε 10:03
Όχι δα «στο μέτωπο ή στο στήθος» …να σου θυμίσω ότι ο Zorro λειτουργούσε υπέρ των αδυνάτων! Να σου πω λοιπόν ότι καθ’ υπόδειξη της Ζαχαρούλας όλοι εμείς του club φοράμε το Ζ στο αριστερό μας κ_λ_μάγουλο χρυσοκέντητο πάνω στο βρακάκι μας!!! Καλή σας ημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε ΦΖ,είναι και ο Βοσκόπουλος στο club; Χρυσοκέντητο και αυτός; Διότι για μεταξωτό σώβρακι δεν λέει ο τύπος, καθότι τα μεταξωτά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε ΦΖ...αρχικά να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου...που μπορείς ακόμα να αυτοαποκαλείσαι ορκισμένος φίλος της Ζέτας...Αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα...Ή είσαι πολύ ωραίος άντρας και σε κρατάει φίλο ευελπιστώντας σε κάτι περισσότερο...ή έχεις τέτοια θέση που υπάρχει περίπτωση να σε χρειαστεί μελλοντικά και έτσι σε κρατάει καβατζα όπως λέμε στο χωριό μου..Βλέπεις κάποιος όπως ΑΥΤΗ, που τα έχει πάρει όλα στο χέρι, έτοιμα και χωρίς κόπο..ΔΕΝ μπορεί να έχει φίλους δίπλα της!ΔΕΝ μπορεί να καταφέρει κάτι μόνη της!Και το να έχεις φίλους θέλει τρόπους και θυσίες!Αλλά τι λέω...Θυσίες????Μια ΚΥΡΙΑ Ρίζου θυσίες?Χωρίς ανταλλάγματα?ΠΟΤΕ!

Δημοσίευση σχολίου