5:23 μ.μ.

TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΦΟΡΕΩΝ";

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Χθές, νωρίς το απόγευμα, αναρωτήθηκα πολλές φορές τι σημαίνει "ετοιμότητα φορέων" στη περιοχή μας η οποία αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες. Χθές λοιπόν κατα τις 4.30 το απόγευμα, ένα κομμάτι στο δρόμο από τη Βίγλα προς τη Φλώρινα, είχε γίνει πίστα πατινάζ. Ο δυνατός αέρας είχε σκεπάσει τον δρόμο με ένα λεπτό στρώμα χιονιού  από τα δένδρα και τα αυτοκίνητα "χόρευαν" ..Το 100, σε μία από τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες, μας είπε πως στις 17.45, ενημέρωσαν τον κ. Σιλιγκούνα στη Περιφέρεια να στείλει μία αλατιέρα. Στις 18.20 ο κ. Σιλιγκούνας μας είπε πως ετοιμάζονταν να στείλει την αλατιέρα. Στις 18.30, το περιπολικό στη Λεωφόρο Νίκης, ελπίζουμε πως κατευθύνονταν προς το 6ο χλμ.για να προλάβει να ενημερώσει τους οδηγούς που ανέβαιναν προς τη Βίγλα. Δεν ξέρω ακόμα τι σημαίνει ετοιμότητα και αν μετριέται με την ώρα , με το δίωρο, την ημέρα ή την εβδομάδα.

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Σε συνεδρίαση την Τετάρτη 19/10/2011 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας με έξι θέματα για τον νομό Φλωρίνης .
3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης, διενέργειας δημόσιου μειοδοτικού ανοικτού διαγωνισμού και των όρων της σχετικής διακήρυξης για την «Μίσθωση τριάντα δύο (32) αποχιονιστικών μηχανημάτων (πολυεργατών) με λεπίδα και αλατοδιανομέα, έξι (6) ελκυστήρων (τρακτέρ) και ενός αποχιονιστικού μηχανήματος (φρέζας), για τις εργασίες αποχιονισμού του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Δ.Μ. για την χειμερινή περίοδο 2011-2012».
4. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημόσιου μειοδοτικού ανοικτού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την «Μίσθωση τριάντα δύο (32) αποχιονιστικών μηχανημάτων (πολυεργατών) με λεπίδα και αλατοδιανομέα, έξι (6) ελκυστήρων (τρακτέρ) και ενός αποχιονιστικού μηχανήματος (φρέζας), για τις εργασίες αποχιονισμού του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Δ.Μ. για την χειμερινή περίοδο 2011-2012».

Αργά τα πρόβατα μ

Δημοσίευση σχολίου