4:11 μ.μ.

ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ κρουά- κρουά "το κράξιμο"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Πάντα μου άρεζαν αυτά τα  σχόλια, σαν αυτό, το παρακάτω. Και..ξέρετε..Κάνω συλλογή. Για να τα δημοσιεύω στην εφημερίδα μου. Πάντα με την άδεια του εκλεκτού δικηγόρου κ. Αλτίνη, ο οποίος με τιμά με την συνεργασία του. Λυπάμαι για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν συνδρομητές της εφημερίδας  και να τα διαβάσουν, συνολικά! Εύχομαι να τους βοηθήσει ο Θεός και να την αποκτήσουν στο μέλλον. Για την ώρα, ας ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπυ!            ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!

Το παρακάτω σχόλιο μας το έστειλε ο φίλος κρουά Α.Α., το οποίο αλίευσε από το μπλόκ neaflorina, στην ανάρτηση  «Στο σκαμνί, ο δήμαρχος  Φλώρινας;». Το σχόλιο αναρτήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2012 στις 2.24 π.μ.. Ο φίλος κρουά, κρουά μας το έστειλε συνοδευόμενο με πολλά χχχχχχ.  Ελπίζουμε να γελάσετε κι εσείς.
«Καλά τώρα εσύ περιμένεις από την Ντόρης να γράψει κάτι που να ισχύει; Ότι γράφει είναι κουτσομπολιά και του τύπου άκουσα, μου είπαν, φημολογείται κλπ. Ποιές δημοσιεύσεις της είναι στοιχειοθετημένες. Εάν έχει κότσια ας γράψει επώνυμα και χωρίς επιφύλαξη και "φημολογείται" η κρουά.

Απορώ πως την διαβάζετε... γιατί απότι φημολογείται πάει να κλείσει η εφημερίδα της και ψάχνει για "ειδήσεις". Φημολογείται ότι ο εκλεκτός της Αλτίνης είναι πίσω από την κρουά και ότι αυτός είναι το αφεντικό και αυτή απλά μια γραφικιά για την μόστρα. Αν δεν είναι έτσι ας τα διαψεύσει η Ντόρης... θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τι ρόλο έχει στην κρουα ο Αλτίνης.»

22 comments :

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσαι μαζί τους!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο λίγο σε ξέρουνε Ντόρη...

Ανώνυμος είπε...

Καθένας γράφει τα πράγματα όπως θέλει αυτός να είναι..μέχρι που τα πιστεύει κιόλας..εσύ τι νομίζεις Ντορή, συγχωρούνε σε μια γυναίκα να τα βάζει με όλους και με όλα;Σε συγχωρούν που έχεις τόσο πολύ τσαγανό;Πού μπορείς να σταθείς μόνη σου και να παλεύεις;
Όχι Ντόρη μου, δεν σε συγχωρεί κανένας, στην πόλη μας μπορούν να λέγονται πολλά...αλλά πάντα από πίσω..ύπουλα...και εκεί που από πίσω φτύνουν ...σε χρόνο ντε-τε..να γλύφουν!Προσφιλής συνήθεια...τους έχουμε σιχαθεί όλους...

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα κι εγώ. Κούνησα το κεφάλι μου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση με "τους συναδέλφους" σου Ντόρη μου, είναι τα πολλά ερωτηματικά με τα οποία συνοδεύουν τα δημοσιεύματά τους και οι πολλές επιφυλάξεις τους. Αυτή η μετριοπαθής στάση, τι σημαίνει για την ενημέρωση και για την δημοσιογραφία; Έμμεση υπονόμευσή σου, διακριτική "συναδελφική αλληλεγγύη" ή να τα έχουμε καλά με όλους; Γιατί δεν πάνε να κάνουνε καμία έρευνα στα δικαστήρια, αφού όλοι τους λένε πως κάνουνε έγκυρη ενημέρωση;

Ανώνυμος είπε...

Ντορίτσα ένα έχω να πω, που πάντα το λέω για σένα(το ξέρεις και θα καταλάβεις):Ότι η Ντόρη τουλάχιστον κάνει κάτι....ψάχνει...τρέχει...αγωνίζεται
όταν όλοι οι άλλοι,κάθονται αποχαυνωμένοι στον καναπέ τους μη κάνοντας τίποτα...άχρους-άοσμοι και άχαροι(στην καλύτερη περίπτωση!)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τους την "έχεις βγει" μπροστά και δεν σου το συγχωρούν...σιγά να μην μπορούν να πιστέψουν ότι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά...εξ ιδίων κρίνουν φυσικά τα αλλότρια....

Ανώνυμος είπε...

