2:54 μ.μ.

ΚΛΩΣΣΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΑΠΕΡΓΙΑ 10-11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Αναρτήθηκε από Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, συμμετέχει στην 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, ενάντια στα μέτρα και το νέο μνημόνιο που αποφάσισε να υιοθετήσει η κυβέρνηση με τις επιβολές της Τρόικας και που οδηγούν τη χώρα και την κοινωνία στην εξαθλίωση και τον οικονομικό μαρασμό. 

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτό το «πλαίσιο – συμφωνίας» της φτωχοποίησης και χρεοκοπίας της κοινωνίας και της οικονομίας και απαιτούμε την καταψήφιση του ώστε να μην  καταργηθούν όσα από τα ελάχιστα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα έχουν απομείνει και κυρίως ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Απαιτείται αυτή την κρίσιμη ώρα που διακυβεύονται ΒΑΣΙΚΑ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ δικαιώματα μας η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ των δυνάμεων της εργασίας και της κοινωνίας ώστε να αποκρουσθεί αυτή η ΑΔΙΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΗ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ συνταγή κοινωνικής χρεοκοπίας που εκβιαστικά και προκλητικά επιβάλλουν στη χώρα μας οι τοκογλύφοι δανειστές της Τρόϊκα και δυστυχώς αποδέχεται και υλοποιεί η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία αρνούνται κατηγορηματικά να ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ και θα συνεχίσουν αταλάντευτα και σταθερά τον ΑΓΩΝΑ και την ΠΑΛΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

α ρε κρουα. Είσαι τόσο αληθινή! Και τα λες, τόσο, μα τόσο ωραία!

κρουα υγειονομικός . είπε...

o νεοσυσταθείσας σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου διοργανώνει ετήσιο χορό στο ΦΟΟΦ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το βράδυ. Τιμή 13 ευρώ ανα άτομο ( χωρίς ποτό) Θα γίνει και λαχειοφόρος αγορά όπου ο υπερτυχερός ή υπερτυχερή θα κερδίσει 500 ολοστρόγγυλα ευρώ!!!!. ¨Οσοι πιστοί ή πιστές προσέλεθετε .

Αγαπητή Κρουά Πολύ θα ήθελα να....πάω αλλα δέν μου φτάνουν τα φράγκα τα έδωσα σε λογαριασμούς σε δανειο και σετρόφιμα δέν μας δανείζεις κανά 13 επι δύο ευρα να πάμε? ...έλα κι εσύ παρέα.Φέρε και τους΄φίλους μας παρέα.Φόρκα μιζέρια που λένε και οι μακαρονάδες οι ....Ναπολιτάνοι.

Δημοσίευση σχολίου