2:08 μ.μ.

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ! 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ! 

9 comments :

Ανώνυμος είπε...

κι εσύ πας να μας σκάσεις
πες οτι έχεις να πεις ρεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Den tha mas peite peri tinos prokeitai?

Ανώνυμος είπε...

θα παρέχει ασφαλιστική ενημερότητα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ?

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Η ασφαλιστική ενημερότητα τελικά απεδείχθη εκρηκτικός μηχανισμός. Γι αυτό προσοχή όταν μιλάτε για ασφαλιστική ενημερότητα. Ειδικά όταν είστε άσχετοι. Μπορεί ξώφαλτσα να σας πάρει κι εσάς... Είναι κρίμα να υποτιμάτε εσείς οι ίδιοι την νοημοσύνη σας και να καταντάτε αυτόχειρες

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητού 3.09 και 4.09, όλα στην ώρα τους. Αρκεστείτε για την ώρα σε αυτή την είδηση.Ποτέ κανένα δημοσίευμα της εφημερίδας μας δεν έχει αποδειχθεί αναληθές και όλα στοχεύουν στην ενημέρωσή σας. Για όσους το καταλαβαίνουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να πιστεύουν και να λένε ότι θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

κρουα με κάθε επιφύλαξη .Αυξάνονται τα κρούσματα παράνομης εξόδου χρημάτων απο την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορία φλωρινιώτης που το επίθετο του αρχίζει απο ΒΟ.....και τελέιώνει σε ΟΣ συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Τιράννων στην Αλβανία να προσπαθεί να μεταφέρει σημαντικό χρηματικό ποσό ευρώ σε βαλίτσα για να τα δραπετεύσει σε χώρα της Ε.Ε. Το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί το έμαθα απο Αλβανίδα σήμερα το απόγευμα.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ανώνυμε 15-2-2012 12:42. Σημαντική η πληροφορία σου. Έλα σε επαφή μαζί μας, να βοηθήσουμε να ξεβρωμίσει ο τόπος μας. Η ανωνυμία είναι εξασφαλισμένη.

Ανώνυμος είπε...

κρουά έμαθα ότι γιατρός της Πτολεμαίδας (και ένας της Έδεσσας) συνελήφθησαν πρίν 1 χρόνο περιπου να μεταφέρουν σε βαλίτσα 100.000 ευρώ στο Τελωνείο Νίκης με σκοπό την έξοδο των χρημάτων νύχτα προς Τράπεζα της γείτονος χώρας των Σκοπίων .Αυτά τα γνωρίζουν ή το έθαψαν ώς σηνήθως το θέμα γιατί είναι "κολλητοί" του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ; Για ψάξτο θα βγάλεις είδηση βόμβα εκτός και εάν ....

Δημοσίευση σχολίου