Σε γουστάρω ρε Ντόρη πολύ. Κι εσένα και τον τσαμπουκά σου. Ασυνήθιστος για γυναίκα. Και τον Αλτίνη τον πάω πολύ. Πάρα πολύ. Αχτύπητο δίδυμο. Εφιαλτικό θα έλεγα για την χαράδρα. Να σας φάνε ζωντανούς δεν θα χορτάσουν. Μήπως πόσες απόπειρες δεν έχουν κάνει εναντίον σας; Τώρα να δεις πως έχουν λυσσάξει. Τώρα φοβούνται τον Αλτίνη, επειδή δεν σε πούλησε και επειδή δεν πουλιέται.Βλέπουν τον σεβασμό και την εκτίμηση που σας έχει ο κόσμος και κοντεύουν να τρελλαθούν. Να μας κρατάς ενήμερους και θα σε κρατάμε ενήμερη.

Ανώνυμος είπε...

.....αφού δεν καταλαβαίνουν ..παίρνουν εργολαβία το κοτσομπολιό και συνεχίζουν...
Εργολαβία κ. Ντόλη μου.....

Ανώνυμος είπε...

4.43 ξέχασες το βασικότερο. Εργολαβία με απ ευθείας ανάθεση.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μπράβο σου, που έχεις την τόλμη και δημοσιεύεις όλα όσα σου προσάπτουν αυτοί, που σε πολεμούν!Ποιος άλλος θα είχε το σθένος να το κάνει;Κανείς!

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα χα! Ω ΛΕΛΕ ΝΤΟΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

κυρία Ντόρη είμαι η καθαρίστρια. Κατάλαβαν πως όλη η πόλη της Φλώρινας είναι μαζί σας και έχουν σκάσει. να τους κοπανάτε όσο μπορείτε μέχρι που να εξαφανηστούν.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρει και να διαβάζει ο α-----ς. Εσύ δεν έγραψες τίποτα με επιφύλαξη. Και ημερομηνίες και κατηγορίες ανέφερες. Αλλά πως; Κάτι πρέπει να σου βρούν. Γ----α με μεγάλα γράμματα. Λυσσαγμένοι κόπροι είναι και σκάνουν από το κακό τους.

φίλος κρουα είπε...

Γι αυτό κινείται αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη από τις φήμες της Ντόρη, διαδικτυακέ χαφιέ; Αυτά δεν τόλμησες όμως να τα πεις στο μπλόκ της κρουά..Ξέρεις εσύ και από ηλεκτρονικά εγκλήματα. Όπου σε παίρνει να γράφεις, γιατί εμείς γραμμένο σε έχουμε σκουλήκι.
Φίλος κρουά

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΕΧΕΙ Α@@@@@Α ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!
Εργολάβος

Ανώνυμος είπε...

Πάντως κρουά, ύπνος δεν τους έπιανε εχθές ωρισμένους. Τι σχόλιο ήταν αυτά μεσ τα μαύρα μεσάνυχτα, αλλά και το άλλο που έλαβες στις 2.55 π.μ. σε προηγούμενο δημοσίευμα, επίσης με θέμα τα δικαστήρια! Το ξέχασες; Για να ξέρεις πως σε προσέχουμε εμείς οι φίλοι σου κρουά. Εκτός και να το ωρολόγι σε άλλο μπλόκ χρειάζεται ρύθμιση. Εκτός και αν στις πρώτες πρωινές ώρες είναι η ωρα του ρουφιάνου.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Ντόρις μπράβο σας, μακάρι και άλλες γυναίκες να ήταν σαν εσάς.Να μη φοβούνται και να τολμάνε.

Ανώνυμος είπε...

Ντόρτσε ρε. Γυναίκα σύμβολο. Η Φλώρινα που που και που γεννάει μοναδικότητες.

Ανώνυμος είπε...

Kαλύτερα να συγκρατηθούμε. Η Ντόρη δεν έχει ανάγκη από επευφημίες. Προκαλούνται και τα κοπρόσκυλα. Καλύτερα Ντόρη μου να ξέρεις τους εχθρούς σου και τους φίλους σου να τους αισθάνεσαι. Πάντα έχω την έννοια σου.
Με απέραντη εκτίμηση Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος στα κοπρόσκυλα 6.20. Κουμάντο θα μας κάνουν τώρα σε ότι θέλουμε να πούμε; Ναι ρε χαφιέδες, η Ντόρη αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμησή μας και πάτε να κάνετε τούμπες και να φάτε τα λυσσακά σας.
Αυτό που εσείς ποτέ δεν θα το νοιώστε και ποτέ δεν θα το εισπραξετε. Κόπροι έ κόπροι..

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΗ, ΝΤΟΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΜΠΟΡΙ!
ΝΤΟΡΗ, ΝΤΟΡΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΩΡΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου .... πόσο πονάνε!!!! Βάρα τους! Όσο περισσότερο σε βρίζουν, τόσο περισσότερο πονάνε! Βάρα τους, τους ρουφιάνους. Κι' εμείς μαζί σου.

Δημοσίευση σχολίου