Εγώ ήθελα να δικαστώ σήμερα.

Ο δικηγόρος του Βοσκόπουλου είπε ότι και ο Βοσκόπουλος, ήθελε να δικαστώ σήμερα, αλλά ο δικηγόρος του Βοσκόπουλου απεργούσε. Δηλαδή, το ότι αναβλήθηκε η υπόθεση σήμερα οφείλεται στον δικηγόρο του Βοσκόπουλου και όχι στον Βοσκόπουλο. Αυτά είπε ο δικηγόρος του! Εσείς πιστεύετε ότι πράγματι ο Βοσκόπουλος ήθελε να γίνει η δίκη σήμερα;

Η δίκη μου λοιπόν αναβλήθηκε για 10-5-2012. Θα δικαστώ για την αποζημίωση των 330.000 ευρώ που μου ζητά ο Βοσκόπουλος, μετά την δίκη μου για συκοφαντική δυσφήμιση στις 25-4-2012.

17 comments :

Ανώνυμος είπε...

O Βοσκόπουλος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές για τα επόμενα 10 χρόνια θα τρέχει στα δικαστήρια

Ανώνυμος είπε...

Κακούργε! Το γλωσσοφάγατε το παλικάρι! Τόση ζήλεια τέλος πάντων!!!! Τόσος φθόνος!!!! Τι σας έκανε; Πιστεύετε τα ψέμματα που λένε όλοι; Μην δούνε κανέναν ντόπιο να σηκώνει κεφάλι!

Ανώνυμος είπε...

όπα πέσαν και τα ρατσιστικά. Η άλλη μορφή προπαγάνδας. Μόνο που οι ντόπιοι οι original δεν είναι Βοσκόπουλοι. Ο Βοσκόπουλος και η οικογένειά του καλόν είναι κάποια στιγμή να μας αποσαφηνίσουν την καταγωγή τους. Την κατα επιλογή καταγωγή τους. Όπως λέει και ο εξάδελφος Παύλε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παύλε..ο Σταύρε...Επί αντιδημαρχείας του Σταύρε πριν λίγα χρόνια δεν καήκανε αρχεία σου Δήμου παραμονή Πρωτοχρονιάς;
Τι έγινε με αυτή την υπόθεση;
Κ. Ντόλη μήπως θα έπρεπε να κάνετε έρευνα;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Σταύρε, έχει κτίσει ολόκληρο συγκρότημα εκεί στον Σίμο Ιωαννίδη. Αυτόν θα το ψάξει κανείς; Οικογένεια Βοσκόπουλου είναι και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

KAI H ΩΡΑΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΦΙΕ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παραμονή Πρωτοχρονιάς..λεπτά πριν μπει ο νέος χρόνος, την ώρα που οι πάντες ήταν στα σπίτια τους... πήραν φωτιά τα αρχεία του Δήμου....
............................................
Τόσο πια δεν μπορούν να βρεθούν οι δράστες και όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

Η Βοσκοπούλου εκπροσωπεί τους ντόπιους στα του πολιτισμού της Φλώρνας;Εμένα προσωπικά με εξοργίζει αυτό το γεγονός!Για λόγους ευπρέπειας και για χίλιους άλλους λόγους θα έπρεπε να την απομακρύνουν. Η επιλογή αυτή προσβάλει και μειώνει όλους τους Φλωρινιώτες, ντόπιους και μη!

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΤΙΆ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΑΤ; ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο ΣΤΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΑΤ. ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 2 ΦΩΤΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην μπουατ,σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ήταν εμπρησμός από πρόθεση, φαντάζομαι και για τον δήμο θα είναι το ίδιο..και συνέβησαν την ίδια χρονιά...
Μακάρι η τρίτη να είναι η φωτιά που θα τους ανάψετε εσείς, για να βρεθούν οι υπαίτιοι..

Ανώνυμος είπε...

Η φωτιά δεν αφήνει ίχνη, αλλά υπάρχουν άλλα ίχνη που μπορεί να οδηγήσουν και στη φωτιά...και (γιατί όχι;) στην πυρά!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοπυρπολούνται μόνοι τους. Καίγονται μέσα στις φλόγες της αμετροέπειας και της υπέρμετρης φιλοδοξίας τους. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Βέβαια αυτές οι δύο φωτιές είναι άξιες έρευνας και απορώ πως σας ξέφυγαν, αγαπητή κρουά.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ανώνυμε 3:27, ξέρεις κάτι που πρέπει να μάθουμε ως Κρουά;

Αν μας πεις εμείς θα ψάξουμε, κι' αν ψάξουμε θα βρούμε, κι' αν βρούμε θα τους φάει μαύρο φίδι!!!

Περιμένουμε να μας πεις. Ξέρεις που μπορείς να μας βρεις.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιους ντόπιους σαν τον Γιάννη και τον Παύλε έχουμε, γι' αυτό και τραβάμε εμείς οι ντόπιοι. Κάτι τέτοιους χρησιμοποιούν οι μεγαλο-ρουφιάνοι

Ανώνυμος είπε...

ο μεγαλορουφιάνος δεν φύτρωσε στον τόπο του, αλλά ευδοκίμησε στα μέρη μας. Μετά παρεξηγούνται πολλοί, όταν λέμε πως είμαστε ρουφιανούπολη.

Ανώνυμος είπε...

Η Αγία Μαρκέλα ήταν ντόπια; Θεέ μου συγχώρεσέ μας..

Ανώνυμος είπε...

Ντόπια μάλλον..μπράτσκα...

Δημοσίευση σχολίου