Αύριο 9-2-2012 δικάζομαι στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Φλώρινας.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος μου ζητάει αποζημίωση 330.000 ευρώ (!!!!!!!) διότι, λέει ο Βοσκόπουλος, ότι δήθεν τον δυσφήμισα.

Οι δικηγόροι έχουν αποχή, άρα δεν είναι βέβαιο αν θα γίνει η δίκη ή θα αναβληθεί. Εγώ πάντως θέλω να γίνει η δίκη! Αν το θέλει ο Βοσκόπουλος δεν ξέρω. Θα το μάθουμε αύριο.

16 comments :

Ανώνυμος είπε...

....ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ? ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ? ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ "ΜΑΣΑΕΙ"......ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το έφαγε το κεφάλι του. αλλά που; καταλαβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι συνέχεια του καλοκαιρινού ρεσιτάλ με τα καραγκιοζιλίκια του ή καινούρια υπόθεση;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 9.13, είναι η υπόθεση του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι ξεκίνησε η μήνυση η οποία θα συνεχιστεί στις 25 -4-2012 και αύριο είναι η αγωγή. Δηλαδή μου έκανε και μήνυση και αγωγή.

Ανώνυμος είπε...

Τι την ήθελε την αγωγή.. Δεν είδε που πάει η δουλειά; Ρεζίλι των σκυλιών είχε γίνει καλοκαιριάτικα, θελει και συνέχεια;

Απο κατήγορος είχε γίνει κατηγορούμενος..

Να τον χαιρόμαστε τον Δήμαρχο.. Συνέχισε ετσι Κρουά ! Μαζί σου !

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Τη μήνυση την είχε καταθέσει μαζί με την αγωγή. Δεν μπορεί να την αποσύρει διότι δεν δέχομαι εγώ.
Και την μήνυση να ήθελε να την αποσύρει πάλι εξαρτάτο από την δική μου βούληση. Πήγαινε γυρεύοντας όπως καταλαβαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

και καλα να πάθει.. Εμ εχει λερωμένη την φωλιά εμ ζητάει και τα ρέστα.. Και πάλι μπράβο σου που έκανες τις αποκαλύψεις πέρσι πριν τις εκλογες αν δεν κάνω λάθος

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκόπουλος, η Ζέτα, η μαμά Αγνή, έχουν σκεφτεί την περίπτωση να αρχίσεις να ζητάς εσύ κρουά; Διότι δεν μπορεί να τους αφήσεις έτσι. Η μαμά την έχασε την υπόθεση και έγινε ρόμπα, ο Βοσκός και η Ζέτα πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Κανένας άλλος έχει σειρά;

Ανώνυμος είπε...

και είχαμε μιά σκασίλα εάν δικάζεστε με τον βοσκό. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα με εσάς τους δυό κάθε τρίς να ασχολείται. Αρκετά μας κουράσατε με την σαπουνόπερα οι 2 σας στην Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή «ανώνυμε 9-2-12 2:55 π.μ.» να μην σκεφτόμαστε τον Βοσκόπουλο αλλά τα προβλήματά μας; Να ξεχάσουμε ότι η διαφθορά φταίει για τα προβλήματά μας; Να ξεχάσουμε ότι ο Βοσκόπουλος θα κάτσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου; Πόσο βολεύει τον Βοσκόπουλο η θέση σου «ανώνυμε»!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε της 9-2-12 ώρα 2.55', στις 3 το πρωΐ έγραψες το σχόλιό σου; Αϋπνία είχες από τα προβλήματα; Ή σε κανένα μπαράκι αποφασίζατε οι "φίλοι" του Βοσκόπουλου τι θα κάνετε μετά την δημοσίευση ότι είναι κατηγορούμενος ο Βοσκόπουλος; Πίνατε με δικά μας λεφτά καθίκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 9-2-12 2:55' έγραφε στις 3 το πρωΐ. Ώρες που κυκλοφορούν οι βρυκόλακες και οι ρουφιάνοι της Φλώρινας. Και από αυτούς έχουμε πολλούς!

Ανώνυμος είπε...

2.55, νυχτοπούλι μου εσύ ή κοκκόρι της αυγής. Μήπως είσαι ο γνωστός χαφιές;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 2.55. Μεγάλη η θυσία σου να χαλάσεις τον ύπνο σου για να κάνεις προπαγάνδα υπέρ του Βοσκόπουλου. Όπως αντιλαμβάνεσαι όμως οι καλές εποχές πέρασαν και ο κόσμος – η κοινή γνώμη – δεν «μασάει» και δεν αποπροσανατολίζεται με προσπάθειες σαν τη δική σου.
Για την κρίση σε όλη την Ελλάδα, και για τα προβλήματά μας φταίνε οι διεφθαρμένοι
διαχειριστές της εξουσίας, που είναι κυρίως πολιτικοί. Αν ο Βοσκόπουλος αποδειχθεί με δικαστικές αποφάσεις ότι είναι διεφθαρμένος θα ευθύνεται και αυτός. Γι’ αυτό και τα δημοσιεύματα της Κρουά και οι δίκες της με τον Βοσκόπουλο δεν είναι σαπουνόπερα, αλλά ενδιαφέρουν τον μέσο πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Αγπητέ 1:03. Ποιος γνωστός χαφιές; Ποιός από τους πολλούς; Ά....! Εννοείς "Ο" χαφιές! Ο ένας και ανεπανάληπτος, ο μεγαλύτερος απ' όλους (εκτός από τον "Άρχοντα" των χαφιέδων!)

Ανώνυμος είπε...

To "Άρχοντας" των χαφιέδων, τι μικρός και τι μεγάλος ρουφιάνος 1.38. όλοι τους ίδιοι είναι. Και να σκεφτείς πως αυτοί - μικροί και μεγάλοι ρουφιάνοι ή χαφιέδες- αποφάσιζαν μέχρι προ τινος και για την ζωή κάποιων Φλωρινιωτών. Πάντα κατ εντολήν των αφεντικών τους. Και δουλεύουν νύχτα - μέρα γι αυτούς δηλ τα αφεντικά τους. Τους ξέρουμε, αλλά εύχομαι κάποτε και τα ονόματα αυτών να δημοσιοποιηθούν

Δημοσίευση σχολίου