2:43 μ.μ.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ- ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε σήμερα στα γραφεία της εφημερίδας μας, έμπορος της πόλης μας για να μας εξιστορήσει τα της εμπειρίας της με την εταιρία που εμφανίστηκε ως εισπρακτική και μάλιστα για λογαριασμό Τράπεζας. Όταν η έμπορος δήλωσε δυσκολία στο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις, από την άλλη γραμμή η νεαρά της είπε "να πας να πουληθείς και να πληρώσεις".

Όπως είναι φυσικό, η έμπορος απευθύνθηκε στη Τράπεζα με την οποία είχε συναλλαγή, εξέφρασε παράπονά της και υπέβαλλε μήνυση στην υπάλληλο της εισπρακτικής εταιρίας.

Είναι αλήθεια πως το κακό με αυτές τις εταιρίες έχει παραγίνει με τις αθέμιτες τακτικές τους. Οι εταιρίες αυτές, λειτουργούν ένομα με την υποστήριξη του κράτους, και  σε κάποιες περιπτώσεις η ενομη στήριξη σε τακτικές “υπόκοσμου” υπάρχει. Γι αυτό  θωρακιστείτε….


Σε περίπτωση που σας ενοχλούν εισπρακτικές εταιρείες κάντε το εξής απλό σε πρώτη φάση: Ρωτήστε πως λέγετε η εταιρεία και ποιός σας καλεί. Εν συνεχεία στείλτε την ακόλουθη επιστολή στην τράπεζα σας, κοινοποιώντας την σε καταναλωτικούς φορείς και στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

“ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΗ ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ”.

Αν δείτε ότι εισπρακτική εταιρεία ξεφεύγει από τον ενημερωτικό της ρόλο και προβαίνει σε ψυχολογική ή ενδεχόμενη σωματική βία, τότε προσλάβετε έναν καλό δικηγόρο, αλλάξτε τους τα φώτα, ενημερώνοντας πάντα τον “Συνήγορο του Καταναλωτή”.


4 comments :

Ανώνυμος είπε...

ντορτσε να μη χρωστάς τσούπω, να μη σε παίρνουν τελέφωνο. αμα ντε

Ανώνυμος είπε...

Την Ντόρτσε δεν τολμάν να την πάρουν τηλέφωνο!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μ' άρεσε και το "τσούπω", και το "τελέφωνΟ' και το "άμα ντε"!!!!! Νάσαι καλά ανώνυμε 4.29!!! Χρωστάω κέρασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ..ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου