5:46 μ.μ.

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΡΟΥΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι! Πάντα πίστευα και πιστεύω πως η ανωνυμία ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ στη πίεση για σιωπή και για έλεγχο της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης!  
Χαίρομαι που την άποψη αυτή την μοιράζομαι δύο χρόνια τώρα στην εφημερίδα με τους φίλους κρουά – κρουά.
Μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο μεταξύ μας, µε ανταλλαγή πληροφοριών, συγκέντρωση στοιχείων, µε προτάσεις και απόψεις, µε την συµµετοχή σας πάντα,  προσπαθούμε όλοι μαζί, να δώσουμε μία ταυτότητα στα προβλήματα της ζωής και της πόλης.
Ένοιωσα πολύ υπερήφανη, μόλις χθες που συναντήθηκα με εκδότες εφημερίδων από άλλη πόλη, οι οποίοι μου μίλησαν για την ποιότητα της έκφρασης και της σκέψης των φίλων κρουά – κρουά.
 Την ίδια άποψη, δεν βλέπω όμως  να έχουν πολλοί επισκέπτες του blog. Πίσω λοιπόν από την ανωνυμία, εκδηλώνονται με βία και ακαλαισθησία. Χωρίς επιχειρήματα, «αμολάνε» την σκέψη της στιγμής και όποιον πάρει ο χάρος. Μεθοδευμένα ίσως, ψάχνουν για βήμα προκειμένου να εκτονώσουν συναισθήματα και εμμονές, στη προσπάθειά τους να διαμορφώσουν το κλίμα που τους συμφέρει. Λίγη ΑΥΤΟΛΟΚΡΙΣΙΑ, δεν βλάπτει, αγαπητοί φίλοι – επιτρέψτε μου να μη σας χαρακτηρίσω φίλους κρουά – κρουά- πριν κάντε το κλίκ για να μας στείλετε το δημοσίευμά σας. Το μπλόκ μας, αφού δεν το ξέρατε, μάθετέ το. Δεν θα γίνει αρένα, ούτε και πρόκειται να φιλοξενήσει αδέσποτες σκέψεις. Μάθετε και κάτι ακόμα πριν πιάσετε το πληκτρολόγιο στα χέρια σας. Η έκφρασή μας, ειδικά στον γραπτό λόγο, μαρτυρά το επίπεδο της παιδείας και της κουλτούρας μας. Γι αυτό, μην  εκτίθεστε μόνοι σας!

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

"ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΗΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΟΥΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Να ξεχωρίσουν επιτέλους τα ερίφια από τα πρόβατα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις κρουα. Έχουμε βαρεθεί να διαάζουμε σκουπίδια

Δημοσίευση σχολίου